rere79 15.02.2013 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 A odnośnie tutejszych szpitali się nie będę wypowiadać . Człowiek zdechnie zanim po niego przyjadą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 15.02.2013 21:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 O swędzeniu i to takim zaje...przekonałam się całkiem niedawno. Podrapałam sobie ciało do krwi. Na plecach mam krwiaki jak po biczowaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 15.02.2013 21:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 A odnośnie tutejszych szpitali się nie będę wypowiadać . Człowiek zdechnie zanim po niego przyjadą. Ale podatki kuźwa płać dziadu !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 15.02.2013 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 Krochmalę dziecię w wannie. Mam nadzieję, że za mocno nie zesztywnieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 15.02.2013 21:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 Mej a Ty już w domu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 15.02.2013 21:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 Rere a która u was godzina ? Dopilnuj żeby ładne kanty wyszły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 15.02.2013 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 U nas godzinę wcześniej. Przynajmniej chociaż raz nie będzie się garbiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 15.02.2013 22:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 Mąż wrócił ? Co to za lek ? Antybiotyk czy jakaś popierdółka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 15.02.2013 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 Wrócił! Wzięliśmy po tabletce. W ciągu 24 godzin gady zdechną. Za dwa tygodnie powtórka. Lek nazywa się Ovex i jest bez recepty. Farmaceuta powiedział, że jak robale będą się pokazywać w niedzielę, to w poniedziałek mus wizyta u lekarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 15.02.2013 22:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 Oby wylazły... Żegnam się Rere..łeb mi na klawisze leci. Walcz z robactwem i się nie dawajcie. Do jutra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 15.02.2013 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 Do jutra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 16.02.2013 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2013 rere, sam lek nie wystarczy. Jak już się WSZYSCY odrobaczycie, to wypierz pościel i ręczniki, żeby się robale nie mnożyły. Jak masz możliwość, to zdezynfekuj też Wasze łóżka. Są takie specjalne środki - psikasz, czekasz i gotowe... Powtórka dawki leku też jest wskazana, bo za pierwszym razem wszystkie mogą nie paść. I tak jak dziewczyny pisały - poza lekami profilaktycznie łyknijcie sobie z mężem albo soku z ogórków, albo z kapusty, albo z marchwi i pestki dyni podjadajcie. One nie lubią tych smaków więc same się ewakuują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 16.02.2013 08:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2013 Witam się przy sobocie Jak tam walka z robactwem ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 16.02.2013 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2013 Witam sie sobotnio!!! Ja w koncu w domu!! Chyba przeleze weekend Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 16.02.2013 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2013 Żyjemy Noc koszmarna, ale daliśmy radę. O praniu pościeli, bielizny i ręczników wiem. Już to zrobiłam. Teraz w suszarce się suszy. Za dwa tygodnie ponownie po tableteczce łykniemy, bo na pewno zostały jakieś jaja i się dziady wyklują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 16.02.2013 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2013 w robaczywej sprawie - tej terapii powinny być, poza oczywiście dziećmi, też poddane całe rodziny tych przedszkolaków. Czy to jest nakazowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 16.02.2013 12:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2013 Mej, Rere, Gosiu Rere, a czy jest jakas poprawa ? Mniej swędzi, leżą zdechłe na prześcieradle...? Powinnas zgłosic w szkole młodej, że taki tyfus gdzies krąży. Me, ale Ci zazdroszczę Gosiula, a co Ty taka cicha ostatnio ? Po tym wstrząsie, przez dwa dni nie mogłam do siebie dojść. Wszystko mnie bolało, trudno mi się oddychało. Dziś wreszcie poczułam sie normalnie, ale nie na długo....łeb mi pęka Ojciec był wczoraj na rozmowie. Dzwoni do mnie i gadka szmatka, więc pytam : Jakie decyzje ? Okazało się, że owszem rozmawiali ale o ................asteroidzie Ręce opadają !!! To tyle w temacie wieści z frontu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 16.02.2013 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2013 Nie było mnie na fm, musiałam ostro zdrowie reperować, i umknęły mi Twoje wstrząsy - możesz coś w skrócie przybliżyć a w sprawie asteroidy to ponoć rzucili się szczątki zbierać bo można na tym nieźle zarobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 16.02.2013 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2013 w robaczywej sprawie - tej terapii powinny być, poza oczywiście dziećmi, też poddane całe rodziny tych przedszkolaków. Czy to jest nakazowe Powinny, ale niestety... Ja zgłosiłam "nasze owsiki" w przedszkolu, pani zgłosiła dyrekcji, dyrekacja zadzwoniła do sanepidu, a sanepid odpowiedział, że żanda dezynfekcja z ich strony nie ma sensu, bo i tak 80% rodziców oleje temat i swoich rodzin nie odrobaczy więc robaki jak były, tak będą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 16.02.2013 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2013 (edytowane) Powinny, ale niestety... Ja zgłosiłam "nasze owsiki" w przedszkolu, pani zgłosiła dyrekcji, dyrekacja zadzwoniła do sanepidu, a sanepid odpowiedział, że żanda dezynfekcja z ich strony nie ma sensu, bo i tak 80% rodziców oleje temat i swoich rodzin nie odrobaczy więc robaki jak były, tak będą... Tu przyjeli do informacji i tyle. Anula, biednaś z tym swędzeniem. Młoda ok. Teraz ją nie swędzi. Zrobiła kupsztala i wszystkie robaczki zdechłe były. Edytowane 16 Lutego 2013 przez rere79 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts