Megiska 30.08.2013 02:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2013 Jasiu NR 2 15,5 roku 195cm wzrostu Janek miał 5 lat temu wkładane 3 druty kirschnera a teraz mu je wyciągali... Z prostego zabiegu zrobiła się poważna operacja, bo 2 druty wyjeli bez problemu, ale 3 tak wrósł w kość / został zalany okostną, że musieli dużo kości skuć. teraz nie może na niej stawać, żeby mu się w tym miejscu noga nie złamała... Operację 5 lat temu miał z powodu "młodzieńczego złuszczenia głowy kości udowej" http://forumbioderko.pl/viewtopic.php?t=314 Miał wyjść w piątek, najdalej w zeszły poniedziałek... w niedzielę zagorączkował, jako, że to kość więc od poniedziałku badania , posiewy itp. Pewnie wyjdzie dopiero w kolejny poniedziałek... Leży więc biedak i się nudzi Posiewy na szczęście jałowe, ale wkłucie miał 9 dni zamiast max 3dni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 30.08.2013 05:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2013 :rotfl::rotfl: Czy normalny człowiek tak się zachowuje od rana??Zazwyczaj połykam kawę wlaną do paszczęki,dzisiaj odwrotnie:lol2::lol2:muszę wycierać monitor:lol2::lol2: jesteście niemożliwe:lol2::lol2: Rzygownik to ja miałam w akademiku ale u mnie nikt flag tam nie wieszał :lol2:to był taki kamerlik z umywalką przy pokoju,po remoncie zniknęły rzygowniki pojawiły się łazienki . Alu a co to za święto u was ,że flagi wywiesili?No chyba ,że mieszkasz w Pałacu Elizejskim,to pardon:lol2: Megi, zdrówka dla Jasia:hug: Zlot jak marzenie,zabiorę kurtkę puchową i jestem gotowa:lol2:A i jeszcze grzańca galicyjskiego:lol2: Na serio,ustalcie tylko termin połowa sierpnia ,zabieram dzieciaki i jadę. Ari ja raz w życiu jadłam taki zestaw w Zgierzu,natyrlysz,mi smakowało. Miłego Dnia Ja pierniczę ale ma być zimno:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 30.08.2013 05:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karram 30.08.2013 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2013 Heloł informuję, że żyję ufo nie porwało, dom mnie porwał... remont trwa w najlepsze tylko kasa ulatnia się w za szybkim tempie:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 30.08.2013 08:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2013 Witam Zazwyczaj połykam kawę wlaną do paszczęki,dzisiaj odwrotnie Chyba faktycznie pora zmienić ekspres ! :lol2: Madziu, uściski dla malucha i dla Ciebie of kors. Witamy serdecznie nową koleżankę Diano, a co Cie do nas przytargało ??? Pisz. Szczerze jak na spowiedzi Karram, no do jasnej cholery i psia jego mać !!! Gdzieś TY była ? Co z remontem ? Dawaj foty !!! DUŻO FOT !!! Jak tak można zniknąć bez zgody zarządu ? Nie przypominam sobie, żeby wpłynęło do nas podanie o urlop Kara Cie nie ominie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 30.08.2013 08:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2013 Zimno ???? Gdzie, kiedy ? Po co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 30.08.2013 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2013 A przygnało przygnało bo u Iv Twój humor wypatrzyłam i się zastanawiać zaczęłam jak się to dzieje ze ja u Ciebie nie byłam to jestem, bo lubię z humorem i energetycznie ot co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 30.08.2013 09:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2013 Aaaaaa żadną wrażeń ? Red Bula potrzebujesz ? Oj damy Ci tu takiego kopa, że trzymaj stringi ! :lol2: Widzę, że pod avatarkiem wyznanie ? Nasza Ty ??? Doisz krowy, pijesz mleko, słuchasz Chopina ? Pod Warszawa to dość duzy obszar. A dokładniej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 30.08.2013 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2013 Dokładniej to okolice Grodziska Mazowieckiego , ale tam bardziej w głąb wioskowo, krowy ni mam ale sarny pod płotem się pasą, Chopina a i owszem bo moje dziecię lubi, a co do mleka to do kawusi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 30.08.2013 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2013 hejoł jak się kurna chata cieszę że dzisiaj piątek!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 30.08.2013 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2013 stare, ale jare [TABLE=class: contentpaneopen] [TR] [TD].. i niech nikt odtąd nie mówi, że kobieta jest człowiekiem! Polak - człowiek. Polka - taniec. Japończycy - ludzie. Japonki - klapki. Fin - człowiek. Finka - nóż. Ziemianin - człowiek. Ziemianka - taka chatka. Węgier - człowiek. Węgierka - śliwka. Graham - pisarz. Grahamka - bułka. Anglik - dżentelmen. Angielka - długa bułka. Kanadyjczyk - człowiek. Kanadyjka - rodzaj kajaka. Rumun - chłop jak każdy inny. Rumunka - tirówka. Szwed - człowiek. Szwedka - kurtka. Filipińczyk - człowiek. Filipinka - gazeta. Hiszpan - człowiek. Hiszpanka - grypa. Amerykanin - człowiek. Amerykanka - mebel. Estończyk - człowiek. Estonka - internatowy pasożyt jedzący kartofle. Czesi - ludzie. Czeszki - komunistyczne obuwie, które nosiło się na wuefie. Bawarczyk - pan w ósmym miesiącu ciąży, spodziewający się beczki piwa, koniecznie w spodenkach na szelkach i kapeluszu z piórkiem - znaczy człowiek. Bawarka - herbata z mlekiem. [/TD] [/TR] [/TABLE] eee a ja tego nie znałam, fajneeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 30.08.2013 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2013 eee a ja tego nie znałam, fajneeee Ja też nie znałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 30.08.2013 12:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2013 Jestem kochane, ale tylko na chwilkę bo : ogarniam chałupę, szykuje młodzież na poniedziałkową galę, gotuję, lecę na zakupy, lecę na terapię, idę z kobitami do fryzjera. Ścinam Oli włosy. Mąż mnie zabije ale co tam. On ma fetysz a mała się męczy. Jej włosy mają ponad metr długości, są kręcone, gęste...ile się naszarpiemy, zeby je rozczesać, umyć...Suszenie trwa ponad 40 minut Dzis po raz pierwszy od urodzenia, idzie do fryzjera. Ciekawa jestem jak zareaguje.... Michała ogoliłam sama. Dziewczyny maja juz umyte głowy, więc pozostaje tylko stylizacja. Matka gwiazd, wyglada jak troll bo już czasu i sił dla siebie nie mam. Jutro wreszcie waraca mąż. Chyba z tej radości, ucieknę przez okno ! Do usłyszenia wieczorkiem bo teraz patrzę już nerwowo na zegarek. Papa kochane. Ala, i jak ? Wymiotłaś do rzygowników czy nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 30.08.2013 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2013 o matko ja mam sruby do wyjęcia , ale one 16lat sobie w kosci siedzą, więc nawet nie będę ruszać.....Po śmierci cała rękę sobie mogą zabrać. Osłonowo nic nie brałam , lek to Niesterydowy p/zapalny Olfen. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 30.08.2013 15:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2013 Kuźwa ale z Was transformersy Druty w ręce, druty w nodze, szyny w dupie, mózg od szczura..... Po śmierci to Was na złomowisko a nie na cmentarz... Asiu, jak się czujesz ??? Nie przeforsuj się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 30.08.2013 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2013 Melduję ,że żyję Cały sufit mi fisiował jak zaległam w łożu:confused:. W tej malignie przypomniało mi się ,że ktoś już mi opowiadał jak francuzi leczą zbyt dużą obfitość wina . I wyszło ,że Ania już z nimi tu balowała,bo oni zawsze po spożyciu wypijają mocną herbatkę miętową z dużą ilością cytryny. Tak więc dałam radę.Małpie przez którą mało nie wykorkowałam:P dowaliłam roboty na cały weekend:rolleyes:Niech ma zołza jedna za me mdłości i nerwa:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 30.08.2013 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2013 Ja również z tych ze złomem w nodze;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 30.08.2013 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2013 A teraz lecę na spacerek bo u nas nadal lato bardzo ciepłe:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 30.08.2013 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2013 Helo, helo!!! witam się po wyjściu z czarnej dziury!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 30.08.2013 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2013 No nie wiem czy smiać się czy płakać Fajnie widzieć u Ani dawno nie widzianych gosci ale to oznacza tylko jedno :WAKACJE SIĘ SKOŃCZYŁY Mayka a Bastka to jokos częsciej wygląda na powierzchnię, czyli można;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts