alicja5 15.02.2013 00:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 Idę doprawić mięsko na jutro,bo pichcę cichcem obiad na jutro:stirthepot: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 15.02.2013 00:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 Ania ,meble i inspiracje-rewela!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 15.02.2013 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 no ja po raz kolejny się tylko przywitam i muszę spadać a raczej zjeżdżać . Miałam kiedyś podobny ale na pewno lżejszy wstrząs anafilaktyczny po zażyciu pyralginy moje ciało wyglądało jakbym miała trąd, a do tego trudności z oddychaniem. Od tego czasy nie biorę pyralginy i nic co zawiera metamizol. Tylko ja z cała świadomością wiem że wtedy przedawkowałam pyralginę. Marimag ja miałam chorego zęba którego wyleczyłam a ty masz chory żołądek i co z nim zrobisz? jak zacznie cię znowu boleć zażyjesz ranigast ? ryzykownie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 15.02.2013 07:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 No to mamy już dwóch nocnych cieciów Cześć dziewczyny............. Barbi, @ czerwona a skąd to szafiszcze ? Już tam jadę !!! Moje jest dużo większe i nie tak ładne jak to. Muszę pogadać ze znajomą, która jest kierownikiem w bibliotece naukowej...muszą przecież coś tam mieć , nie ? Co do mebli z linka....BAsiu, własnie dlatego chcę je w kolorze kryjącym. Nie lubię koloru sosny, ani tego naturalnego w nowym meblu ani tak jak pisałas, pożółkłego. Przejrzałam całą ich ofertę i uważam, że mają całkiem ciekawe wzornictwo. Wstrząsu se dostałam od tak...z nudów chyba. Co się wczoraj u mnie działo !!!!!!!!!! Wszyscy dzwonili z pytaniami...ale jak to ? żyjesz ? jak się czujesz ? Chorowitki moje, domowe ciut lepiej tzn. Michał lepiej. Przestał gorączkować i zaczął wreszcie coś jeść. Wczoraj wieczorem zażyczył sobie pączków a bidna matka, ledwo co żywa po wstrząśnięciu się, smażyła mu te pączki. Finał był taki, że żadnego nie zjadł Dziewczyny gorzej. Jakieś takie zatokowo pozapychane, katary, kaszle no i humorki .................... Aluś Mam prośbę. Czy mogłabys cyknąć jakies fotki z tych targów, bazarów, brocantów, co ??????????????????? Dawaj foty tego co upolowałaś !!!! Koniecznie !!! Widziałaś może jakieś latarnie ? Nie na ulicy, tylko te moje, do wieszania co by sufit urwać Ceny rzeczywiście możliwe. Ja myślałam, że jak to francja elegancja to i ceny zwala z nóg a tu taka miła niespodzianka. Chyba jednak będziecie musieli załatwić tę ciężarówkę i zrealizować kilka innych zamówień Mała uwaga !!! O ile ceny idiotycznie wysokie są to CEN IDIOTYCZNIE NISKICH NIE MA !!! Pamietaj !!! Z każdej ceny da się jeszcze zejść, nawet tej "idiotycznie niskiej" Ja tez pichciłam po nocach , ale gdy dziewczyny były małe. Teraz, jako materiał strasznie już zużyty, padam wieczorami i nocna robota juz nie dla mnie. Całuje was lachony Do usłyszenia w nocy. Czekam na foty Alicjo !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 15.02.2013 07:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 Hej Bastki. Oj tam, oj tam. Po co od razu te krzyki ??? Spokojnie. Ty przedawkowałaś a Ja nie ( wzięłam tylko jedna tabletkę i to po 3 dniowej przerwie). Zęba można wyrwać a co Ja mam zrobić ? Wyciąć żołądek i reklamówkę sobie wszyć ??? W sumie to niezły pomysł !!! Można wpieprzać ile wlezie..i nie tyje się...nic się nie odkłada.... Jak mnie będzie bolało to wezmę Controloc of kors i cos tam sobie innego wynajdę.....Do lekarza na USG też się kiedyś wybiorę Dziś mam stresa bo mąż ma kontrolę. Martwie się. Uciekam, odezwę sie później. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 15.02.2013 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 Po pierwsze mam nadzieje ze juz lepiej sie czujesz Po drugie ja chce taki mebelek jak wkleila Barbe juz teraz, natychmiast:cool: Po trzecie jestem, czytam jak tylko moge Po czwarte trzymam kciuki za meza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 15.02.2013 09:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 Już komentuję !!! W mordę bym dała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 15.02.2013 09:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 Idź i wypij druga kawę !!! Nie wiesz co to jest niedźwiadek ? Choć zrobimy niedźwiadka ... Niedźwiadek to przytulenie, uścisk, wzięcie kogos w ramiona........ Napisałam niedźwiadek tego forum bo ty wszystkich potrzebujących pocieszasz, przytulasz...teraz jasne ? Atenko, coś Ty ostatnio taka podejrzliwo - wrazliwa się zrobiłaś ? A może bocianek leci ? To by wiele tłumaczyło tylko teraz nie dopytuj co to to wiele.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 15.02.2013 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 Dzień dobry Kobiałki. Ja mam dzisiaj bardzo h...wy nastrój. Mąż mnie rano dzisiaj tak wk , że dziada zabije jak wróci do domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 15.02.2013 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 A zapomniałam. Anula trzymam kciukasy za męża i jego super wyniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 15.02.2013 11:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 hejka Rere. A co ten dziad zrobił ? Zwierz się kuleżankom..Atena niedźwiadka Ci strzeli Nie zabijaj dopóki go nie zniszczysz psychicznie Przyjemność z zemsty, trzeba sobie dozować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 15.02.2013 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 Aniu, 1. trzymam kciuki za męża!!!!!!!!!!!!!!!!! 2.wiesz ,że ja debil techniczno-internetowy. Ja jak małpa,nauczyli podstawy z obsługi komputera i dalej ani rusz.Ale polezę na żebry do chłopców to może ktoś się ulituje nad starą matką. Aniu,Paryż -to miasto nastawione na turystów.Od marca do września turystów jest więcej niż mieszkańców. Ten kto tu przyjeżdża i opiera się tylko na podstawowych przewodnikach,ląduje w Galeries Lafayette lub Avenue des Champs Elysees. Żeby coś upolować,trzeba jechać na peryferie miasta,tam jest kraina powszechnej szczęśliwości. Co do twych latarni,widzę je codziennie na ulicach , z okna kuchni i w pracy:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 15.02.2013 11:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 Co do twych latarni,widzę je codziennie na ulicach , z okna kuchni i w pracy Bardzo, kuźwa smieszne ! A do kupienie ? Było coś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 15.02.2013 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 A tam, będę się chwalić jeszcze głupotom mężowatego . Spoko, raczej go nie zabiję, bo jest jedynym żywicielem rodziny. Upiecze mu się, ale psychicznie może i się poznęcam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 15.02.2013 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 Bardzo, kuźwa smieszne ! A do kupienie ? Było coś ? Nie Aniu,nic nie było:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 15.02.2013 12:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 Może się poznęcam ????????????????? Kuźwa, Ja myślałam, że jesteś na etapie knucia, judzenia i wymyślania dramatycznego scenariusza na wieczór !!!! :bash: ......zastanawia się !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 15.02.2013 12:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 Szkoda Aluś...Mam prośbę Oczy szeroko otwarte ok ? Plis, plis, plis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 15.02.2013 12:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 Lecę do garów........ Odezwę się później Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 15.02.2013 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 Szkoda Aluś...Mam prośbę Oczy szeroko otwarte ok ? Plis, plis, plis oczywistą rzeczą jest:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 15.02.2013 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 A ja do roboty,bo dziś piąteczek i nie mam zamiaru roboty zabierać w pielesze domowe!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts