rere79 15.02.2013 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 A ja właśnie przylazłam z kuchni. Obiad gotowy. Za 40 min idę po dzieci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 15.02.2013 13:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 Reruś, a co dzis na obiad ? Dla męża rozumiem, że nic albo za słona zupa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 15.02.2013 14:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 szuflandia w roli wyspy http://www.kitchenisms.com/wp-content/uploads/2009/11/reclaim1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 15.02.2013 14:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 http://www.kitchenisms.com/wp-content/uploads/2009/09/nook3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 15.02.2013 14:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 http://www.kitchenisms.com/wp-content/uploads/2009/08/loft1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 15.02.2013 14:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 ale BOSKA !!! http://3.bp.blogspot.com/_zKxPGUHTSO4/SkYWSRFN8QI/AAAAAAAAEsM/LiG4BUaQ61w/s1600/kitchen%2Bsan%2Bfran%2BHB.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 15.02.2013 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 Przyszłam zamachać!!! Co ja tu widzę? Co tu się dzieje? Szok anafilaktyczny po Ranigascie i to 2 dni po tym jak tłumaczyłam, że nie wolno To może była kumulacja mojego marudzenia, Żołądek się mnie nasłuchał, (a Ty mnie nie) i jak zjadłaś paskudę, to się oflagował. Co za uparta baba !!! Chociaz wersja z reklamówką bardzo mi się podoba Ostatnie zdjęcie ekstra, ale zaraz pomyślałam, że ja nie lubię sprzątac kurzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 15.02.2013 17:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 Mej...Ty czarownico Co nie wolno ? Jakos sobie nie przypominam....Taki piardens, co to bez recepty jest, co go sobie ludzie biora jak tic - tac" i ... Z całą pewnością nie przedawkowałam.........cos mi się zszokował ten mój gówniany organizm...Idę do starych, zgłosze reklamację Mój małżon, Ateno, był ale dowiedzieć się czegoś....!!!!!!!!!!!!!!!! Proszę żeby budował zdania złożone i kumulował je po 4 - 5 to może coś zrozumiem ale ciężko mu idzie. Duka, mruczy pod nosem..wyczuwam ściemę Na szczęście posłałam na przeszpiegi swojego człowieka i wiem co trzustce piszczy. W marcu będzie miał tomografię i być może jakies badania kontrolne: amylaza, lipaza i inna sraza. Dowiemy się wtedy dokładnie. Te jego wizyty typu : Pan mi powie jak tam waga lub jak sie Pan czuje, to dla mnie jakies jajca. Przy tak poważnej i śmiertelnej chorobie, przy zmianach, które lubia rakowieć takie pogaduchy o dupie maryni to chyba nieporozumienie. Wiem, że tomografie robi się najwczeniej po pół roku bo trzeba dac czas naciekom na wchłonięcie się ale inne badania, które mogą pokazać jak pracuje trzustka, czy jest stan zapalny itp. można robić regularnie. Ta dzisiejsza wizyta miała charakter kurtuazyjny...Pacjent zyje! Huraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ! Dziś wielka dyskusja. Ojciec umówił się z wiecie kim, na rozmowę. Rozmowa planowana, przemyslana, podobno moja być zastosowane jakieś psychologiczne sztuczki autorstwa mojego ojca. Ojjjjjjjjjjj obawiam sie tych sztuczek. znam je doskonale i wiem, że przynosza raczej odwrotny skutek....jak nie chęć zabicia ojca. Czując pismo nosem, oświadczam : Kupujemy bliźniaka !!! Poniewaz nadzieja umiera ostatnia ( podobno ! ) zamieszam za te rozmowy. a co mi tam :stirthepot::stirthepot: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 15.02.2013 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 To i ja sobie pomieszam-za tomografię i dobry wynik, -za rozmowę rodziciela , -za bliźniaka. :stirthepot: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 15.02.2013 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 A teraz uciekam na ploty do koleżanki,bo rodzina też gdzieś rozlazła:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 15.02.2013 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 :stirthepot::stirthepot::stirthepot::stirthepot::stirthepot::stirthepot::stirthepot::stirthepot::stirthepot::stirthepot::stirthepot::stirthepot::stirthepot::stirthepot: To i ja zamieszam Będzie dobrze. Ja Ci to mówię!!! a jak ja coś mówię, to sama widzisz co się dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 15.02.2013 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 marimag, trzymam kciuki za rozmowy taty ws. działki. Za trzustkę męża też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 15.02.2013 18:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 Dzieki dziewczynki za wszystkie kciuki anna - maria.....witam nowa koleżankę ????? Pierwszy raz tu w Clubie czy mózg mi jeszcze nie wrócił do normy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 15.02.2013 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 anna - maria.....witam nowa koleżankę ????? Pierwszy raz tu w Clubie czy mózg mi jeszcze nie wrócił do normy ? Chyba jednak nie wrócił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 15.02.2013 19:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 No to przepraszam :bash: ...demencja......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 15.02.2013 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 Jezdem Na obiad, dla dzieci, była zupa pieczarkowa. Na drugie leczo. Ps. Mąż żyje, ale mamy cichy wieczór. Nareszcie odsapnę od wszystkich Ps2. :stirthepot::stirthepot::stirthepot::stirthepot::stirthepot::stirthepot::stirthepot::stirthepot::stirthepot::stirthepot::stirthepot::stirthepot::stirthepot::stirthepot::stirthepot::stirthepot::stirthepot::stirthepot::stirthepot::stirthepot::stirthepot::stirthepot::stirthepot::stirthepot::stirthepot::stirthepot::stirthepot::stirthepot::stirthepot::stirthepot::stirthepot::stirthepot::stirthepot::stirthepot::stirthepot::stirthepot::stirthepot::stirthepot::stirthepot::stirthepot::stirthepot::stirthepot::stirthepot::stirthepot::stirthepot::stirthepot::stirthepot::stirthepot::stirthepot::stirthepot::stirthepot::stirthepot::stirthepot::stirthepot::stirthepot::stirthepot::stirthepot::stirthepot::stirthepot::stirthepot::stirthepot::stirthepot::stirthepot::stirthepot::stirthepot::stirthepot::stirthepot::stirthepot::stirthepot::stirthepot::stirthepot::stirthepot::stirthepot::stirthepot::stirthepot::stirthepot::stirthepot::stirthepot::stirthepot::stirthepot::stirthepot::stirthepot::stirthepot::stirthepot::stirthepot::stirthepot::stirthepot::stirthepot::stirthepot::stirthepot::stirthepot::stirthepot::stirthepot::stirthepot::stirthepot::stirthepot::stirthepot::stirthepot::stirthepot::stirthepot::stirthepot::stirthepot::stirthepot::stirthepot::stirthepot: Za wszystko co w planach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 15.02.2013 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 Rere uwielbiam leczo, moge wpasc? :lol2: Ania ja tez sie dolacze z mieszaniem za powodzenie wszystkich spraw :stirthepot::stirthepot::stirthepot: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 15.02.2013 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 Kasia, proszę bardzo. Daleko nie masz Dziewczyny poradźcie Teraz okazało się, że młoda ma owsiki. Do lekarza dopiero w poniedziałek możemy iść. Co można zrobić żeby dziecku ulżyć ? Biedna, swędzi ją okrutnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 15.02.2013 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 Rere dziekuje za zaproszenie Na owsiki z domowych sposobow ktore pamietam z dziecinstwa (moja Babcia wiecznie miala duzo pomyslow:D) bylo picie kwasu z ogorkow kiszonych lub kapusty kiszonej, jedzenie czosnku, zero slodyczy i pestki dyni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 15.02.2013 21:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 Jezus Maria...owsiki ???????????????????Ale jak ?Skąd ?O co kaman ? Skąd wiesz, że to owsiki ? Wychodza po ciemku ? Masz tu kochana linka: http://www.owsiki.com.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts