marimag 28.08.2013 21:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 Może nie jest ciekawa naszych opinii :lol2::lol2: Strzeliła kurtuazyjnie dla podtrzymania konwersacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 28.08.2013 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 Ja też nie powinnam się wypowiadać,bo sprzęt kupowany 10 lat temu. Więc zero porównania do tego co dziś jest na rynku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 28.08.2013 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 Uciekam spać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 28.08.2013 22:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 A może własnie odwrotnie ????Kiedyś to były sprzęty !Działały do smierci właścicieli lub nawet ich przeżywały a teraz ?Drukarki maja psujko chipy....AGD robia tak i takie, zeby nie posłuzyły dłużej niż ok 5 lat.Potem zaczynają się srać.Dzwonisz po serwisanta i okazuje się, że naprawa jest droższa niz nówka.Co robisz ????Kupujesz nowy ! U mnie znowu jaja z pralką.Leci woda.Czekam na męża i modlę się, żeby to był zapchany filtr. Jesli przyjdzie nam znowu wymieniac to chyba się zabiję własna pięścią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 28.08.2013 22:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 Dobranoc Alutka. Ja też się zwijam bo brzuch mnie pobolewa. Musze sie położyć i wyciągnąć wreszcie kopyta.... Mam nadzieję, że do jutra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 29.08.2013 05:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 Helo! Ulu pozdrów serdecznie Beatkę,powiedz,że obrazka niet i potrzeba nam oryginału tu na forum. Alu nie ciesz się tak,że to koniec udręki z gośćmi, jeszcze forumowych koleżanek u Ciebie nie było;) Moniu,historie związane z agd mogą końca nie mieć ,teraz moja:lol2: Moje marki ,których nigdy przenigdy do domu nie wpuszczę:gorenje...-szajs-sprawdzałam kiedyś,Beko-jak dla mnie obciach., Marki które kocham ze względu na cenę i wygląd ale psuły się i mąż ich zabrania:electrolux i aeg-to ten sam producent. Pralkowy pewniak:Hoover,mam prawie 10 lat i żyleta. Jeśli chodzi o piekarniki to polecam szczerze inteligentne czy tam intuicyjne rozwiązania,mój mi pika nawet gdy trzeba udka z kurczaka przewrócić na drugą stronę im dłuższa książka kucharska tym lepiej. Tak samo polecam lodówkę sbs już sobie nie wyobrażam życia bez łatwego dostępu do lodu;)i nie wierz gdy mówią,że sajdy nie są pojemne,bzdura,jestem mega zadowolona ,mam deawoo. Suszarkę mam whirpoola ale dopiero 10m, ułatwia życie ,z domu znika wieszak z suszącym się praniem a gdy czarne rzeczy upierzesz z husteczką higieniczną to już nie problem,suszarka oczyści. W kuchni indukcja i tylko indukcja,okapu nie mam bo mnie nie stać. Zlewy blanco też polecam,u mnie model crystal: Generalnie,jeśli nie mówimy o miele itp.to polecam Siemensa ,niezbyt tani ale pewniak i fajnie wygląda,szkoda kasiory na siemensa to polecam electrolux i aeg(wygląd fajny,u mnie tych marek:piekarnik ,kawiarka do zabudowy,odkurzacz,indukcja,zmywarka , do tej pory popsuły się:kawiarka ,piekarnik i odkurzacz:)ale i tak je lubię. Chyba Ci nie pomogłam;) Miłego dnia:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 29.08.2013 05:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 cześć dziewczynki o sprzecikach .... to napomknę że kupiłam żelazko to http://www.euro.com.pl/zelazka/philips-azur-gc4890-02.bhtml co Bionda mi polecała (chyba). Żelazko jak żelazko samo nie parsuje :lol2:, a tak na to liczyłam . Ogólnie jest ok, na razie wyprasowałam trzy sztuki ciuchów i fajnie (na pewno lepiej niż moje poprzednie) prasuje jest cięższe od tego co miałam, ma dużo pary. inne sprzęty w moim domu to: pralka - Samsung Diamond, z diamentowym bębnem, kupowałam ją jak to była nowość i nie wiem dokładnie który model, ale pralka ok na razie nic się z nią nie dzieje, zmywarka Simens 60cm - ale znowu nie wiem który model (kupowałam ją 1,5 roku temu) jest w pełni zintegrowana czyli bez tego panelu z przodu tutaj link do tych zmywarek (http://www.siemens-home.pl/produkty/zmywarki/zmywarki-do-zabudowy/60-cm/60-cm-w-pelni-zintegrowane.html) i ją polecam bardzo, świetnie pierze i wszystko domywa, mamy ją podłączoną do ciepłej wody. chciałam wszystko moje sprzęty opisać ale muszę spadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 29.08.2013 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 (edytowane) no i jestem z powrotem Alu tak ja Bionda napisała spodziewaj się jeszcze koleżanek forumowych np. mnie jedziemy z mężem do Paryża 8 listopada na 6 dni - krótko i bardzo intensywnie, zwiedzanie i jeszcze raz zwiedzanie. Pewnie nie będę mogła się z tobą spotkać, ale z wieży Eiffla będę się rozglądać może gdzieś cię dojrzę ciąg dalszy moich sprzętów agd to piekarnik - mastercook - model sprzed paru lat, równo piecze i pod tym względem ok ale odpadły w nim takie klosze małe które w środku osłaniały żarówkę, żarówki dalej działają i w środku jest światło, ale kiedyś sobie wymienię na coś lepszego, mikrowela - do zabudowy nad piekarnikiem z tej samej linii co piekarnik - ok mikrowela służy nam głównie do robienia popcornu i podgrzewania mleka teraz wolałabym tam zabudowaną kawiarkę. płyta indukcyjna też z mastercooku - "seria grzanie zimne w dotyku", ogólnie ok Te sprzęty czyli piekarnik, mikrowela i płyta indukcyjna kupowałam jak robiłam parę lat temu swoja kuchnię w starym mieszkaniu i żal mi było je zostawiać tym bardziej że kasa na wykończeniówce szybko się kurczyła a kupujący nasze mieszkanie chciał robić w nim demolkę i kuchnię moją starą (wenge ) rozwalić. Więc te sprzęty zabraliśmy ze sobą. ekspres ciśnieniowy mam De Longhi - kosztowa kupę kasy ale robi świetną kawe którą my uwielbiam, kawiarka jest wolnostojąca, schowałam ją w spiżarni bo nie lubię mieć nawalone na blacie. co tam jeszcze? zlew mam "no name" z allegro z jakiegoś konglomeratu, fajny ale muszę uważać czym go czyścić ponieważ się odbarwia, producent napisał ze tylko wodą z mydłem :sick:więc same rozumiecie że to kpina przy zlewie kuchennym. Odkurzacz - Electrolux Ultra Silencer - niby ten cichy no może jest cichy na wykładzinie ale nie jak się po panelach albo płytkach nim szura, ogólnie ok polecam go Jak sobie coś przypomnę to jeszcze opiszę Edytowane 29 Sierpnia 2013 przez Bastki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 29.08.2013 07:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 Witam kolezanki Biondzia, ale pojechałaś kobieto szalona :lol2: .....Kocham ale popsuły mi się wszystkie..... Nie polecam i nie pomogłam no i oczywiście pozdrawiam..... Bastuś, ojeju....ale masz tych sprzętów ! Odkurzacz mamy ten sam. Wkurza mnie dziad. Gdy próbuję odkurzać w upały to ten wariat po kilkunastu minutach mi się wyłącza. Za ciepło mu. Jak ostygnie, znowu gotów do roboty. Odkurzanie na raty jest ..... Mikrofalę mam Samsunga i podobnie do Ciebie: podgrzewam mleko, jakieś makaronowe zapiekanki czy spaghetti, czasem mięso. Zawsze pod przykryciem ! Działa a że jest schowana w szafce ( nie do zabudowy) to mnie tam wali. Ekspres tez mam De Longhi. Działa. Nie cierpie kawy innej niż rozpuszczalna więc nie wypowiem się na temat jakości parzonej kawy. Mąż wyniósł ją do pracy i ostatnio zakupił ekspresik w Tchibo. Tan na kapsułki. Bardzo mi odpowiada to, że parzenie banał, nie ma syfu, lekko płuczesz pojemnik i tyle. Mąż brata ma zajoba na punkcie ekspresów. Miał już chyba wszystkie i to z najwyższych możliwych wyżyn półkowych. Sraja mu się na okrągło. Kupował do zabudowy. Teraz kupił jakiś wypas wolnostojący, gabarytami przypominający kawiarniane. Gadać z nim trzeba. Opcji ma full, kawa ponoć pierwsza klasa , cena......:sick: Bastuś a Ty do tego Paryżewa w celu ???? Z dzieciami czy bez ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 29.08.2013 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 Bastko ale Ci zazdroszczę tego parisa,przecieraj szlaki,potem może i ja pojadę Piszcie mi o kawiarkach de longhi bo to mój kolejny zakup ,biorę pod uwagę modele Ecam 440 i 550,ten 550 niby nowszy ale tylko srebrny a te 440 są czarne i to mi pasuje:yes:opinie mają mega dobre podobno kawa lepsza niż z tych wszystkich do zabudowy a te zabudowane się psują ,mam dwa przykłady swój i koleżanki u której na wypasionym siemensie za siedem koła stoi karton z mlekiem bo oryginalny pojemnik się rozszczelnił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 29.08.2013 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 o kurcze jakieś byki językowe mi powychodziły , przepraszam z a błędy Bionda ale ty chcesz swój wymienić na nowszy model ? Mari sprzętowo u mnie standard - mam wszystko to samo co inni tylko mi suszarki do prania brakuje , ale Asia już chwaliła wiec kiedyś... Mari sama z mężem (chociaż nie wiem wczoraj mnie wkurzył i niech sobie jedzie z kimś innym ), jedziemy tylko zwiedzać i to wszystko sprintem, nawet nie widzę w programie "czasu wolnego" :jawdrop:no nie buuuuuuuuuuuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 29.08.2013 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 Nie,Bastus,ja zachęcona dobrymi opiniami tych ekspresów chcę kupić i wybieram między tymi dwoma modelami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 29.08.2013 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 Mąż brata ma zajoba na punkcie ekspresów. yyyyy wot? Asiu no to jak zakupisz to wpraszam się na kawę no a co z twoim żelazkiem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 29.08.2013 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 Kochana,nie musisz się wpraszać :hug:w końcu musimy się umówić .Żelazko:lol2:jeszcze nie kupiłam,jeszcze cos jest w szafie do noszenia ale własciwie to mogę kupić teraz w necie bo ostatnio nie miałam czasu na wizyty w sklepach.A ty kupowałas on-line? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 29.08.2013 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 kupiłam stacjonarnie, musiałam kupić odkamieniacz do ekspresu ciśnieniowego i zobaczyłam to żelazko na półce więc kupiłam, ale kupowałam to w rtv euro agd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 29.08.2013 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 Dziewczyny a macie jakieś sposoby na "zmiękczanie" butów? Kupiłam sobie mokasyny w mohito i jak przymierzałam w sklepie to były ok ale jak wczoraj w nich pochodziłam to mam całe stopy poranione takie twarde, sztywne cholerstwo. Tak mi się podobają ale chyba nie będę w nich chodzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 29.08.2013 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 od 1,5 roku prawie wszystko samsung, nie mam zastrzeżeń. Poprzednie sprzęty Samsung-lodówka, plyta master cook, piekarnik takoż, zostały sprzedane na pniu przy wyprowadzce. Expres saeco bez zastrzeżeń, pralka AEG hula jak ta lala. Tylko pojemnośc mała bo 4 kg. Zmywarka z poprzedniego mieszkania Siemens chyba przeżyje mnie, a że sporo kosztowała bo 3 tys kilka 5 lat temu temu, to będzie do śmierci tłukła gary. Mari leki mam, tylko nie wiem czy nie przesadziłam z dawke dobową bo od wczorajmęczą mnie boleści, bóle brzucha i biegunki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 29.08.2013 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 Żono a bierzesz jakąs osłonę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 29.08.2013 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 Gosiu,nie znam żadnego sposobu,mnie prawie wszystkie buty obcierają ale jak ładne to wytrzymuję i po jakims czasie się rozchodzą.Kupiłam japonki na wczasy,też mnie obtarły:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 29.08.2013 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 Gosiu,jakbys znowu wsciekła się na męża przed wyjazdem to mogę Cię zastąpić:lol2:poswięcę się i pojadę z Nim:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts