bogumil 29.07.2013 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 to "muchi" się zlecą:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 29.07.2013 21:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 Walić muchi ! Byleby inni padlinożercy się nie zleźli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 29.07.2013 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 Uciekam i ja...jutro mam robotę od rana:D Anulka....wypoczywajcie ile wlezie!!!!! Całuski!!!!:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 29.07.2013 21:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 Nie no ! Walnę tego mojego męża w łeb młotkiem, bo w takim chałasie nie da się pracować przy kompie Chrapie aż ściany się trzęsą. Może komary pouciekają ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 29.07.2013 21:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 Pa Beciu A kiedy Ty wypoczniesz ? Podobno masz KUŹWA urlop...... Do jutra ...mam nadzieję Idę zmywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moje Chmielniki 30.07.2013 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 Witam witam....i o zdrowie pytam:) mam nadzieję,że nocka spokojnie Wam minęła fajnego dzionka Aniu...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mm niewielki m05b 30.07.2013 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 Witam się z Paniami : ) Zostawiam zdjęcia, które dostałam z UK. Miłego dnia życzę : )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 30.07.2013 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 Witam dziewczyny Ja w przelocie z zapytaniem do Ani........byłaś? Widziałaś ten "swój" dom? I jak?............... Całuję wszystkie i zmykam....potem zajrzę ......mam nadzieję, że Ania zda relację:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 30.07.2013 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 :stirthepot: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moje Chmielniki 30.07.2013 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 widzę Beatko,że pokochałaś te emotki,hihihihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 30.07.2013 21:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 Witam piękne Panie.... Monia, zdjęcia cud, miód, malina...krew mnie zalała Beciu, nie byłam i nawet nie zadzwoniłam bo czasu nie miałam. Rano śniadanie i że tak powiem relaks. Trzeba było odreagować ostatni tydzień. Po śniadaniu i po drugiej kawusi, poszliśmy na basen. Siedzieliśmy tyle, że pigment mi się wypłukał Wróciliśmy na obiad i spanie młodzieży. Po obiedzie, gdy maluchy spały, wysłałam starsze na świetlicę..lubią tam chodzić. Maluchy wstały, coś przekąsiły i dołączyliśmy do dziewczyn na świetlicy. Korzystając z okazji, ze mąż był przychylny, poleciałam na małe zakupy do centrum i mało mi się ręce nie urwały Mąż poszedł jeszcze z dzieciakami na pole do mini golfa a Ja powróciłam z "drobiazgami" niczym karawana Dzieciaki śpią a Ja gotuję sobie trochę ( podgotowuję żeby jutro rano nie tracić czasu i móc szybciej wyjść na basen), piję pyszne piwko i ......nabieram ochoty na lody co to się do mnie uśmiechają z zamrażary . Wstawiłam się zdeczko, więc nie posiedzę z Wami ale jutro AA i obiecuję, że zdam szczegółową relację z rozmowy czy planowanej wycieczki do TEGO DOMU. Ściskam Was mocno. Piszcie co u Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 31.07.2013 05:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 Dzień Dobry! Miło Aniu czytać ,że wypoczywasz chociaż te zakupy to raczej w sprzeczności stoją z wakacyjnym wypoczynkiem:) Na następne idzie mąż ok? Do nas po jednodniowej przerwie wróciło lato:):)Czego i Wam życzę. Miłego dnia:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 31.07.2013 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 Aniu. leń się i odpoczywaj jak najwięcej. Z garami nie przesadzaj na,, wywczasie''. I słuchaj się biondy-na następne zakupy niech maszeruje mąż. Tylko wręcz mu kartkę z zakupami bo chłopisko jeszcze czegoś zapomni od nadmiaru świeżego powietrza:D Czekamy na relację z wizyty w DOMU. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bulwa 31.07.2013 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 Witam piękne Panie.... Monia, zdjęcia cud, miód, malina...krew mnie zalała Beciu, nie byłam i nawet nie zadzwoniłam bo czasu nie miałam. Rano śniadanie i że tak powiem relaks. Trzeba było odreagować ostatni tydzień. Po śniadaniu i po drugiej kawusi, poszliśmy na basen. Siedzieliśmy tyle, że pigment mi się wypłukał Wróciliśmy na obiad i spanie młodzieży. Po obiedzie, gdy maluchy spały, wysłałam starsze na świetlicę..lubią tam chodzić. Maluchy wstały, coś przekąsiły i dołączyliśmy do dziewczyn na świetlicy. Korzystając z okazji, ze mąż był przychylny, poleciałam na małe zakupy do centrum i mało mi się ręce nie urwały Mąż poszedł jeszcze z dzieciakami na pole do mini golfa a Ja powróciłam z "drobiazgami" niczym karawana Dzieciaki śpią a Ja gotuję sobie trochę ( podgotowuję żeby jutro rano nie tracić czasu i móc szybciej wyjść na basen), piję pyszne piwko i ......nabieram ochoty na lody co to się do mnie uśmiechają z zamrażary . Wstawiłam się zdeczko, więc nie posiedzę z Wami ale jutro AA i obiecuję, że zdam szczegółową relację z rozmowy czy planowanej wycieczki do TEGO DOMU. Ściskam Was mocno. Piszcie co u Was mari kochana Ty nawet nie wiesz jak się cieszę, że masz te swoje deczko odpoczynku:-) No kto jak kto, ale TY na to zasłużyłaś!!!! Jakaś taka radosna energia popłynęła z tego Twojego postu Trzymaj tak dalej, wstawiaj się letko nawet codziennie - w końcu masz urlop:lol: Wymaczaj ciało na basenie, dzieciory podrzucaj małżowi w końcu to ich producent niech ma swój udział No i czekam na relację z oglądania TEGO DOMU U mnie nic nowego pracuję, ogarniam dom, dzieciaki - zwykła codzienność Pozdrawiam Cię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 31.07.2013 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 Aniu. leń się i odpoczywaj jak najwięcej. Z garami nie przesadzaj na,, wywczasie''. I słuchaj się biondy-na następne zakupy niech maszeruje mąż. Tylko wręcz mu kartkę z zakupami bo chłopisko jeszcze czegoś zapomni od nadmiaru świeżego powietrza:D Czekamy na relację z wizyty w DOMU. Tak,tak Ala ma rację:"słuchaj się Biondy":lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 31.07.2013 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 Aniu właśnie wpadłam zerknąć czy dojechałaś cała i zdrowa a tu czytam, ze twoje ''Piersi pogryzły cholerne komary'' dobrze im, tym komarom. a jak Zuzia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 31.07.2013 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 Witam kochane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 31.07.2013 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 Aniu właśnie wpadłam zerknąć czy dojechałaś cała i zdrowa a tu czytam, ze twoje ''Piersi pogryzły cholerne komary'' dobrze im, tym komarom. a jak Zuzia? Zuzia w porządku A wiesz jak dobrze mojemu mężowi ? Dzień Dobry! Miło Aniu czytać ,że wypoczywasz chociaż te zakupy to raczej w sprzeczności stoją z wakacyjnym wypoczynkiem:) Na następne idzie mąż ok? Do nas po jednodniowej przerwie wróciło lato:):)Czego i Wam życzę. Miłego dnia:bye: Wolałabym nie wysyłaś męża. Gdy wysyłam go na zakupy, i proszę o kupienie powyżej dwóch pozycji to oczywiście zapomina co ma kupić. Zaczęłam pisać kartki to je z premedytacją gubi. Zaczął sobie zapisywać w komórce, to albo zapomni zabrać albo gdzies posieje. Zabawa w skojarzenia i grupowanie tematyczne też zawiodło bo w dziale kosmetyki kupił płyn pod prysznic zamiast szamponu . Wysyłam mu też maile z listą zakupów, ale bardzo często nie dochodzą i robimy zakupy multimedialnie tzn. on na bazarze z telefonem przy uchu a Ja w centrum dowodzenia. Aniu. leń się i odpoczywaj jak najwięcej. Z garami nie przesadzaj na,, wywczasie''. I słuchaj się biondy-na następne zakupy niech maszeruje mąż. Tylko wręcz mu kartkę z zakupami bo chłopisko jeszcze czegoś zapomni od nadmiaru świeżego powietrza:D Czekamy na relację z wizyty w DOMU. Ala co się z Tobą dzieje ? Kiedyś byłaś stałym bywalcem...nocnym czytaczem ale zawsze a teraz ? Tęsknię za Twoim towarzystwem. WRÓĆ ! Gary ogarniam i nawet podwieczxorki strugam. Dobrze jest. Wiedziałam przecież, że od tego nie odpocznę. Ładnie się spakowałam, niczego nie zapomniałam, niczego mi nie brakuje. Organizacja to w moim przypadku podstawa. Dziś był krupniczek, spaghetti Bolognese, budyń wniliowy i upieczone przed wyjazdem ciacho. Po południu pojechaliśmy z dzieciakami do miasta na lody. Wywczas jak w mordę strzelił. W trakcie spaceru wokół jeziorka, złapał nas wielki deszcz. Uciekaliśmy do hotelu. mari kochana Ty nawet nie wiesz jak się cieszę, że masz te swoje deczko odpoczynku:-) No kto jak kto, ale TY na to zasłużyłaś!!!! Jakaś taka radosna energia popłynęła z tego Twojego postu Trzymaj tak dalej, wstawiaj się letko nawet codziennie - w końcu masz urlop:lol: Wymaczaj ciało na basenie, dzieciory podrzucaj małżowi w końcu to ich producent niech ma swój udział No i czekam na relację z oglądania TEGO DOMU U mnie nic nowego pracuję, ogarniam dom, dzieciaki - zwykła codzienność Pozdrawiam Cię Aż tak pić nie mogę. Wczoraj, po ostatniej kropli piwka, padłam jakby kto mi chloroform zapodał. Efekt był taki, że spałam całą noc w ubraniu, na malutkiej kanapce w saloniku. MENEL normalnie Dziękuję za zrozumienie Tak,tak Ala ma rację:"słuchaj się Biondy":lol2: :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 31.07.2013 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 Oj Aniu,biję się w piersi!!!! Ale ostatnio mam jakieś złe dni,jak nie tygodnie:( Podczytuję was ,ale jakoś nie mam weny do pisania. Wypoczywaj kochana pełną piersią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 01.08.2013 04:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 Dzień Dobry!! Muszę rano zawsze do Ciebie zajrzeć bo kawa bez ViP-a nie smakuje tak dobrze:lol2: Udanego dnia!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts