bogumil 23.08.2013 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2013 (edytowane) chociaż gadajcie do obrazka:rotfl::rotfl: a teraz już zmykam naprawdę.......buziaki:D Edytowane 24 Sierpnia 2013 przez bogumil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 24.08.2013 07:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2013 obrazka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 24.08.2013 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2013 Beatka wkleiła zdjęcie,którego nie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 24.08.2013 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2013 Bogumil życzę duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuużo zdrówka Hejo laski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 24.08.2013 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2013 Dziewczyny,mam pytanie,czy któraś używa stacji parowej? Mi właśnie dzisiaj siadło żelazko:bash: Nie płaczę bo stare było i czekałam na ten moment i zastanawiam się co kupić? Macie jakieś doświadczenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 24.08.2013 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2013 Kurcze bionda aż się zalogowałam:lol2:, bo dokładnie tydzień temu mi padło żelazko . Myłam okna i prałam zasłony no i jak je później prasowałam to zaczęła z żelazka lecieć mi woda. No masakra nie umiałam ich wyprasować całe zalane wodą. Wkurzyłam się i u syna w pokoju powiesiłam takie wygniecione . Zamawiam dzisiaj (bo mają jakąś akcję nocną) na necie takie http://www.euro.com.pl/zelazka/philips-gc3550-02.bhtml . Ma dobre opinie i w sumie tylko tym się kierowałam. Ja nie cierpię prasować i stwierdziłam że żaden inny wypas mi nie potrzebny ale patrzyłam i byłam ciekawa tego http://www.euro.com.pl/zelazka/tefal-freemove-fv9920.bhtml?link=ban-680x50. Zobaczę w sumie po ile będzie za 20 minut te z Tefala. No kurcze hahahahahhaaaaaaaaaaaa.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 24.08.2013 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2013 Gosiu,dopiero teraz załapałam o co cho z tym"za 20 min" też poczekam ,ja gdybym miała wybrać z tych dwóch ,wybrałabym philipsa bezwzględnie ,pomimo to,że poza kolorem wyglada identycznie jak to,które dzisiaj odmówiło współpracy ale prasowałam nim 7 lat!Moje miało funkcję"strażak' tzn, wyłączało się samo po 1 min postoju, w praktyce było wiecznie podpięte i nie stresowałam się. Mnie kusi stacja ale wiem,że lepsze porządne żelazko niż byle jaka stacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 24.08.2013 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2013 Ten philips ma lepsze parametry i jest tańszy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 24.08.2013 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2013 Przylukam sobie to:http://www.euro.com.pl/zelazka-systemowe/philips-perfect-care-gc8635-02.bhtml Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 24.08.2013 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2013 Moje stare też z philipsa i miałam je naprawdę bardzo długo i też mogło być włączone cały dzień a samo się włączało i wyłączało w czasie prasowania, ale niestety coś musiało się w nim rozszczelnić i zaczęła lecieć z niego woda. Teraz oglądam te żelazka systemowe z bazą ale to nie dla mnie ja staram się tak wieszać pranie żeby nie musieć wszystkiego później prasować (taki leń ze mnie:oops:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 24.08.2013 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2013 http://www.euro.com.pl/zelazka/philips-azur-gc4890-02.bhtml Zobacz to ,jeszcze lepsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 24.08.2013 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2013 kurcze ale ta oferta tylko na wybrane produkty , no nic i tak je muszę kupić, ale miałam nadzieję że jeszcze czajnik elektryczny sobie kupię . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 24.08.2013 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2013 widziałam je też fajne na pewno mocniejsze ale piszą ze ciężkie, chociaż na parę koszul i spodni chyba mi ręka nie odpadnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 24.08.2013 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2013 Prasowanie to trauma:lol2: Nienawidzę prasować a jednocześnie mam hopla ,najmniejszy załamek i rzecz nie trafia do szafy tylko z powrotem na stos,bo u mnie zawsze jest stos prasowania ,sytuacja ,że nie ma stosu trwa góra 2 dni. Posciel ,ręczniki ,ściereczki i wszystko co płaskie idzie do magla. Na fali tego hopla zakupiłam suszarkę do prania,przekonałam męża,że tam jest program"do szafy" i to musi oznaczać ,że koszula z suszarki powędruje do szafy z ominięciem stosu,dał się nabrać:lol2: Ale i tak jestem zachwycona ,szybciej się prasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 24.08.2013 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2013 A może jak kupię takie z bazą to prasowanie będzie czystą przyjemnością , tak przynajmniej o nich piszą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 24.08.2013 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2013 Patrz się Gosiu na to ile pary żelazko wytwarza,przy każdym podają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 24.08.2013 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2013 no a jaką macie tą suszarkę ? mój M chce kupić bo ciągle tylko widzi pranie, które stoi w łazience (na całe szczęście dużej). Oglądał te z Miele, cena duża ale podobno najlepsze. Moja siostra ma z whirlpoola ale już miała serwis wzywany do niej a ma ją dwa lata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 24.08.2013 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2013 Czajnik też kupiłam:rolleyes:w ponidziałek.Tobie też się zepsuł? Chyba musimy razem na jakiś shopping się wybrać Taki kupiłam,w dobrej ceniehttp://allegro.pl/czajnik-elektryczny-delonghi-icona-kbo2001-bk-i3455730460.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 24.08.2013 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2013 aha czyli im więcej pary tym lepsze nie patrzeć na moc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 24.08.2013 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2013 Idę zajarać i wkleję Ci nasz model:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts