bulwa 28.08.2013 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 Bulwaka nie wkur...aj ludzi ! Gdzie? GDZIE ? GDZIE ???????? Pisz bo uduszę ! Przecież sucho jest, więc jakim cudem ? :jawdrop::jawdrop: Tęsknie za zbieractwem W tym roku nie miałam gdzie pobuszować ale w zeszłym !!!! Co wyjście do lasu to pół wiaderka kurek. Już nie wiedziałam co z nimi robić. Wiesz, że moje okolice bogate w lasy Pod ręką koło domu mam lasek - nic specjalnego ale zaopatrzyć się w grzyby można. Wczoraj poszłam pro forma - nie byłabym sobą gdybym nie sprawdziła czy może jakimś cudem już się pojawiły. Byłam w szoku że są, i że prawdziwki bo zazwyczaj są tylko podgrzybki jak to w iglastych lasach Jakieś anomalia hehe W dodatku wielkie, bo chyba ludziska nie spodziewają się grzybów w takie susze i po prostu nie chodzą nie zbierają. Te moje ważyły ponad kilogram. Szczęka mi opadła:jawdrop: Dziś jeśli mi czas pozwoli też pójdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 28.08.2013 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 mari byli chłopcy, wrocili zadowoleni i opaleni, mimo, iz pogoda w kratkę. Ja cierpię, dyskopatia wróciła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 28.08.2013 08:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 Romciu, gdyby Twój mąż wiedział, jakie super laski tu zaglądają, to sam by po nocach siedział. Pobaw sie w bajko pisarza i stwórz opowieść o tym jakim jest dla nas ciachem, jak GO podziwiamy za odwagę, ogrom pracy, pomysł i wogóle. Szczena nam opada na JEGO wycieczki rowerowe. Sama bysmy chciały mieć takieco MACHO, bo te nasze to takie sieroty, mazepy i kluchi. Może po tym da Ci posiedzieć..... Podejrzewam, że nerwowo będzie się kręcił przy kompie i podpytywał co My tu o NIM piszemy. :lol2: Biondziu, ale sie uśmiałam z tych zdjęć samochodów w różnych ujęciach :lol2::lol2: Załóż sobie album pamiątkowy i pokazuj wnukom, jak to babcia w młodości zapierdzielała i szerzyła anarchię na drogach :lol2: Spokojnie kochana. Może winka ? Bulwka, a idź ! Lasek koło domu ????? Prawdziwki mutanty ????? Serce mnie zabolało Chyba do Ciebie podjadę..... Tu gdzie Ja jeżdżę suchawo ( tak myślę), ale sprowokowana Twoimi znaleziskami.....JUTRO JADĘ ZE STONKĄ !!!! Mam nadzieję wrócić z tarczą ! A dziś, postanowiłam sobie, że ogarniam chałupę bo....w niedzielę oglądający Pomódlmy się za powodzenie akcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 28.08.2013 09:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 Asiu, taka młoda i już dyskiem rzucasz ???? Ale gdzie byli ????? Miejsce ? Konkretnie ! :mad::mad: Może jakieś zastrzyki, co ? Może jakiś miły masażysta ? Jak się leczysz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 28.08.2013 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 Cześc Dziewczęta! Aniu ,wydatki na dzieci końca nie mają ,człowiek się cieszy,że jak są wakacje to chociaż na wszystkich dodatkowych zajęciach się zaoszczędzi,na wydatkach szkolnych,dziecko siedzi u babci ,jest szczęśliwe i git...Ha,ha,ha:lol2:moje starsze siedziało w sierpniu u babci na wsi a dzisiaj przyszedł rachunek za telefon,myślałam,że zawału dostanę:mad:smarkacz naściągał sobie gier jeszcze mi się przyznał,że wchodził na YT,zamiast przez wifi to przez sieć. pięć stów.Rachunek wyjęłam ze skrzynki wracając z miasta gdzie zakupiłam podręczniki za tę samą kwotę,jeszcze coś tam pokupiłam,zawzięłam się i nie dodaję,Nie chcę wiedzieć ile wydałam. Jak się nie ma miedzi to się na dupie siedzi.Stare ale jakie prawdziwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moje Chmielniki 28.08.2013 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 Witam Aniu i inne piękne Panie:)Rozmawiałam z Beatką,nie jest źle,czuje sie dobrze.....chyba w piątek wyjdzie.Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 28.08.2013 19:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 Asiu, wiem , kuźwa wiem ! Dziś odebrałam zamówione wcześniej komplety książek dla dziewczyn. Dokupiłam jeszcze DOSŁOWNIE, 4 ołówki, 2 temperówki, kilka naklejek, fajeczki i licznik wybił mi 950 zł. Potem poleciałam do sklepu co by kapcie kupić. Pękło 120 zeta. Wczoraj 400 a wiem, że jeszcze nie koniec bo: - muszę cos kupić na galę dla Julki - ksiązki dla Michała - ubezpieczenia dla wszystkich we wrzesniu i na pierwszym zebraniu składki, składki, składki.... Dobrze, że jeszcze trawa soczysta to będzie co wpieprzać :bash: A teraz anegdota czyli radosna twórczość mojego syna.... Wracam wczoraj z nimi z Selgrosa. Ekipa popija resztkę wody z jednej butli. Na koniec zostało troszkę więc Michał zgłosił potrzebę wypicia. Wziął małego łyka, nadął policzki i jakoś dziwnie zaczął trząść głową. Obserwowałam go w lusterku i pytam: - Michał , co Ci sie porobiło ? Czemu sie tak trzęsiesz ? Przełknął i odrzekł: - Bo Ja nie chcę żeby ta woda zrobiła mi wodę z mózgu !!! Normalnie się posikałam. :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 28.08.2013 19:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 Ula, witaj !A co Ty tak po ogień ? Wiem, że u Beci w miarę bo SMS- owałam z nią dzisiaj. Co do piątku to bym się nie nastawiała....Sama jej radziłam, żeby się nie spieszyła. Niech ją wykurują ile się da. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 28.08.2013 19:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 Reruś, doleciałaś ???? Ala, pożegnałas już gości i co ???? Mejuś, wracaj szybko! Aricia, olewa ciepłym moczem Karram, ufici porwali Morlenka?????? Kasia, chwaliłaś się, że już masz sieć więc...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mm niewielki m05b 28.08.2013 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 Nadrobiłam zaleglości i jestem mniej więcej na bieżąco. Co się dzieje z Beti? Może być dłuższy elaborat na priv... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 28.08.2013 20:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 28.08.2013 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 Anuś,jestem,jestem:rolleyes: Delektuję się tym ,że nie muszę już nigdzie chodzić,pokazywać,opowiadać.Regeneruję nogi i całą resztę. Goście bardzo fajni,nasi przyjaciele,ale ile można w koło opowiadać to samo i na okrągło zwiedzać też to samo. Jeszcze trochę i odbiorę chleb przewodnikom wycieczek. Ostatnio przechodziłam koło jakiejś zorganizowanej wycieczki amerykanów.Zwróciłam uwagę na pilota a właściwie na tempo jego słowotoku .Wyrzucał z siebie słowa jak z karabinu maszynowego. Minęłam ich i pomyślałam ,że jeszcze troszkę i ja tak będę gadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mm niewielki m05b 28.08.2013 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 (edytowane) Bry wieczór piękne Panie, Dobra... teraz przyziemny problem... muszę zakupić AGD i nie mam siły ani czasu, aby przelecieć całe Forum Muratora... Wiadomo - ma być funkcjonalnie i nie urywać portfela... Co macie w swoich kuchniach oraz pralniach, że tak się niedyskretnie zapytam? : )) Edytowane 28 Sierpnia 2013 przez m&m niewielki m05b Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 28.08.2013 21:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 Anuś,jestem,jestem:rolleyes: Delektuję się tym ,że nie muszę już nigdzie chodzić,pokazywać,opowiadać.Regeneruję nogi i całą resztę. Goście bardzo fajni,nasi przyjaciele,ale ile można w koło opowiadać to samo i na okrągło zwiedzać też to samo. Jeszcze trochę i odbiorę chleb przewodnikom wycieczek. Ostatnio przechodziłam koło jakiejś zorganizowanej wycieczki amerykanów.Zwróciłam uwagę na pilota a właściwie na tempo jego słowotoku .Wyrzucał z siebie słowa jak z karabinu maszynowego. Minęłam ich i pomyślałam ,że jeszcze troszkę i ja tak będę gadać Tego to bym się bała najmniej... Ja już podejrzewałam, ze otworzyłaś pracownię chałupniczą i rzeźbisz pamiatki z Paryża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 28.08.2013 21:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 U mnie misz masz.Poza tym Ja mam stare graty, kupowane w 2000 roku.Nie wiem czy się wypowiadać .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mm niewielki m05b 28.08.2013 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 Wypowiadaj się - jeżeli tylko masz czas i ochotę : ) Sorki, ze tu u Ciebie o AGD pytam Znikam z kompa... do jutra : ) : * Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 28.08.2013 21:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 Co Ty masz za akcje !!!Zapodajesz temat i znikasz ! Poczekaj..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 28.08.2013 21:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 NIE POLECAM zmywarki Teka... Jakaś taka plastikowa jest.. KUP NAJWIĘKSZĄ zmywarkę. Na codzień wrzucisz też gary a na imprezki jak znalazł. Piekarnik mam Electrolux i działa jak nówka. Jest rewelacyjny. Kosztował tyle co silos zboża , ale zakup się opłacił. Bardzo dużo piekę....warto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 28.08.2013 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 No taaaa...zapodała temat i dała nogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 28.08.2013 21:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 Okap mam Falmec. Dobry.Gdy był nowy to myślałam, ze mi zupe z gara wciągnie...Teraz wiem, że w moim przyszłym domu albo:- zupełnie zrezygnuję z okapualbo:- kupię zwykły i sobie dowolnie obuduję.Szlag mnie trafia z polerowaniem dziada.5 minut po wyczyszczeniu, widac na nim pyłki. Zlew mam Blanco - narożny.Super !!! Lodówka Ariston.Była to jedyna srebrna lodówka w tamtych zamierzchłych czasach.... Zmywarka była Electrolux ale sie zesrała teraz mam Teka i jak pisałam dno ! Płyta elektryczna to Ariston i nie polecam a nawet odradzam.Odpadaja gałki, durne rozstawienie palników, jakieś nie wytłumaczalne zagłębienia, które ciężko doczyścić..... Pralka....buhahahahahaMiałam już 3 !Każdą trafiał szlag !Nie wypowiadam się..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts