alicja5 29.08.2013 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 Alo,witam się pięknie nocną,lekko na rauszu:D Dziś miałam bardzo wk.....jący dzień w pracy. Jeszcze trochę i pewną małpę ukatrupię:mad: Aby ukoić nerwa, pomaszerowałam do sklepu po napitek procentowy i ogromne ciacho z jeszcze ogromniejszą ilością kremu!!!!!!!!!! Teraz siedzę i kwiczę,mdli mnie ....i za chińskiego nie wiem po czym:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 29.08.2013 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 Arcia durnostojka pikna:yes::yes:,masz talent!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megiska 29.08.2013 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 Padam naprawdę już na pysk, Janek nadal jest w szpitalu, pewnie wyjdzie dopiero po niedzieli, latam więc między domem, budową a szpitalem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 29.08.2013 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 Bastki ,nie ma sprawy,daj cynk bliżej wyjazdu to będę stała pod wieżą z różą w zębach:lol2:Szkoda ,że termin wyjazdu macie 8 listopada,bo w każdą pierwszą niedzielę miesiąca w większości muzeów wejście jest za darmo. Przygotuj sobie wygodny obów,bo to miasto zwiedza się na nożkach:yes:Na wieżę najlepiej wybrać się z samego rana ,wtedy są najmniejsze kolejki-czas stania wtedy trwa około 40 min(aby dostać się do kas). kolejki sa dwie ,jedna do wejścia schodami na pierwszą platformę,druga do wjechania na samą górę -windą.Jeśli masz jakieś pytania wal śmiało:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 29.08.2013 21:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 zapomniałaś o Fioneczce Już dopisuję ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 29.08.2013 22:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 Witam się i też mam na drugie Maria Witamy serdecznie Luizo Ja po drodzę to i Maria i Magdalena....święta znaczy się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 29.08.2013 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 Anka miej litość,uśmiałam się jak norka. Powiedz tylko ,kto zmajstrował mi trzeciego synusia,bo nie pamietam:lol2: Z mężem mam tylko dwóch. Ale tego trzeciego będę również kochała miłością wielką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 29.08.2013 22:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 Ala po takim miksie to cud, że zyjesz !Gorąca herbata, mietowy cuks i na balkon. Głęboko oddychaj i co jakiś czas łap łyka gorącej herbaty. Poluzuj spodnie, połóż sie z poduchą przy brzuchu i na boku, głowa wyżej. To moje sposoby na tzw. niedobrze. Mieta mocna nie jakieś TIK TAKI.Guma mocno mietowa, miętowe mentosy - zawsze mam w domu, torebce, samochodzie. Uwierz staremu rupieciowi - pomaga ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 29.08.2013 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 Megiska,chyba mi umknęła informacja z synem,co sie stało ,że synuś w szpitalu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 29.08.2013 22:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 Anka miej litość,uśmiałam się jak norka. Powiedz tylko ,kto zmajstrował mi trzeciego synusia,bo nie pamietam:lol2: Z mężem mam tylko dwóch. Ale tego trzeciego będę również kochała miłością wielką Może pijana byłaś, czyli dzień jak codzień Kurna ! Byłam pewna, że masz 3 dziedziców ! :bash: Ok, zabieram Ci jednego. Jak kto woli, pozbawiam Cie praw rodzicielskich Zaraz Ci wytnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 29.08.2013 22:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 Megiska, no własnie !Co z Jankiem ????Który to ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 29.08.2013 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 Kurka Ania tyle informacji-instrukcji ,że chyba muszę sobie ją przenieść na papier.Tutaj nie mam ,żadnego balkonu tylko tzw rzygownik. 3/4 budynkow nie posiada balkonów tylko te ustrojstwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 29.08.2013 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 Spodni nie ma co luzować,bo mam na tyłku dresy,chyba ,że gumkę wytnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 29.08.2013 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 Ty stary rupieć,ha...ha...:lol2::lol2: To co ja mam powiedzieć...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 29.08.2013 22:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 O rzygowniki są ???? Jakby wiedzieli, że przyjedziesz To jakby co masz blisko Zsuń dresy i mieta !!!! Postaw tez sobie gorący kubas na brzuchu co by rozgrzać ten zastygniety przez zimne wino, tłusty krem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 29.08.2013 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 Jakąś miętę znalazłam,parzę......jak się porzygam to będzie na ciebie. Z cukierkow miętowych,tylko Tic Tac w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 29.08.2013 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 Z tym rzyganiem nie tak prosto,bo pod oknem centralnie flaga powiewa:jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 29.08.2013 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 Anuś idę do łóżka,chyba zabiorę ze sobą miskę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 29.08.2013 22:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 To żeś się zemściła na małpie !!! :lol2: Myslisz, ze Twój pobyt na OIOM- ie zabolał by ja na tyle, ze przestałaby wkur..iac ludzi ??? Ale nie idź spać. Poleż i oddychaj głeboko. Pij gorącą ale małymi łykami. Nie pisałam o mięcie typu herbatka tylko o czyms miętowym...mocnym. Orzeźwi i schłodzi oddech.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 29.08.2013 22:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 Skoro nikogo nie ma to dobrej nocki. Aaaaa kotki dwa Do jutra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts