Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

................VIP Club.........................

marimag

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• marimag

10298

• bogumil

2217

• bionda

1933

• Bastki

1507

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Mari jaka kara? kwiatkami mnie tu witaj a nie strasz:wiggle::wiggle:

miałam nieskończoną liczbę atrakcji przez ostatnie 2 miesiące, różnego typu, co jedne to lepsze

wracając do domu - rozwałka za nami, są nowe ściany, nowe sufity i nowe podłogi - prawie stan deweloperski jest

poszukam jakichś zdjęć, ale najnowszych nie mam, może jutro zrobię

Kwiaty ?

A proszszszszsz.....

http://i.st-firmy.net/939cvbl/wieniec-pogrzebowy-z-kwiatow-zywych-kwiatynapogrzebpl-wience-pogrzebowe.jpg

Zdjęcia ? MOŻE ?????

:mad::mad::mad::mad::mad:

wysłałam mełża po granit i SAMA realizuję moją wizje ogrodową, na razie zrobiłam ok 3 m bieżących obwódki rabatowej :D, trochę mi to zeszło czasowo bo muszę z tego granitu co przywiózł wybierać proste i prawie idealnie równe kostki

Brawo !

Jedziesz kobieto !

zobaczę po weekendzie co mi z tego wyjdzie i jak to wyjdzie :cool: jeśli będzie ok to może sobie pierdykną nawet tą donicę na zioła iiiiiii odwołam pana granitowego a za zarobioną kasę:lol2: (już jutro) idę się odchamić na shopping - może buty, kurtka hym... pomyślę) :lol2::lol2::lol2::lol2:

Pierwszy raz słyszę, żeby mąż żonie płacił ! :eek:

Ja dzisiaj się szopowałam na 3 stawach:wiggle:

W końcu kupiłam żelazko i dzieciom ciuchy.

Otworzyli tam taki fajny sklep z ubraniami dla dzieci,jakaś francuska marka bardzo fajne rzeczy pod każdym względem.

A właśnie może Ala mi wyjaśni dlaczego te francuskie ciuchy to takie wąskie i długie :confused::lol2:naprawdę wszystkie takie cienkie w tej Francji??

Jak to tylko na winie i ciastkach jedzie, to chudnie od rzygania ;)

Do rozczesywania włosów polecam taką szczotkę http://allegro.pl/nowosc-tangle-teezer-salon-elite-wysylka-24-h-i3484187855.html (przypadkowa aukcja )

Dzięki Aneto, ale nie sądzę. Tu chodzi o długość kolców w szczotce. Jej się w całości zatapiają w gęstwinie a i do skóry głowy daleka droga.

Jak ja się cieszę,że męża wyrwałam ze szpon krwiopijców koncernowych.:wiggle:

Skończyło się jego siedzenie po nocach przy tabelkach,picie na cyklówkach i różne inne atrakcje.

Pamiętam jak wracał z pracy,wchodził do domu rozmawiając przez telefon,pomachał-albo i nie-zamykał się w sypialni i gadał ,gadał ,bez końca,oczywiście służbowo,był w domu a jakby Go nie było.

Hahaha, jakbym czytała o sobie ;-)

Anetko...

Fryzjerka jak zobaczyła włosy Oli to powiedziała, że nigdy w zyciu czegos takiego nie widziała.

Pochwaliła, że są cudnie miękkie, błyszczą się i co dziwne, nie mają przesuszonych czy rozdwajających sie końcówek.

Nie wierzyła, że Ola nigdy nie miała choćby podcinanych włosów.

Powiedziała, że widać, że bardzo o nie dbam. :D

Całe swoje zycie, walczę z tą moją szopą a teraz z szopa Oli.

Nigdy w zyciu nie rozczeszemy się jeśli umyjemy włosy szmponem innym niz ten który stosujemy, nie użyjemy wypróbowanej odzywki oraz po spłukaniu, gdy włosy sa wilgotne nie nałozymy na nie olejku.

POLECAM GORĄCO wszystkim poczochranym sierściuchom.

Nasz szampon:

30703.jpg

Nasza odzywka :

http://p.alejka.pl/i2/p_new/42/42/lor-elseve-odzywka-cement-ceramidy_0_b.jpg

Po myciu i wysuszeniu ( częściowym) włosów ręcznikiem.

Olejek:

http://1.bp.blogspot.com/-5NFM7Hfuzys/UUntDaSSUrI/AAAAAAAAEGc/LkQVxfY3xlk/s1600/PC291091.jpg

Bardzo wydajny, ładnie pachnie i naprawdę widac efekty. Wystarczy 2 - 3 kropelki.

Ja dzisiaj się szopowałam na 3 stawach:wiggle:

W końcu kupiłam żelazko i dzieciom ciuchy.

Otworzyli tam taki fajny sklep z ubraniami dla dzieci,jakaś francuska marka bardzo fajne rzeczy pod każdym względem.

A właśnie może Ala mi wyjaśni dlaczego te francuskie ciuchy to takie wąskie i długie :confused::lol2:naprawdę wszystkie takie cienkie w tej Francji??

Niestety,o zgrozo....ale tak:P

Co prawda francuska numeracja jest całkiem inna od naszej,ale rodowici franuzi to ,,szparagi''.:p