Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

................VIP Club.........................

marimag

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• marimag

10298

• bogumil

2217

• bionda

1933

• Bastki

1507

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dzień dobry koleżanki :)

Co tu taka histeria ?

Żyjemy...spokojnie.....

Mamy problem rodzinny i to bardzo dla nas przykry.

Zaraz po naszym powrocie, zmarła nasza ukochana babcia Jasia.

Ryczymy i jakos nie mozemy sobie dać z tym rady.

To była wielka kobieta.

Jak sie jakos ogarnę to sporządzę raport ze wszystkiego.

Pa kochane i proszeo szeroki usmiech.

Jak weszłam i zaczęłam czytac Wasze posty to aż się przestraszyłam.

Myslałam, że się cos komuś stało.

Szalonki :hug:

Dzieki za powitanie na mazowieckiej ziemi :hug:

Stonka ? Stonka w miarę dobrze. Teraz na tapecie...kurzajki :mad:

Ja ? Ja kobieta ze stali ?????

Dobre :lol2:

Umordowana jestem jak jasna cholera ! Starzeję się. Sama to widzę. Wiem, że wiekiem, dla niektórych z Was jestem szczylem, ale wierzcie mi, że tempo życia i problemy, których mam w nadmiarze, skutecznie i szybciej mnie posuwają niż nie jedną 37 latkę.

Jesli pytasz o reakcje alergiczne to w porzo.

Jestem kuźwa na odwyku od majonezu :mad:Cierpie okrutnie bo lubię i to bardzo :( Jajek też nie jem. Jak pomyślę o jednym jajeczku a potem o wygladzie skatowanego teletubisia to mi sie normalnie cos robi....brrrrrrrrry.

Relacja...naprawdę Was interesuje co i jak w drodze powrotnej ???

Przecież to nuda, Panie !

Od przyjazdu, nie moge sobie znaleźć miejsca. Snuje się. Niby cos robie ale nie moge skończyć.

Teraz własnie, zabieram się za sernik. Muszę się czyms zająć bo zwariuję. Muszę się odmóżdżyć....przestać myśleć.

Mari wyrazy współczucia :hug:

Bionda też Cię witam i pozdrawiam :) i inne dziewczynki

Aricia ja fali nie umiem robić (chociaż teraz mi się udało) :wave:ale też bym tak zatańczyła ze szczęścia że nie mam już fachowców, bo ja ich kurde nie cierpię i tego syfu remontowo-budowlanego, mój małż mi mówi że ja to powinnam się wyeksmitować jak będziemy malować w środku dom za jakieś hym.... 3 lata, może skorzystam z tej propozycji ;)

Teraz u nas na tapecie taras z desek, kupujemy modrzew i będziemy go olejować a fachman od tarasu przychodzi pod koniec września, nie nacieszę się niem długo bo wiadomo jesień a później zima ale już na wiosnę będę miała tak uśmiechniętą :D.

Szukam też w necie inspiracji tarasu poziomowego, chcę mieć dwa poziomy jeden niżej a drugi wyżej i w przeciwną stronę położone dechy i nic nie umiem znaleźć. Może ktoś pomorze ? i cosik mi podrzuci :popcorn:

Edytowane przez Bastki

Moim skromnym zdaniem, położenie desek w jedna stronę to jest to.

Tak jak tu i na pierwszym zdjęciu.

Wydłuża optycznie.

http://www.taras-studio.pl/files/303232982/modrzew_syberyjski_deska_tarasowa_xht_800_small.jpg

hejka Mari :)

stronkę muratorową "przeleciałam" już kilka razy.

Fotki tarasików które wklejałaś znam i też uważam że to pierwsze to ideał tylko że ja mam taras w kształcie "L" i ta krótszą część chcę w formie kubika bo obok planuję zrobić takie cosik http://www.the-brick-house.com/2010/06/fire-pit-redux/ chodzi mi o miejsce na palenisko z tym kubikiem z blachy. Chcę połączyć taras z tym miejscem aby uzyskać literę "T". Ale namąciłam :cool:. Wiesz o co mi cho?

To palenisko z blachy, które mi pokazałaś, wyglada....tak sobie.

Wali ciut prowizorką.

Co powiesz na takie ? Moim jak zwykle skromnym zdaniem ;) TO ( patrz poniżej) robi wrazenie.

Olimp ;) :lol2:

Proste a jakże dekoracyjne.

images?q=tbn:ANd9GcQAPupWqh8jcL04Qhe5PcOn6rheU_S5gcFXpmiDYs_Sv4iFSPOy