Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

................VIP Club.........................

marimag

Recommended Posts

Biondziu, ja urlop dawno temu skonczylam, ale miałam 2 tygodnie szkoleniowo cyklówkowo firmowe. Mózg, wątroba i parę jeszcze całkiem na codzień przydatnych narządów woła o litość... A i jeszcze dowiedziałam się, sądząc po założeniach firmowych do końca roku, że muszę być cudotwórcą...

• Odpowiedzi 30,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• marimag

10298

• bogumil

2217

• bionda

1933

• Bastki

1507

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Jestem Jezu albo Jezu jestem.....

Z czarnej dupy kuźwa !

Mejka, Ja to Cię normalnie chyba uduszę.

Nie ma litości !

Ala, Aj toldja, aj łornja :lol2:

Ciszę się, że przeżyłaś :)

Czułaś magiczną moc mięty ???

Na mnie działa :D

Ja też mam nagły problem zdrowotny ale wstyd mi o nim mówić :sick:

Biondziu, myślałam, że się dziko ucieszysz, że dziewczyny wrócą....A Ty mi tu piep.....o końcu wakacji ;)

Jedyne co mnie w tym końcu wkur...to rozpoczęcie roku szkolnego.

Już mam zawał bo w poniedziałek dziewczyny mają rozpoczęcie o 8, mąż z Olą o 8 wychodzi do jej przedszkola, Michał pozostaje bez transportu.

Nie wiem jak się sklonować ! :mad:

Nie cierpię szkoły ! Tej szkoły !

Wszystkich dziś opierdzieliłam tzn. fryzury maja nowe.

Michała Ja tymi rencami, reszta u fachowca. Ola zasiadła w fotelu jak stara ciota. Dostała pelerynę, popsikano ją, i ciach ciach.

Po wysuszeniu Ola kazała Pani zrobić :....kućyk !

Obsłuzona, dopieszczona...nawet cukierki wcinała.

W kogo to się wrodziło.

Damesa całą gębą.

Mówię na nią Wiolka, na cześć jej patronki Wioletty Willas. :lol2:

Jak ja się cieszę,że męża wyrwałam ze szpon krwiopijców koncernowych.:wiggle:

Skończyło się jego siedzenie po nocach przy tabelkach,picie na cyklówkach i różne inne atrakcje.

Pamiętam jak wracał z pracy,wchodził do domu rozmawiając przez telefon,pomachał-albo i nie-zamykał się w sypialni i gadał ,gadał ,bez końca,oczywiście służbowo,był w domu a jakby Go nie było.

Ja dzisiaj się szopowałam na 3 stawach:wiggle:

W końcu kupiłam żelazko i dzieciom ciuchy.

Otworzyli tam taki fajny sklep z ubraniami dla dzieci,jakaś francuska marka bardzo fajne rzeczy pod każdym względem.

A właśnie może Ala mi wyjaśni dlaczego te francuskie ciuchy to takie wąskie i długie :confused::lol2:naprawdę wszystkie takie cienkie w tej Francji??

ja chyba jutro do Forum Gliwickiego podjadę, muszę zahaczyć o Zarę i pooglądać a może i sobie kupić kurtkę pikowaną. No i coś dla dzieci np (mari mi przypomniała) trampki dla przedszkolaka.

Odnośnie tego granitu to chyba mi to ładnie wychodzi :rolleyes:, podniecałam się i oglądałam z każdej strony te moje pierwsze 3 metry, sąsiad miał polewkę ze mnie.