mayday 21.08.2013 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 Hej, Dziewczynki!Też się martwię Anią.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 21.08.2013 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 May,gdzie byłaś jak Cię nie było? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 21.08.2013 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 Aaa, wszystko na raz..i urlop i jestem juz na szkoleniu i zaraz wyjazd firmowy..nie ma czasu pomyśleć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 21.08.2013 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 A jak budowa?Do przodu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 21.08.2013 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 Anka, proszę mi tu natychmiast stawać do raportu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 21.08.2013 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 Dzień dobry koleżanki Co tu taka histeria ? Żyjemy...spokojnie..... Mamy problem rodzinny i to bardzo dla nas przykry. Zaraz po naszym powrocie, zmarła nasza ukochana babcia Jasia. Ryczymy i jakos nie mozemy sobie dać z tym rady. To była wielka kobieta. Jak sie jakos ogarnę to sporządzę raport ze wszystkiego. Pa kochane i proszeo szeroki usmiech. Jak weszłam i zaczęłam czytac Wasze posty to aż się przestraszyłam. Myslałam, że się cos komuś stało. Szalonki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 21.08.2013 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 Aniu,bardzo mi przykro z powodu Babci:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 21.08.2013 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 Dziękuję Asiu :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mm niewielki m05b 21.08.2013 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 (edytowane) Witamy w Wawce - szkoda, że z takim smutnym akcentem. Jak się ma stonka? No i najważniejsza rzecz, co z Tobą Kobieto ze stali? : ))Spokojnie, relacja może poczekać. Nigdzie się stąd nie ruszam. : * Edytowane 21 Sierpnia 2013 przez m&m niewielki m05b Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 21.08.2013 21:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 Dzieki za powitanie na mazowieckiej ziemi Stonka ? Stonka w miarę dobrze. Teraz na tapecie...kurzajki Ja ? Ja kobieta ze stali ????? Dobre Umordowana jestem jak jasna cholera ! Starzeję się. Sama to widzę. Wiem, że wiekiem, dla niektórych z Was jestem szczylem, ale wierzcie mi, że tempo życia i problemy, których mam w nadmiarze, skutecznie i szybciej mnie posuwają niż nie jedną 37 latkę. Jesli pytasz o reakcje alergiczne to w porzo. Jestem kuźwa na odwyku od majonezu :mad:Cierpie okrutnie bo lubię i to bardzo Jajek też nie jem. Jak pomyślę o jednym jajeczku a potem o wygladzie skatowanego teletubisia to mi sie normalnie cos robi....brrrrrrrrry. Relacja...naprawdę Was interesuje co i jak w drodze powrotnej ??? Przecież to nuda, Panie ! Od przyjazdu, nie moge sobie znaleźć miejsca. Snuje się. Niby cos robie ale nie moge skończyć. Teraz własnie, zabieram się za sernik. Muszę się czyms zająć bo zwariuję. Muszę się odmóżdżyć....przestać myśleć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 22.08.2013 05:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2013 Dzień Dobry!! Witam się z rana i pozdrawiam wszystkie forumki:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 22.08.2013 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2013 (edytowane) Mari wyrazy współczucia Bionda też Cię witam i pozdrawiam i inne dziewczynki Aricia ja fali nie umiem robić (chociaż teraz mi się udało) :wave:ale też bym tak zatańczyła ze szczęścia że nie mam już fachowców, bo ja ich kurde nie cierpię i tego syfu remontowo-budowlanego, mój małż mi mówi że ja to powinnam się wyeksmitować jak będziemy malować w środku dom za jakieś hym.... 3 lata, może skorzystam z tej propozycji Teraz u nas na tapecie taras z desek, kupujemy modrzew i będziemy go olejować a fachman od tarasu przychodzi pod koniec września, nie nacieszę się niem długo bo wiadomo jesień a później zima ale już na wiosnę będę miała tak uśmiechniętą . Szukam też w necie inspiracji tarasu poziomowego, chcę mieć dwa poziomy jeden niżej a drugi wyżej i w przeciwną stronę położone dechy i nic nie umiem znaleźć. Może ktoś pomorze ? i cosik mi podrzuci Edytowane 22 Sierpnia 2013 przez Bastki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 22.08.2013 07:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2013 Witam kochane Inspiracje powiadasz ???? Mam coś co jest dla mnie ABSOLUTNIE numerem jeden. Zapomniałam pogratulować. Super, ze już skończyliście. Zazdroszczę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 22.08.2013 07:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2013 http://images04.olx.pl/ui/11/75/07/1346350903_65086807_5-montaz-paneli-deski-barlineckiej-drewno-egzotyczne-Tarasy-z-modrzewia-lodzkie.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 22.08.2013 07:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2013 http://static.e-ogrodek.pl/articles/9976f_ogrodek-zdjecia_1_jpg_aranzacje-drewnianych-tarasow-18_main.jpg?1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 22.08.2013 07:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2013 Moim skromnym zdaniem, położenie desek w jedna stronę to jest to.Tak jak tu i na pierwszym zdjęciu.Wydłuża optycznie. http://www.taras-studio.pl/files/303232982/modrzew_syberyjski_deska_tarasowa_xht_800_small.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 22.08.2013 07:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2013 A tu stronka. http://forum.muratordom.pl/showthread.php?12948-TARAS-DREWNIANY-jak-zbudowa%C4%87-jakie-drewno-jak-piel%C4%99gnowa%C4%87-co-polecacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 22.08.2013 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2013 hejka Mari stronkę muratorową "przeleciałam" już kilka razy. Fotki tarasików które wklejałaś znam i też uważam że to pierwsze to ideał tylko że ja mam taras w kształcie "L" i ta krótszą część chcę w formie kubika bo obok planuję zrobić takie cosik http://www.the-brick-house.com/2010/06/fire-pit-redux/ chodzi mi o miejsce na palenisko z tym kubikiem z blachy. Chcę połączyć taras z tym miejscem aby uzyskać literę "T". Ale namąciłam . Wiesz o co mi cho? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 22.08.2013 09:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2013 Ni hu Daj jakies pogladowe foty bo mój mózg nie ogarnia Może jakis rysunek schematyczny...cokolwiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 22.08.2013 09:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2013 To palenisko z blachy, które mi pokazałaś, wyglada....tak sobie. Wali ciut prowizorką. Co powiesz na takie ? Moim jak zwykle skromnym zdaniem TO ( patrz poniżej) robi wrazenie. Olimp Proste a jakże dekoracyjne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts