bogumil 27.07.2013 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2013 dostałaś privka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 27.07.2013 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2013 A wiesz, że sama wiedziałam jak stoją twoje dzieci:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 27.07.2013 20:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2013 Bystrzacha Ty zawsze wygladasz jak Alexis. Fryz jak spod lokówki Ty i gacie ? Swarne ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 27.07.2013 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2013 Aniu...serio...ja jestem najszczęśliwsza, jak mogę łazić w starych porozciąganych ciuchach....i tak łażę na mojej wiosce....chodzę tak z psem w pola...do sklepów chodzi mąż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 27.07.2013 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2013 A Ja jestem szczęśliwa jak nie muszę chodzić w staniku. Po domu łażę z dyndającymi się dzwonami i dobrze mi z tym...mężowi też Wolność cyca ! Gacie tez mam raczej z demobilu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 27.07.2013 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2013 Fajne Aniu masz te dzieciaczki:D Bliźniaczki podobne jak biźniaczki:D Ola do kogo podobna? A Michaś do kogo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 27.07.2013 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2013 fajne dzieciaki, Chyba najmłodsza dziewczynka podobna do Ciebie, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 27.07.2013 21:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2013 Dziewczyny WCALE nie sa podobne. One są dwu jajeczne. Podobne do mojej babci. Michał to według mnie cały mój teść, choć wszyscy twierdzą, że klon męża. Nad Olą, wszyscy się zachwycają no bo TE włosyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy i twierdzą, że skóra zdjęta ze mnie... Ja tam jakos specjalnie nie widze podobieństwa ale pocieszam się, że skoro ona taka ładniusia i skóra ze mnie to i Ja nie jestem chyba taka najgorsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 27.07.2013 21:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2013 fajne dzieciaki, Chyba najmłodsza dziewczynka podobna do Ciebie, co? A nie mówiłam :lol2: Cześć Asiula Stonka otruta, że masz kompa dla siebie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 27.07.2013 21:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2013 Beciu, sprawdziłam w google maps...Od Ciebie na Hel jest 378 km :bash::bash: Do mnie do domu masz 500 :jawdrop: Od Ciebie do byc może naszego domu wiesz gdzie to będzie..... 438 km. Cholera, gdzie Ty mieszkasz !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 27.07.2013 21:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2013 Ula od siebie na Hel ma 209 km. Faktycznie. Jeszcze do przełknięcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 27.07.2013 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2013 A myślałam, że ja wszędzie mam blisko:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 27.07.2013 21:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2013 Myśl tak dalej :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 27.07.2013 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2013 Ale na zjazd przyjadę...choćbym miała na koniec świata:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 27.07.2013 21:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2013 Jeśli kupimy chałupe to każda para rąk sie przyda do pomocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 27.07.2013 21:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2013 A teraz na zakończenie anegdotka Moja Ola uwielbia zwierzaki. Dzis przed snem, zawołała mnie do kompa i kazała sobie pokazywać SIA.... Pokazuję jej, zachwycamy się, posikałam sie na widok szczeniąt Berneńczyków i tak sobie dumamy i co chwila słysze .... o o o kup ! o o o kup ! No juz wiem, ze ma kupić ale ona sobie takie mamuty wybiera, ze chyba karmienie takiego bydlaka doprowadziłoby nas do bankructwa. Zaproponowałam jej, ze poogladamy koniki. Powiedziała HOHEJ czyli okej Ogladamy, znowu ooooo kup, ooooo kup i nagle w moje dziecięcie najmłodsze wstapił diabeł. KUP kuti ku kuti ku czyli patataj patataj Oleńko a gdzie będziemy trzymac konia ? O- NIE ! Ja - Co nie ? O - kuti ku i macha mi rekami Ja - O- kuti ku kuti ku i macha Ja - Eeeeee koniki nie latają .... O- KAK ! Ja- nie Oleńko O - KAK !!!!! Ja - ptaszki latają, motylki latają, mucha lata...mają skrzydła to lataja akoń nie ma O - NIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ja - to chodź pooglądamy dalej..... Gdy tak sobie spokojnie ogladałysmy koniki nagle...pojawiło się zdjęcie konika pt: pegaz a Ola O o o o o o KUP kuti ku kuti ku i macha rękami Ja - :jawdrop::bash::cry: Nie wiem co kupimy jutro ? Mamy juz kupiona taka menażerię, ze ZOO wysiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 27.07.2013 21:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2013 Żeganm się z cięzkim sercem ale chcę dziś juz skończyć układanie i sortowanie. Jutro to wszystko w walizki i gites. Najgorsze jest to, że co chwila ktos czegos ode mnie chce, odrywa mnie no i ....nie mam na jutro obiadu :cry::cry: Pół dnia straconego na pichcenie ! :bash: a w tym czasie mogłabym tyle zrobić. Nadal nie mam chęci i nastroju na wyjazd :confused: Gdybym mogła się teleportować..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 27.07.2013 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2013 Trzymaj się Aniu....dasz radę, trzymam kciuki za pakowanko:D Koni nie mam ale obok na polach chodzą krowy...jedną Oli przywiozę jak ukradnę:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 27.07.2013 22:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2013 A ma skrzydła ? Jak nie to prezent nie trafiony Musze podpytać Ulę, skąd wzięła te swoje Berneńczyki. Naprawdę są wyjątkowej urody i chyba zrównoważone. Byłas u niej odkąd je ma ? Jakie wrażenia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 27.07.2013 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2013 Byłam w zeszłym roku....Starszą Dorę znam...psa znaczy się Super pies!! Usłuchany....te psy można sobie wychować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts