aricia 29.07.2013 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 Melduję się grzecznie, że ja już urlopowanie skończyłam ( póki co ) Teraz muszę troszkę nadrobić, choć lenia mam przeokrutnickiego!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 29.07.2013 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 Ja cieee...Aricia zyje!! Czesc dziewczynki!! Prosze nie narzekac na pogode!!Jest cudnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 29.07.2013 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 helo, helo!! witam się!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 29.07.2013 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 Cześć May:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 29.07.2013 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 Aricia chwal się , gdzie byłaś jak Cię nie było... Co tam Dziewczynki dobrego słychać? ... upał jak cholera (nie narzekam na temperaturę ale na okoliczności w jakich mi mija za oknem w aucie).. Ciekawe jak Mari wyjazd z Dzieciami w ten upał minął.. chociaż dziś w Trójmiescie padało, to może chłodniej miała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 29.07.2013 19:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 Haluuuuuuuuuuuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moje Chmielniki 29.07.2013 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 ojej:)hallo:) masz net? to super:Djak podróż? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 29.07.2013 20:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 Witam się z Warmii a nie z nad morza Gosiulku Gdy wyjeżdżaliśmy z Wawy, termometr pokładowy pokazywał radośnie 39 stopni Tu jest bosko ! Tylko 27 stopni i wieje boski wiaterek. Podróż przebiegła w miarę i sama nie wiem jak tu dojechałam bo pospałam raptem 3 godziny i od rana znowu pakowałam graty. Boże ! Jakie cudne widoki.....te lasy....te złote od zboża pola.....jeziora..... Kocham Warmińsko - Mazurskie ! Czuję się jak w domu. Jeszcze tak mniej więcej do Myszyńca, nie czuję bluesa ale gdy wjeżdżam do Spychowa to już jest to. Jakaś niesamowita energia bije z tych lasów...jakaś magia....ciary mnie przechodza jak tu jestem. Jutro zadzwonię do faceta od domu ( tego starego ) i umówię się na oglądanie. Aż strach pomyśleć, ile będę sie musiała wywdzięczać mężowi Aaaaa .... łączę się z Wami przez telefon, więc nie wiem czy do na dłuższą metę podziała.....zobaczymy. Dziękuję Wam za życzenia powodzenia akcji.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moje Chmielniki 29.07.2013 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 Wiem Aneczko o czym mówisz:) mój brat jak zjeżdża ze Szwajcarii tam do siebie-to podobnie jak Ty-czuje sie pięknie,inaczej oddycha-tam tak naprawde czuje sie jak w domu.... My równiez z rodzinką uwielbiamy tm do niego jechać i wdychać to powietrze.... Życzę wam cudownego pobytu......i realizacji planów:yes::yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 29.07.2013 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 Hej hej Aniu i dziewczynki:) Dojechałaś!!!! Oddychaj pełną piersią i ciesz się widokami pięknymi:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 29.07.2013 20:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 Hej Ula i Beciu No oddycham tym boskim powietrzem na zmianę z Chesterfildami Piersi mi pogryzły cholerne komary. Strasznie ich tu dużo. Może też są na wczasach Martwię się o Zuzię. Jest jakaś dziwna. Cicha, zamknięta w sobie, smutna....Tak jak co wieczór, jest wojna o pójście spać to dziś sama chciała sie położyć. Mówiła, że jest zmęczona.... Cholera jasna, chyba znów dziś nie pośpię i będę czuwała przy jej łóżku. Boję się kolejnego napadu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 29.07.2013 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 miej ją na oku Aniu....może faktycznie jest zmęczona....po tych ostatnich przejściach ma prawo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moje Chmielniki 29.07.2013 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 Aniu,Beatka ma rację-poczuwaj dzis faktycznie przy Zuźce.....może to tylko zmęczenie po podróży...a może? oby niewypoczywajcie i cieszcie się luzem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moje Chmielniki 29.07.2013 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 ...zmykam już spać,jestem zmęczonaDobrej nocki:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 29.07.2013 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 Trzymaj się Ula:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 29.07.2013 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 :bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 29.07.2013 20:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 Wiem , ale liczyłam na to, że wrażenia, radość z wyjazdu w ich ukochane miejsce ja rozkręci a tu doopa. Jak ja obserwować jak śpi w innym pokoju ? Spałabym z nia ale mój kręgosłup mówi dość po wygibasach w szpitalu. No i to pakowanie ! Nogi mi z butów wypływają. Kolana i piszczele rwą jak przy reumatyzmie...Geriatria ! A teraz trochę o wrażeniach... Domek super, zresztą tu wszystkie takie są. Mamy tak : kuchnię łazienkę z sauną 3 pokoje z czego jeden z boskim matrymonium. Marzę o tym, zeby mieć takie w domu. Nic tylko dzieci produkować. przedpokój z mega szafiszczami ! Jest gdzie się poupychać Razem to ponad 90 metrów czyli moje mieszkanie i jeszcze pół :bash: Siedziałam sobie na tarasiku, nóżki na drugi leżaczek, cola z lodem i cytrynką i fajeczki......Tak się wymiata ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 29.07.2013 20:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 Cześć Ula. Ty nie spij tylko gól klatę ! Zrobimy TAAAAAAAAAAAAAKi wjazd na tę Helska plażę, że na pudelku będziemy celebrytkami Pójdziemy w topless co ? Mój mąż, kupił juz sobie stringi z futerka a z przodu ma trąbą do wsuwania na atrybut. Zapytałam czy nie przesadził z długościa trąby ..... TY Żmijo ! - usłyszałam. Zrehabilitowałam się słowami: no w sumie to nie ma o co się burzyć. Wypcha się watą ! Spojrzenie bazyliszka, foch i wskazano mi palcem, spanie na tarasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 29.07.2013 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 Ty Ania uważaj....żeby jakiegoś marimaga małego nie przybyło:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 29.07.2013 21:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 Uważam, uważam....przestałam się myć, może to go skutecznie zniechęci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts