Bastki 22.08.2013 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2013 mari ale za tycie te obrazki , poka większe albo daj linka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 22.08.2013 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2013 dubel bubel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 22.08.2013 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2013 to jeszcze mi się podoba [ATTACH=CONFIG]207833[/ATTACH] ale bardziej wolę geometryczne kształty no i w takiej misie to sie po każdym deszczu woda będzie zbierać i palenisko wtedy szybko zardzewieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 22.08.2013 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2013 kurde nieeee wiem jak to wytłumaczyć co chcę pomieszane cosik z tego chodzi mi właśnie o różne poziomy i w takim jednym najniższym gdzie będzie wysypany żwirek granitowy miało by być palenisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 22.08.2013 10:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2013 A może sama popełnisz rysunek, co ? Mniej więcej kumam o co chodzi...mniej niz więcej. Chodzi mi o to jak to ma u Ciebie wygladać tzn. biorąc pod uwage okoliczności przyrody. Na rdzewienie jest sposób. Zabezpieczyc preparatem i nakrywać po paleniu. Zresztą, Ja bym zawsze nakrywała, zeby np. wiatr nie roznosił wszedzie pyłu.. Jak Ty geometryczna to juz nic nie forsuję. Siedze cicho i się jopię Linka bym Ci dała ale strona w remoncie i nic nie obejrzysz. Sama chciałam i doopa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 22.08.2013 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2013 W custom formie mają paleniska,na pewno znacie ale co mi szkodzi wkleić linka:)http://www.customform.pl/Sklep/Ogrodowe/Palenisko-ogrodowe---kwadratowe,2,0,114,2175.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 22.08.2013 11:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2013 I dobrze, ze wkleiłaś bo sklep znany, ale oferty nie znam na pamięć Bastuś, to co wkleiła Asia juz dużo lepiej wyglada no i bez bólu mozna sobie przenosić tu i tam. No i oczywiście masz tu swoja geometrię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 22.08.2013 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2013 Bionda no widzisz jak dobrze że jest FM customform znam ale nie wiedziałam że mają tam takie paleniska (jakoś mi one wcześniej umykały). Te które mają tam w ofercie są całkiem fajne ale.. kurde co z tą woda w nim stojąca po deszczu? ten co ja wkleiłam w pierwszym linku nie będzie miał takiego problemu. Ten z custormform bardzo mi pasi , pokażę jeszcze mojemu małżowi ciekawe czy zaakceptuje. Zastanawiam się jeszcze czy można by jakąś dziurkę od dołu wywiercić bo palenisko i tak jest na ruszcie? a może ma (jak się przyglądam to coś tam widać) Ten też jest lżejszy w odbiorze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 22.08.2013 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2013 No i teraz sklep stacjonarny mają w Katowicach i to palenisko tam stoi,można sobie podjechać i obejrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 22.08.2013 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2013 i ty je tam widziałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 22.08.2013 12:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2013 Bastuś, jesli masz kumatego małża to z palcem w du...może sam takie palenisko wystrugać. Proste to jak budowa cepa, a i dziurke Ci odrazu zrobi gdzie trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 22.08.2013 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2013 Mari jak przeczytałam twój powyższy wpis to oplułam lapka ze śmiechu :lol2:. Mój m nie ma smykałki sam niewiele zrobi do wszystkiego mamy fachowców jest ekonomistą z zawodu i wierz mi że czasami muszę mu tłumaczyć co i jak ma przykręcić. Chociaż... jak się zastanowię to meble z Ikea sam potrafi złożyć i nawet nic się nie rozjeżdża . Najważniejsze jednak że kasę umie liczyć , ale takie palenisko to byłoby wyzwanie nie do udźwignięcia :lol2:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 22.08.2013 13:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2013 Mój Wojtuś tez miszczem w obróbce skrawaniem nie jest ale za to jaki hydraulik ! Zawsze podczas tego typu robót, zostaja mu jakies części. Co dziwne, nic nie cieknie i wszystko działa. Jeszcze pare napraw zlewu i kuźwa, nie wiem na jakiej zasadzie to wszystko będzie funkcjonowało. Intuicyjnie ???? Telepatycznie ??? Zagraj mu na męskiej ambicji. Może warto spróbować ? Trochę blachy kwasówki, kilka katowników i płaskowników, jakas zajebiaszcza farba i lecim z tematem. Jesli mu sie uda za pierwszym podejściem to sa szanse, ze wyjdzie Wam to taniej niz w Custom. Jesli jednak, potrzebnych będzie srylion poprawek to cienko to widzę. :lol2: Ja tez mojemy zdradzam arkana funkcjonowania i konstrukcji różnych rzeczy. :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 22.08.2013 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2013 Mari ja nawet mu tego nie powiem żeby może sam :lol2: , ciekawe ile dni by to postało albo czy w ogóle by stało :lol2:. A z tym że zostają jakieś części, gwoździki i śrubeczki to standard - zawsze mi tłumaczy (jak się czepiam, że coś skręcił nie tak ) że ikea tak dba o klienta że daje więcej w razie zguby lub zniszczenia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 22.08.2013 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2013 Dobra dziewczynki ja się żegnam, jadę do koleżanki oblukać jej nowy dom. Byłam już tam nie raz, ale teraz zobaczę wykończone schody , wstawione drzwi i całą resztę niby już gotową. Pa i do jutra punkt 7 Bionda ty też tak rano? to może wspólnie kawę wypijemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 22.08.2013 13:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2013 Zapomniał dodac, ze tez dla idiotów...... po to zeby mogli sie tłumaczyć, gdy cos im nie wyjdzie. Mój mąz nie nawidzi Ikeły. Jak mamy cos tam kupic to normalnie widze jak dostaje wysypki. Twierdzi, ze to wszystko to chała i paździerz. Jak mi kiedys wyjechał z tekstem, ze juz duzo lepsze jest BRW a potem, jego brat zadzwonił z wiadomością, ze zakupiony własnie w BRW stól mu się rozlatuje to troszkę sie opamietał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 22.08.2013 13:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2013 Bastus a co z dzieciami Twoimi ?Gdzie są ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 22.08.2013 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2013 Mari, moje dzieci sztuk dwie + małż Starszy syn dzisiaj pojechał na tydzień na obóz koszykarski a młody teraz siedzi obok i cyka po TV, gapi się na nickelodeon. Małż chodzi po ogródku i trawkę podziwia jak ładnie mu po nawozach odżyła . Ale zaraz się wszyscy zbieramy. Nara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 22.08.2013 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2013 i ty je tam widziałaś? Tak Gosiu,widziałam jak te nieszczęsne stołki pojechałam oglądać. rano kawka u Mari:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 22.08.2013 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2013 Zapomniał dodac, ze tez dla idiotów...... po to zeby mogli sie tłumaczyć, gdy cos im nie wyjdzie. Mój mąz nie nawidzi Ikeły. Jak mamy cos tam kupic to normalnie widze jak dostaje wysypki. Twierdzi, ze to wszystko to chała i paździerz. Jak mi kiedys wyjechał z tekstem, ze juz duzo lepsze jest BRW a potem, jego brat zadzwonił z wiadomością, ze zakupiony własnie w BRW stól mu się rozlatuje to troszkę sie opamietał. Mój mąż też nie jeździ do ikei bo twierdzi,że producentów wykańczają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts