mayday 30.08.2013 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2013 Biondziu, ja urlop dawno temu skonczylam, ale miałam 2 tygodnie szkoleniowo cyklówkowo firmowe. Mózg, wątroba i parę jeszcze całkiem na codzień przydatnych narządów woła o litość... A i jeszcze dowiedziałam się, sądząc po założeniach firmowych do końca roku, że muszę być cudotwórcą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 30.08.2013 18:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2013 Jestem Jezu albo Jezu jestem..... Z czarnej dupy kuźwa ! Mejka, Ja to Cię normalnie chyba uduszę. Nie ma litości ! Ala, Aj toldja, aj łornja Ciszę się, że przeżyłaś Czułaś magiczną moc mięty ??? Na mnie działa Ja też mam nagły problem zdrowotny ale wstyd mi o nim mówić Biondziu, myślałam, że się dziko ucieszysz, że dziewczyny wrócą....A Ty mi tu piep.....o końcu wakacji Jedyne co mnie w tym końcu wkur...to rozpoczęcie roku szkolnego. Już mam zawał bo w poniedziałek dziewczyny mają rozpoczęcie o 8, mąż z Olą o 8 wychodzi do jej przedszkola, Michał pozostaje bez transportu. Nie wiem jak się sklonować ! Nie cierpię szkoły ! Tej szkoły ! Wszystkich dziś opierdzieliłam tzn. fryzury maja nowe. Michała Ja tymi rencami, reszta u fachowca. Ola zasiadła w fotelu jak stara ciota. Dostała pelerynę, popsikano ją, i ciach ciach. Po wysuszeniu Ola kazała Pani zrobić :....kućyk ! Obsłuzona, dopieszczona...nawet cukierki wcinała. W kogo to się wrodziło. Damesa całą gębą. Mówię na nią Wiolka, na cześć jej patronki Wioletty Willas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 30.08.2013 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2013 Jak ja się cieszę,że męża wyrwałam ze szpon krwiopijców koncernowych. Skończyło się jego siedzenie po nocach przy tabelkach,picie na cyklówkach i różne inne atrakcje. Pamiętam jak wracał z pracy,wchodził do domu rozmawiając przez telefon,pomachał-albo i nie-zamykał się w sypialni i gadał ,gadał ,bez końca,oczywiście służbowo,był w domu a jakby Go nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karram 30.08.2013 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2013 (edytowane) Mari jaka kara? kwiatkami mnie tu witaj a nie strasz:wiggle: miałam nieskończoną liczbę atrakcji przez ostatnie 2 miesiące, różnego typu, co jedne to lepsze Edytowane 9 Kwietnia 2014 przez Karram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 30.08.2013 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2013 hejo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 30.08.2013 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2013 a wiecie co ja dziewczynki robiłam całe popołudnie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 30.08.2013 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2013 Wiemy,Gosiu,wiemy ale powiedz:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karram 30.08.2013 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2013 a ja nie wiem:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 30.08.2013 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2013 wysłałam mełża po granit i SAMA realizuję moją wizje ogrodową, na razie zrobiłam ok 3 m bieżących obwódki rabatowej , trochę mi to zeszło czasowo bo muszę z tego granitu co przywiózł wybierać proste i prawie idealnie równe kostki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 30.08.2013 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2013 namieszał mi zaprawę cementową i pojechał na meczyk a ja sobie dzisiaj odpuściłam siatkówkę, to jest hierarchia co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 30.08.2013 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2013 Bastko,gratulacje ale na przyszłość więcej dyplomacji w kontaktach z mężem:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 30.08.2013 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2013 zobaczę po weekendzie co mi z tego wyjdzie i jak to wyjdzie jeśli będzie ok to może sobie pierdykną nawet tą donicę na zioła iiiiiii odwołam pana granitowego a za zarobioną kasę (już jutro) idę się odchamić na shopping - może buty, kurtka hym... pomyślę) :lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karram 30.08.2013 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2013 Bastki a dużo Ci jeszcze zostało do zakończenia tej wizji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 30.08.2013 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2013 bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karram 30.08.2013 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2013 (edytowane) hmmm, no to ja bym pewnie shopping wybrała zamiast granitu Edytowane 9 Kwietnia 2014 przez Karram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 30.08.2013 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2013 Ja dzisiaj się szopowałam na 3 stawach:wiggle: W końcu kupiłam żelazko i dzieciom ciuchy. Otworzyli tam taki fajny sklep z ubraniami dla dzieci,jakaś francuska marka bardzo fajne rzeczy pod każdym względem. A właśnie może Ala mi wyjaśni dlaczego te francuskie ciuchy to takie wąskie i długie :lol2:naprawdę wszystkie takie cienkie w tej Francji?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 30.08.2013 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2013 ja chyba jutro do Forum Gliwickiego podjadę, muszę zahaczyć o Zarę i pooglądać a może i sobie kupić kurtkę pikowaną. No i coś dla dzieci np (mari mi przypomniała) trampki dla przedszkolaka. Odnośnie tego granitu to chyba mi to ładnie wychodzi , podniecałam się i oglądałam z każdej strony te moje pierwsze 3 metry, sąsiad miał polewkę ze mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 30.08.2013 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2013 Bionda które w końcu kupiłaś? czyli jutro prasowanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 30.08.2013 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2013 Bionda które w końcu kupiłaś? czyli jutro prasowanko To kupiłam: Philips 4890,na próbę wyprasowałam dzisiaj 2 rzeczy ale lniane i super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karram 30.08.2013 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2013 Atena mamy magiczną szczotkę od roku, uwielbiam ją! Bez niej nie mogę się uczesać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts