Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

................VIP Club.........................

marimag

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• marimag

10298

• bogumil

2217

• bionda

1933

• Bastki

1507

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Kurcze bionda aż się zalogowałam:lol2:, bo dokładnie tydzień temu mi padło żelazko :lol2:. Myłam okna i prałam zasłony no i jak je później prasowałam to zaczęła z żelazka lecieć mi woda. No masakra nie umiałam ich wyprasować całe zalane wodą. Wkurzyłam się i u syna w pokoju powiesiłam takie wygniecione :oops:. Zamawiam dzisiaj (bo mają jakąś akcję nocną) na necie takie http://www.euro.com.pl/zelazka/philips-gc3550-02.bhtml . Ma dobre opinie i w sumie tylko tym się kierowałam. Ja nie cierpię prasować :sick: i stwierdziłam że żaden inny wypas mi nie potrzebny ale patrzyłam i byłam ciekawa tego http://www.euro.com.pl/zelazka/tefal-freemove-fv9920.bhtml?link=ban-680x50. Zobaczę w sumie po ile będzie za 20 minut te z Tefala. No kurcze hahahahahhaaaaaaaaaaaa....

Gosiu,dopiero teraz załapałam o co cho z tym"za 20 min" też poczekam ,ja gdybym miała wybrać z tych dwóch ,wybrałabym philipsa bezwzględnie ,pomimo to,że poza kolorem wyglada identycznie jak to,które dzisiaj odmówiło współpracy ale prasowałam nim 7 lat!Moje miało funkcję"strażak' tzn, wyłączało się samo po 1 min postoju, w praktyce było wiecznie podpięte i nie stresowałam się.

Mnie kusi stacja ale wiem,że lepsze porządne żelazko niż byle jaka stacja.

Moje stare też z philipsa i miałam je naprawdę bardzo długo i też mogło być włączone cały dzień a samo się włączało i wyłączało w czasie prasowania, ale niestety coś musiało się w nim rozszczelnić i zaczęła lecieć z niego woda. Teraz oglądam te żelazka systemowe z bazą ale to nie dla mnie ja staram się tak wieszać pranie żeby nie musieć wszystkiego później prasować (taki leń ze mnie:oops:)

Prasowanie to trauma:lol2:

Nienawidzę prasować a jednocześnie mam hopla ,najmniejszy załamek i rzecz nie trafia do szafy tylko z powrotem na stos,bo u mnie zawsze jest stos prasowania ,sytuacja ,że nie ma stosu trwa góra 2 dni.

Posciel ,ręczniki ,ściereczki i wszystko co płaskie idzie do magla.

Na fali tego hopla zakupiłam suszarkę do prania,przekonałam męża,że tam jest program"do szafy" i to musi oznaczać ,że koszula z suszarki powędruje do szafy z ominięciem stosu,dał się nabrać:lol2::lol2:

Ale i tak jestem zachwycona ,szybciej się prasuje.:)