marimag 24.08.2013 22:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2013 eeeeejjjjjjjjjjjjjj ale mięta czekoladowa to stara jak świat i naturalna nie czuć czekolady :lol2::lol2: ale te inne odmiany np Mięta jagodowo-śmietankowa :jawdrop: Taaaaaa... A za rok NOWOŚĆ ! Mieta o smaku pizzy ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 24.08.2013 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2013 Mari radler ma 2% a ja sączę drugiego ,Bionda to co innego już drugą butelkę wina wciąga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 24.08.2013 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2013 Taaaaaa... A za rok NOWOŚĆ ! Mieta o smaku pizzy ! :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 24.08.2013 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2013 Mari radler ma 2% a ja sączę drugiego ,Bionda to co innego już drugą butelkę wina wciąga To białe to była resztka!!!!Raptem dwie lampki z czego połowa to był lód,a ja lód z wody robię!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 24.08.2013 22:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2013 Aniu a co do tej wsi to na każdy argument jest kontrargument ale ja myślę,ze każdy ma swoje życie i ma prawo żyć tak jak chce.Zawsze trzymam kciuki za spełnianie marzeń. Wiem Asiu. Powiem tak. Ja siebie, nas tam widzę. Są tacy, którzy nie potrafiliby i to tez rozumiem. Dla jednych, pewne rzeczy sa nie do przeskoczenia a inni nie widza problemu. To nie wyprowadzka na Marsa. Zawsze mozna wrócić. Często mi sie śni, że tam własnie Was goszczę. Przyjeżdżacie bez uprzedzenia....z dziećmi i mężami...z psami.... Super ! Tak bym własnie chciała. Na luzie, bez spinania się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 24.08.2013 22:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2013 Dla oszczędności proponuję odwrócic proporcje. Pić wodę z lodem z wina. Lód z wody ? To nie jest taka oczywista oczywistość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 24.08.2013 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2013 Alicji brakuje ,co? Ala , wróć!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 24.08.2013 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2013 Wiem Asiu. Powiem tak. Ja siebie, nas tam widzę. Są tacy, którzy nie potrafiliby i to tez rozumiem. Dla jednych, pewne rzeczy sa nie do przeskoczenia a inni nie widza problemu. To nie wyprowadzka na Marsa. Zawsze mozna wrócić. Często mi sie śni, że tam własnie Was goszczę. Przyjeżdżacie bez uprzedzenia....z dziećmi i mężami...z psami.... Super ! Tak bym własnie chciała. Na luzie, bez spinania się. Pięknie by było. Gośka kopci,założę się. To ja też idę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 24.08.2013 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2013 Ja się na wieś nie nadaję, mamy rodzinę w Bieszczadach w malutkiej wiosce, prowadzą tam ośrodek wczasowy (domki letniskowe) i jak tam jadę to po dwóch dniach chcę wracać. Krowy chodzą po drodze, ciemno już o 22.00 wszędzie daleko. Do większego miasta czyli do Rzeszowa mają ok 50 km. Szwagierka buty kupuje w Biedronce i tylko kalosze bo inne jej nie są potrzebne. Ja nie mówię ze ja chcę mieć centrum handlowe pod nosem, ale ta dzicz i ta samotność nie dla mnie, zresztą ja jestem typ konsumencki i nie nadaję się do ciężkiej pracy w polu czy w gospodarstwie. Mam za delikatne rączki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 24.08.2013 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2013 Na ciężką, bardzo ciężką pracę to ja się w swojej pracy naoglądam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 24.08.2013 22:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2013 Ja się na wieś nie nadaję, mamy rodzinę w Bieszczadach w malutkiej wiosce, prowadzą tam ośrodek wczasowy (domki letniskowe) i jak tam jadę to po dwóch dniach chcę wracać. Krowy chodzą po drodze, ciemno już o 22.00 wszędzie daleko. Do większego miasta czyli do Rzeszowa mają ok 50 km. Szwagierka buty kupuje w Biedronce i tylko kalosze bo inne jej nie są potrzebne. Ja nie mówię ze ja chcę mieć centrum handlowe pod nosem, ale ta dzicz i ta samotność nie dla mnie, zresztą ja jestem typ konsumencki i nie nadaję się do ciężkiej pracy w polu czy w gospodarstwie. Mam za delikatne rączki To Ja powinnam złozyć tam CV. Tez niedawno kupiłam sobie buty w Biedronce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 24.08.2013 22:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2013 Na ciężką, bardzo ciężką pracę to ja się w swojej pracy naoglądam I to jest fucha ! Brac kasę za patrzenie jak inni sie męczą Z tym rąsiami to pojechałaś ! Pracujesz w kopalni, walisz tymi łapciami w piłę i nadal utrzymujesz, ze jestes delikates ? Jakos mi się to gryzie. Ślunsku dziołcha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 24.08.2013 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2013 no i jeszcze mam alergię kichałabym codziennie o każdej porze, godzinie, minucie i sekundzie a tam alergenów miliard Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 24.08.2013 22:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2013 Co do Ali.... Brak mi wszystkich nieobecnych Jejku, ile ich jest. Az boje sie wymieniać, zeby nikogo nie pominąć. Asia, pali pewnie cygaro bo tyle jej nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 24.08.2013 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2013 no może i fart że tylko patrzę ale bardzo doceniam ich pracę , a z prawej mojej to byś nie chciała dostać z liścia , mam silną rękę ale nie do pracy w polu czy w oborze, stajania i siano to by mnie zabiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 24.08.2013 22:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2013 Ja tez zaraz uciekam.Postanowiłam sobie, ze wstanę wczęsnie i upieke mężowi ciasto na wyjazd.Ma tam kogo częstować a i sam nie odmówi. Teraz gotuje buraki na zupę.Już sa miękkawe więc mogę iśc spać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 24.08.2013 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2013 Mari na TVN lecą teraz twoje klimaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 24.08.2013 22:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2013 no może i fart że tylko patrzę ale bardzo doceniam ich pracę , a z prawej mojej to byś nie chciała dostać z liścia , mam silną rękę ale nie do pracy w polu czy w oborze, stajania i siano to by mnie zabiło A Chcesz się spróbować ? Ja tez mam parę w łapach. Juz wyobrażam sobie nasze spotkanie. Ze wszystkimi buzi, buzi a z Bastka po kilka razy z liścia i bańki :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 24.08.2013 22:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2013 Czyli ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 24.08.2013 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2013 hahahaaaaaaaaaaaaaaaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts