bogumil 26.07.2013 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2013 Nosz kurna...mówię prawdę, sprawdź sobie na mapie:D:D:D https://maps.google.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 26.07.2013 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2013 Proszę... http://www.zlotuptaka.pl/INCLUDE/foto_pl.php?path=zdjecia/wilimy/LOT%2075%20(598).jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 26.07.2013 19:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2013 Becia, ujarałaś się tytoniem i głupoty gadasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 26.07.2013 19:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2013 Posiadam również takie zdjęcie http://1.bp.blogspot.com/_95S5s87pjhA/SJrvqqrKcFI/AAAAAAAAABg/AmJpaYoAWYs/s1600/Kopia%2Bzdj%C3%84%E2%84%A2cia1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 26.07.2013 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2013 Muszę mieć większe miasto jako bazę Że co proszę? A większe to jakie, bo nie rozumiem, co masz na myśli? Do Olsztyna masz dwa razy bliżej z Wielbarka niż z tamtego zadupia (pardon). Plus w okolicy kilka niedużych, ale przyzwoitych infrastrukturalnie miast Nie leża mi te białe cegły nad oknami, ale bocian urzekł. Strach tam mieszkać Hm... mnie by bardziej nie leżały plastikowe okna i ogólny stan tamtego pierwszego domu, a farbę białą można przecież zdrapać. Godzina roboty. Weź powiedz, że żartujesz, bo taki argument to wiesz, skąd wyciągnięty. Na bociana nie mam żadnej rady, bo to straszna gadzina jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 26.07.2013 19:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2013 Znalazłam jeszcze takie ale nie oddaje uroku budynku Nie znoszę tych dziwacznych okapów na poddaszu. Czy profanacja byłoby przerobienie ich na lukarny ? Z drugiej strony budynku, dokładnie w tym samym miejscu, są wykusze właśnie. Pani profesor ?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 26.07.2013 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2013 Kurde...jeszcze nawet nie zaczęłam jarać.......ja mieszkam w samym centrum.......hahaha!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 26.07.2013 19:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2013 Baśku, o "tamtym zadupiu" nie rozmawiamy. Szukałam czegos pod Olsztynem. Tam jest wszystko dla dzieciaków....kumasz ? No pewnie !!!!, ze biała cegła nie jest argumentem, ale gadzina juz tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 26.07.2013 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2013 Anku, a co teraz pokazujesz? Warmię? Gdzie to jest, bo jeziorko niewiele mi mówi. Ten budynek - pierwsza klasa. Absolutnie przepiękny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 26.07.2013 19:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2013 Kurde...jeszcze nawet nie zaczęłam jarać.......ja mieszkam w samym centrum.......hahaha!!!!!!! Centrum ale czego ? Wszechświata ? Ujarana jesteś samamyśla o jaraniu bo.....GADASZ GŁUPOTY :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 26.07.2013 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2013 Znalazłam jeszcze takie ale nie oddaje uroku budynku Nie znoszę tych dziwacznych okapów na poddaszu. Czy profanacja byłoby przerobienie ich na lukarny ? Z drugiej strony budynku, dokładnie w tym samym miejscu, są wykusze właśnie. Pani profesor ?????? Słuchaj, jak już będziesz bliżej konkretów, to dam Ci namiary do ludzi, którzy na mazursko-warmińskiej architekturze znają się jak nikt i próbują szerzyć swoją wiedzę wśród tamtejszego ciemnego (bo zamurowali okna) ludu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 26.07.2013 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2013 No to już nic nie gadam.....róbta co chceta..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moje Chmielniki 26.07.2013 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2013 Aneczko...troszke spóźnione ale szczere życzenia.....zdrówka,dużo siły i wytrwałości w dążeniu do celu.....buziaczki:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 26.07.2013 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2013 Znasz murarzy z doktoratem ? I co oni by mi zrobili ? Ile nerek trzeba by sprzedać ? Oprócz tego durnego okapu, nic bym nie zmieniła. Mało tego...Wybudowałabym budynki na wzór tego z zachowanym układem starej wsi Warmińskiej ( bo to Warmia). Podwórko obowiązkowo wybrukowane kamieniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 26.07.2013 19:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2013 Zgodnie ze sztuką ? Becia a gadaj. Przynajmniej jest wesoło Ula, dziękuję bardzo. Nie obchodze imienin. Nie rozumiem koncepcji świętowania czyjegos imienia. Do powyższego mam stosunek analny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 26.07.2013 19:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2013 Beciu, mam już lokalizację na zlot.Co powiesz na Sfarne Gacie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 26.07.2013 19:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2013 Basku a jak fota z lotu ptaka ? Prawda, że piknie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 26.07.2013 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2013 OOoooo Ula....tylko dlatego zabieram głos, żeby nie było!!!!Ja nawet i na Sfarne Gacie przyjadę.....tylko żebyście były!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moje Chmielniki 26.07.2013 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2013 Zgodnie ze sztuką ? Becia a gadaj. Przynajmniej jest wesoło Ula, dziękuję bardzo. Nie obchodze imienin. Nie rozumiem koncepcji świętowania czyjegos imienia. Do powyższego mam stosunek analny. innym składającym ci życzenia-tez tak odpisałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 26.07.2013 20:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2013 Znalazłam jeszcze takie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts