Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

................VIP Club.........................

marimag

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• marimag

10298

• bogumil

2217

• bionda

1933

• Bastki

1507

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

rere, sam lek nie wystarczy. Jak już się WSZYSCY odrobaczycie, to wypierz pościel i ręczniki, żeby się robale nie mnożyły. Jak masz możliwość, to zdezynfekuj też Wasze łóżka. Są takie specjalne środki - psikasz, czekasz i gotowe... Powtórka dawki leku też jest wskazana, bo za pierwszym razem wszystkie mogą nie paść. I tak jak dziewczyny pisały - poza lekami profilaktycznie łyknijcie sobie z mężem albo soku z ogórków, albo z kapusty, albo z marchwi i pestki dyni podjadajcie. One nie lubią tych smaków więc same się ewakuują.

Mej, Rere, Gosiu :bye:

Rere, a czy jest jakas poprawa ? Mniej swędzi, leżą zdechłe na prześcieradle...?

Powinnas zgłosic w szkole młodej, że taki tyfus gdzies krąży.

Me, ale Ci zazdroszczę :yes:

Gosiula, a co Ty taka cicha ostatnio ?

Po tym wstrząsie, przez dwa dni nie mogłam do siebie dojść. Wszystko mnie bolało, trudno mi się oddychało. Dziś wreszcie poczułam sie normalnie, ale nie na długo....łeb mi pęka :(

Ojciec był wczoraj na rozmowie. Dzwoni do mnie i gadka szmatka, więc pytam : Jakie decyzje ?

Okazało się, że owszem rozmawiali ale o ................asteroidzie :bash:

Ręce opadają !!!

To tyle w temacie wieści z frontu :(

w robaczywej sprawie - tej terapii powinny być, poza oczywiście dziećmi, też poddane całe rodziny tych przedszkolaków. Czy to jest nakazowe :eek:

Powinny, ale niestety... Ja zgłosiłam "nasze owsiki" w przedszkolu, pani zgłosiła dyrekcji, dyrekacja zadzwoniła do sanepidu, a sanepid odpowiedział, że żanda dezynfekcja z ich strony nie ma sensu, bo i tak 80% rodziców oleje temat i swoich rodzin nie odrobaczy więc robaki jak były, tak będą...

Powinny, ale niestety... Ja zgłosiłam "nasze owsiki" w przedszkolu, pani zgłosiła dyrekcji, dyrekacja zadzwoniła do sanepidu, a sanepid odpowiedział, że żanda dezynfekcja z ich strony nie ma sensu, bo i tak 80% rodziców oleje temat i swoich rodzin nie odrobaczy więc robaki jak były, tak będą...

Tu przyjeli do informacji i tyle.

Anula, biednaś z tym swędzeniem. Młoda ok. Teraz ją nie swędzi. Zrobiła kupsztala i wszystkie robaczki zdechłe były.

Edytowane przez rere79