marimag 27.08.2013 08:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 Hej Bastuś. Obserwuj zęby ! Jesli zaczną zmieniac kolor na fiolet lub szary tzn. że ma najprawdopodobniej zwichnięte. Moje córki, rabnęły kiedyś zębami w mur na podwórku. Twarz spuchnięta, wargi zasłaniały nosy i zęby w fiolecik wpadały. Pojechałam do dentysty na prześwietlenie i okazało się, ze uszkodzone zostały jakies dynksy ( no bo nie korzenie w mleczakach). Kolorek utrzymywał się do momentu wypadnięcia. No może ciut zjasniały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 27.08.2013 08:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 Ja mam dziś dzień wariata. Lecę na dwie terapie a po południu jadę do Selgrosa bo rzucaja bardzo fajne spodnie. Musze kupic srylion par. Szkoda, że budżet poszedł na ZOO :mad: a właściwie na mafię :bash: Koszt holowania i trzymania na parkingu to 515 zł. Kuźwa, za taka kasę to już można cos kupić....a nie psu w dupę ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 27.08.2013 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 Mari no to opłacała ci się wycieczka do zoo;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 27.08.2013 08:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 No ! Drogo wyszła ta wycieczka Uciekam bo mam zapierdziel. Nie wiem w co ręce włożyć. Odezwę się wieczorkiem. Mam nadzieję, że dzis ktos tu będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 27.08.2013 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 mnie dzisiaj nie będzie idą na siatkówkę baj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 27.08.2013 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 Hej! Mari, ja dopiero jutro lecę o 6.30. Właśnie się pakuję. Idzie mi jak krew z nosa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 27.08.2013 15:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 Hej Renia. Żal Ci czy się cieszysz ??? Pakowanie .... Jak Ja to kuźwa kocham ! Z ta różnicą, że nie mam limitu kilogramów a Ty i owszem. Spluń, gdy będziesz leciała nad Wawą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 27.08.2013 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 Alo,przyszłam się przywitać W domu błoga cisza, ogarnęłam lekko mieszkanko i delektuję się winkiem;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 27.08.2013 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 Halo:bye: Ja właśnie z pracy wróciłam. Podręczniki nadal niekupione:sick::xdom zaniedbany:bash:lecę na twarz. Dzisiaj miałam spotkanie z handlowcami z dużego koncernu,którzy przyszli z projektem bez wymiarów:mad: Alutka ,bez winka razbieriosz:yes:ja lecę pod szałer i też się podelektuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bulwa 27.08.2013 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 Hejka:) A ja dziś w lesie byłam rozeznać się czy są grzyby i przyniosłam pół reklamówki samych PRAWDZIWKÓW Oznajmiam więc, że grzyby są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 27.08.2013 20:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 Cześć pipki A Ja powróciłam z Selgrosa. Kuźwa..... Umordowali mnie jak jasna cholera. Zeszyty TYLKO z Angry Birds ! Naszukałam się jak ta gupia bo bajzel na maksa. W tzw. międzyczasie, Ola z Michałem bujali sie na huśtawce. W pewnym momencie Ola stwierdziła, że wstaje czy wsiada ( nie wiem) i pierdyknęła Miśka w nos chustawką. Poszła krew. Potem biegali jak oszołomy i to co kocham w markecie najbardziej to SIKUUUUUU w najmniej odpowiednim momencie. Kurna, rzucaj wszystko i leć szukać WC bo Nogami przebierają. Przy kasie też fajnie bo i rachunek radosny i gdy przyszło do płacenie, Pani mi oświadczyła, że muszę mieć konto w jednym jedynym banku, w którym oczywiście nie mam. Myślałam, że VISA obowiązuje wszędzie a tu zonk Jakieś kurna Henryk Podwiązka Taiwan Bank :bash: Musiałam wypłacić kasę z bankomatu, który stał obok kasy..... Stojący za mna gościu, nie omieszkał mnie opierdzielić....cytuję: Jak się idzie na zakupy to sie ma ze soba gotówkę... Filozof, psia jego mać ! Idę ogarniać towarzystwo i postaram się do Was wpaść. Jeśli nie to gaworzcie a Ja jutro nadrobię. Mam nadzieję że do zobaczyska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 27.08.2013 20:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 Bulwaka nie wkur...aj ludzi ! Gdzie? GDZIE ? GDZIE ???????? Pisz bo uduszę ! Przecież sucho jest, więc jakim cudem ? :jawdrop::jawdrop: Tęsknie za zbieractwem W tym roku nie miałam gdzie pobuszować ale w zeszłym !!!! Co wyjście do lasu to pół wiaderka kurek. Już nie wiedziałam co z nimi robić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 27.08.2013 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 Jestem ale przyszpilona. Kręgosłup odmówił współ[racy, nogi sobie , doopa sobie reszta sobie. Książki, zeszyty, plecaki, okładki, linijki i to całe badziewie kupione. Tylko trampki z białymi podeszwami kupić muszę. Na grzyby bym poszła, bo kocham zbierać, przetwarzać i jeść. To ostatnie najbardziej. Tylko w naszych lasach sucho, choć na targu ponoc babki grzybioarki stoją. Marimag ja nie dziecko ale mam syndrom'' centrum handlowego''. Tylko wejdę dwa wdechy i chce mi się siku. Wszyscy czekają a ja biegam i szukam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 27.08.2013 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 Zoo to chyba najdrosze w życiu ... z karneten na pięć lat wyszłoby Wam taniej;), nie dało rady jakoś odwołać sie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 27.08.2013 20:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 Asiula Pisałaś, że nad morze wybywacie. Gdzie pojechaliście ? Co z Tobą ? Lego czy kostka Rubika ? Musisz poczynić jakies kroki. Albo eutanazja albo dobry bob budowniczy. Pisz jak się czujesz. Jesli chodzi o badziew to nie miałam zbyt wiele do kupienia a 4 stówki poszły. Nawet nie wiem na co ? Kupiłam tylko: - dwa piórniki - 2 paczki kredek BIC - 2 opakowania po dwie gumki Pentela - jedne nozyczki - trochę zeszytów w kratke i linię - Michał też musiał coś zakupić, więc plastelina i zeszyt - Ola co by nie czuła sie poszkodowana, zakupiła naklejki i mini notesik i to wszystko ze szkolnych. Kupiłam bo na to sie nastawiałam, 8 par spodni dresowych i dwie pary takich seksownych na sznurek dla małża. Cena rozśmieszyła mnie na maksa. Jedyne 18 zeta a jeszcze niedawno płaciłam za takie galoty ponad 100. Kupiłam dwie pary. Niech ma bidactwo. Ja też w sumie cos z tego mam, bo JAK SIĘ W NIE UBIERZE i nie załozy T - shirta to........klękajcie demony seksu :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 27.08.2013 20:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 Zoo to chyba najdrosze w życiu ... z karneten na pięć lat wyszłoby Wam taniej;), nie dało rady jakoś odwołać sie? Nie ma takiej opcji. Stawke ustalaja władze miasta. Kwota odgórnie narzucona i nie kwestionowalna. :mad::mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 27.08.2013 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 Aaaa zapomniałam Wam powiedzieć, że dostałam dzis do rąk, najnowszy katalog IKEA. Niestety Dupy nie urywa. Praktycznie nic nowego. Rozszerzyli tylko kolekcję Stockholm i jakieś maleńkie pierdoletki. Jesli któras z Was, ma daleko do IKEA to moge Wam wysłać katalog. Ktoś reflektuje ???? Polecam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 27.08.2013 21:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 Jest tu kto ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Romana101 28.08.2013 05:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 Hej, macham z rana . Tylko o tej porze mam chwilę, żeby nadrobić czytanie. W poprzedniej firmie mogłam chociaż na chwilę do neta wejść, a teraz mogę zapomnieć, po pracy mąż krzywo patrzy jak chcę wejść na forum (nienawidzi ), a w weekendy zap......... na działce. W sobotę cały dzień walczyłam z przetworami - ogórki i papryka. Ogórki kiszone i papryka, której nie pasteryzuję wyszły super i już są w piwnicy, ale ogórki konserwowe nie chcą mi się zamknąć :mad: W zeszłym roku było to samo , jak jeszcze raz je zapasteryzuję to papka z nich będzie. Miłego dnia życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 28.08.2013 05:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 Dzień Dobry! Wczoraj ja padłam:sleep: Powiem Wam szczerze,że mam dość tych absurdów w naszym pięknym kraju.Aniu,dostałaś mandat za to,że brakuje parkingów,nikt nie pomyślał,że jak jest duże miasto to jest dużo samochodów:bash:U mnie na biurku powoli acz systematycznie rośnie liczba zdjęć moich samochodów,w różnych ujęciach,raz to zaszalałam ,jechałam z prędkością70 KM:jawdrop::jawdrop:na dwupasmówce,drodze szybkiego ruchu...całe 70 a mogłam 60:bash::bash:szlag mnie trafia coraz większy. Miłego dnia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts