bogumil 27.07.2013 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2013 Ok...ja już uciekam bo ledwo widzę klawiaturę! Do jutra! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 27.07.2013 22:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2013 Chyba kupie juz takiego wychowanego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 27.07.2013 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2013 Aniu udanego urlopowania :hug: załapałam się na focie Miło na Was popatrzeć Ania odnośnie szpitala ja bym olała (właściwie to zrobiłam to w sprawie Mańki i jeżdzę do zaufanego specjalisty 900km:bash:), jak tylko Masz lekarza z polecenia to wal do niego jak w dym, z autopsji woem, że w szpitalu dziecko ci wymęcza a diagnozę postawią albo i nie, szkoda Małej! jak tylko to mozliwe to uchroń ją przed niepotrzebną diagnostyką! Nie wiem czy Cie pocieszę ale moja dwójka od urodzenia w dolnej granicy siatek centylowych ...jak Mała rośnie to niech się odwalą, byłby problem gdyby się zatrzymała ! buziaki i dużo zdrowia dla Was no i ogromu cierpliwości na wakacje;):hug:ja po ponad 3 tygodniach spędzonych z moją dwójką jestem wykończona;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moje Chmielniki 28.07.2013 05:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2013 cześć Aniu:) nooo,dzieciaki masz cudne,takie ładne pyszczki...a ta mała Olka-czysta mamusia Z ciebie też piękna kobietka-i jakby to mój Tatuś powiedział: masz czym oddychać a co do wczoraj-to musiałam juz zmykać-jesteśmy w gościach,śpimy w jednym pokoju-cała ferajna-więc musiałam już wyłączyć lapka..... Dziś będziesz miała jak zwykle urwanie głowy (a kiedy nie masz nie?)....więc życzę ci stoickiego spokoju,ułożenia i współpracy,hihiihi-najbliższych:) Mam nadzieję,że się zdzwonimy i pogadamy jeszcze wkrótce i do zobaczenia na Helu:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 28.07.2013 06:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2013 Witam się w niedzielę...ostatnią niedzielę Nic nie spakowane, ciuchy schna na 3 suszarkach na balkonie, pranie jeszcze czeka na upranie, Ja mam obłęd w oczach i nie wiem co najpierw bo nic na tym etapie nie moge spakowac od A do Z i zamknąc walizki....zajebiście ! Coś czuję, że staropolskim zwyczajem, będę sia pakowała całą noc i jutrzejszy świt a potem w furę i terapia i survival Lecę karmić bo wyją i sie leją a potem ?......Sama nie wiem. Pewnie tu zajrzę Miłego dnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mm niewielki m05b 28.07.2013 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2013 Bry : )Zaglądam na chwilę. Jak sytuacja na froncie? Na wątek wyanny zerknęłam i z kuchni jest bardzo zadowolona (ładnie wyszła), tylko potem z porawkami było gorzej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 28.07.2013 17:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2013 Moje kochane. Wreszcie i na mnie przyszła wiekopomna chwila Żegnam się z Wami baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo mocno ściskając. Piszcie, gadajcie i dyskutujcie co by wuntek nie umarnoł ( tekst Michała ) . Jeśli mi się uda wpaść chociaż na chwilkę, to chętnie sobie Was poczytam a i pomachać nie omieszkam. HAPPY HOLIDAY !!!! CMOK Do usłyszenia za miesiąc :bye: ( opcjonalnie z doskoku ) A teraz wieczorek kulturalno - rozrywkowy :lol2: http://www.youtube.com/watch?v=7tFgJ5_uUPE http://www.youtube.com/watch?v=fXa16BfWT04 http://www.youtube.com/watch?v=238ypVOpIuY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 28.07.2013 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2013 Aniu! Niech Wam się udadzą wakacje,niech wszyscy będą zdrowi,niech pogoda dopisze ...za to wszystko trzymam kciuki i czekam na Ciebie z utęsknieniemhttp://emotikona.pl/emotikony/pic/2papa.gifhttp://emotikona.pl/emotikony/pic/2papa.gifhttp://emotikona.pl/emotikony/pic/2papa.gifhttp://emotikona.pl/emotikony/pic/2papa.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 28.07.2013 17:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2013 Asiulka, dziękuję Ci kochana Mam tylko nadzieję na jedno....brak wrażeń !!!! Potrzebujemy spokoju i czasu żeby choć trochę sie soba pocieszyć Paaaaaaa Ja też będę tęskniła ale od czego mamy swoje numery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 28.07.2013 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2013 Ania miłego wyjazdu i bezproblemowej drogi do miejsca docelowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 28.07.2013 19:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2013 Dzięki Asiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 28.07.2013 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2013 Anulka...dzwonię ale nie odbierasz....pewnie masz zapiernicz! To tu się z tobą pożegnam, życząc bezproblemowej spokojnej podróży i wypoczynku . Już tęsknię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 28.07.2013 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2013 Jak to dzwonisz ??? U mnie cisza Już sobie kupiłam Lokomotiv w syropie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mm niewielki m05b 28.07.2013 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2013 Odpocznijcie na maxa. Wątek zostawiasz w dobrych rękach : )) Powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 28.07.2013 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 28.07.2013 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2013 Monisiu....my tu się rozgościmy...nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mm niewielki m05b 28.07.2013 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2013 No nie wiem, Anka nas już zdążyła o romans forumowy posądzić Pewnie, że się rozgościmy Nie mam swojego wewątka i nie zamierzam zakładać więc pewnie tutaj będę inspiracje wklejać... albo ponarzekam, że mam już dość wszystkiego Może ktoś mnie zrozumie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 29.07.2013 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 Hej:) Pewnie Moniko....wklejaj , narzekaj....ponarzekamy razem czasami.... A tak w ogóle to czemu swojego "wewątka" nie zakładasz? Może już pisałaś a ja nie doczytałam:( A co do romansu....to ciul...ja publicznie się przyznaję......KOCHAM WAS:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 29.07.2013 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 Anulka zarza wyjeżdżasz.....szczęśliwej i bezpiecznej drogi:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 29.07.2013 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 Anka, bezpiecznej podróży i udanego urlopiku hej dziewczynki, zdycham mam w biurze tropik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts