bionda 23.08.2013 05:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2013 Dzień Dobry! W końcu się umawiałyśmy!!Tylko jak zajrzałam to nikogo nie było:no: Dobrego dnia Bastuś! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 23.08.2013 05:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2013 helołł Bionda przeczytałam że widziałas na żywo te paleniska i jak wrażenie fajne czy nie za bardzo? i przypomnij jakie krzesła tam namiętnie macałaś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 23.08.2013 05:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2013 Bo ja muszę i oczywiście chcę swój stary stół wymienić mam aktualnie ten http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/30116264/ i jest trochę za mały. On mi się podoba i pasuje mi do jadalni a jest też większy model więc mogła bym go kupić ale chyba musiałabym wymienić wtedy krzesła bo ja mam teraz przy tym mniejszym 4 te http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/S49848704/#/S49848704 w szarej tapicerce a jej niestety już nie ma (tylko te białe i pasiaki). Te krzesła są super mega wygodne ale kurcze nie przy dzieciach, którym cały czas coś się wyleje lub wytrą brudne rączki o nie. Prałam już te pokrowce ale po każdym praniu wyglądają gorzej, blakną i strasznie się gniotą a nie idzie ich łatwo wyprasować. Więc musiałabym kupić plastiki. Kurde ale się rozpisałam i też życzę dobrego dnia w końcu to piątek - huraaaaaaa:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 23.08.2013 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2013 Tak,ja też nie wyobrażam sobie białych krzeseł u siebie,dziecioki szybko załatwiły by mi czarno-szary melanż Macałam druciaki ale nie jestem zdecydowana,jakies takie lichutkie mi się wydały,zobaczymy. Palenisko fajne ale popytałabym w zakładach metaloplastyki ,może taki rzemieslnik zrobiłby taniej:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 23.08.2013 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2013 Palenisko będzie robione na zamówienie nie będę kupowała, szukam konkretnego modelu i dam do realizacji zaprzyjaźnionemu fachowcowi, który robił nam też barierki i bramę. Teraz przypomniałaś mi że to te druciaki tak ci się podobały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 23.08.2013 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2013 a tak poza tym to wybieram się w weekend do Kapiasów, byłaś tam? chcę kupić kilka sztuk modrzewia na moją skarpę i trochę traw ozdobnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 23.08.2013 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2013 Gosiu,co to jest"Kapiasów"?Przybliż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 23.08.2013 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2013 Kapias to szkółka drzew i krzewów http://www.kapias.pl/content/view/19/1/lang,pl/można pospacerować i po podglądać fajne kompozycje ogrodowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 23.08.2013 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2013 O,Goczałkowice,wieki tam nie byłam,za komuny na weekendy czasem tam jeździlismy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 23.08.2013 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2013 Lecę,bo mnie gonią,wrócę niebawem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 23.08.2013 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2013 no to musisz nadrobić bo pewnie sporo się tam zmieniło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 23.08.2013 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2013 ja też lecę a raczej spadam do czarnej dziury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 23.08.2013 08:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2013 Cześć dziewczynki Dziekuję Aguś Kochane, szykuje sie na pogrzeb więc nie posiedzę z wami. Odezwę się po powrocie. Pewnie dopiero wieczorkiem. Bastus a jednak robione palenisko ? I git ! Jakie piekne to gospodarstwo !!! Szkoda, że tak daleko ode mnie Biondziu jak tam dzionek ? Nie umordowałam Cię swoimi wystepami ? :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 23.08.2013 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2013 Hej Aniu!Bardzo ci współczuję z powodu BABCI:hug:Całuski posyłam i trzymaj się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moje Chmielniki 23.08.2013 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2013 Aniu,wyrazu współczucia:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 23.08.2013 15:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2013 Dziekuję Beciu i Ulu Wróciłam. Pogrzeb był......dziwny, mądry, ciekawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 23.08.2013 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2013 w końcu weekend Aniu i jak się czujesz? dałaś radę zaśpiewać? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 23.08.2013 16:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2013 Nie zaspiewałam.Przedstawiłam pomysł mężowi ale on nie bardzo to widział.Spodziewał się nieco innej atmosfery na pogrzebie niz była w rzeczywistości.Teraz wiem, że by bardzo pasowało.No cóż. Jestesmy niewolnikami stereotypów i przyzwyczajeń. Czuję się okropnie.Zryczęlismy sie oboje. Mąż stale ściskał mnie za reke, tulił się i nie odstepoiwał mnie na krok.Gdy juz było "po" jako jedyni zostalismy przy grobie.Cały dzień nic nie jadłam.Teraz próbuję , ale jakos nie mogę.Łeb mam jak sklep. Jutro dla odmiany....ślub.Ech....życie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 23.08.2013 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2013 strasznie mu (wam) współczuję, a ślub jaki? od kogo? no skrajności emocjonalne Kiedyś byłam na pogrzebie świeckim, mąż od koleżanki umarł na marskość wątroby. Po śmierci został skremowany a sam pogrzeb trwał raptem 15 minut. Dziwne to było doświadczenie, nie było modlitwy a z głośników leciały jakieś żałobne pieśni ale nie religijne. Był chyba ktoś z obsługi cmentarza komunalnego, coś tam powiedział ale już niewiele pamiętam co i po sprawie. A może zaśpiewaj babci dzisiaj wieczorem, po cichu, w skupieniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 23.08.2013 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2013 Aniu,mówiłam ,że możesz żałować,że nie zaspiewałas ale bardzo dobrze Cię rozumiem. Bastko,Ania spiewa przepięknie,byłam w szoku gdy usłyszałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts