Bastki 30.08.2013 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2013 o kuźwa Bionda czyli to samo co ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 30.08.2013 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2013 Atena mamy magiczną szczotkę od roku, uwielbiam ją! Bez niej nie mogę się uczesać... serio taki czad? błyszczą się włosy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 30.08.2013 19:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2013 Mari jaka kara? kwiatkami mnie tu witaj a nie strasz:wiggle: miałam nieskończoną liczbę atrakcji przez ostatnie 2 miesiące, różnego typu, co jedne to lepsze wracając do domu - rozwałka za nami, są nowe ściany, nowe sufity i nowe podłogi - prawie stan deweloperski jest poszukam jakichś zdjęć, ale najnowszych nie mam, może jutro zrobię Kwiaty ? A proszszszszsz..... http://i.st-firmy.net/939cvbl/wieniec-pogrzebowy-z-kwiatow-zywych-kwiatynapogrzebpl-wience-pogrzebowe.jpg Zdjęcia ? MOŻE ????? :mad::mad: wysłałam mełża po granit i SAMA realizuję moją wizje ogrodową, na razie zrobiłam ok 3 m bieżących obwódki rabatowej , trochę mi to zeszło czasowo bo muszę z tego granitu co przywiózł wybierać proste i prawie idealnie równe kostki Brawo ! Jedziesz kobieto ! zobaczę po weekendzie co mi z tego wyjdzie i jak to wyjdzie jeśli będzie ok to może sobie pierdykną nawet tą donicę na zioła iiiiiii odwołam pana granitowego a za zarobioną kasę (już jutro) idę się odchamić na shopping - może buty, kurtka hym... pomyślę) :lol2::lol2: Pierwszy raz słyszę, żeby mąż żonie płacił ! Ja dzisiaj się szopowałam na 3 stawach:wiggle: W końcu kupiłam żelazko i dzieciom ciuchy. Otworzyli tam taki fajny sklep z ubraniami dla dzieci,jakaś francuska marka bardzo fajne rzeczy pod każdym względem. A właśnie może Ala mi wyjaśni dlaczego te francuskie ciuchy to takie wąskie i długie :lol2:naprawdę wszystkie takie cienkie w tej Francji?? Jak to tylko na winie i ciastkach jedzie, to chudnie od rzygania Do rozczesywania włosów polecam taką szczotkę http://allegro.pl/nowosc-tangle-teezer-salon-elite-wysylka-24-h-i3484187855.html (przypadkowa aukcja ) Dzięki Aneto, ale nie sądzę. Tu chodzi o długość kolców w szczotce. Jej się w całości zatapiają w gęstwinie a i do skóry głowy daleka droga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karram 30.08.2013 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2013 (edytowane) Bastki - nie są błyszczące:) po prostu łatwo się rozczesują, Edytowane 9 Kwietnia 2014 przez Karram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karram 30.08.2013 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2013 Mari - dzięki za róże, bardzo lubię białe:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 30.08.2013 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2013 część Anetko jak tam i co tam u Ciebie? jak sypialnia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 30.08.2013 19:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 30.08.2013 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2013 no musi, ja za friko nic nie robię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karram 30.08.2013 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2013 ja ją też bardzo lubię, ułatwia nam życie i oszczędza płaczu przy czesaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 30.08.2013 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2013 Jak ja się cieszę,że męża wyrwałam ze szpon krwiopijców koncernowych. Skończyło się jego siedzenie po nocach przy tabelkach,picie na cyklówkach i różne inne atrakcje. Pamiętam jak wracał z pracy,wchodził do domu rozmawiając przez telefon,pomachał-albo i nie-zamykał się w sypialni i gadał ,gadał ,bez końca,oczywiście służbowo,był w domu a jakby Go nie było. Hahaha, jakbym czytała o sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 30.08.2013 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2013 Mari, nie zabijaj!!!! A cóżem Ci uczyniła...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 30.08.2013 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2013 Hej dziewczynki! Ja bardzo chętnie na spotkanko, tylko kurna dlaczego tak daleko??? Wiecie co, brakowało mi mojego łóżka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 30.08.2013 20:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2013 Anetko... Fryzjerka jak zobaczyła włosy Oli to powiedziała, że nigdy w zyciu czegos takiego nie widziała. Pochwaliła, że są cudnie miękkie, błyszczą się i co dziwne, nie mają przesuszonych czy rozdwajających sie końcówek. Nie wierzyła, że Ola nigdy nie miała choćby podcinanych włosów. Powiedziała, że widać, że bardzo o nie dbam. Całe swoje zycie, walczę z tą moją szopą a teraz z szopa Oli. Nigdy w zyciu nie rozczeszemy się jeśli umyjemy włosy szmponem innym niz ten który stosujemy, nie użyjemy wypróbowanej odzywki oraz po spłukaniu, gdy włosy sa wilgotne nie nałozymy na nie olejku. POLECAM GORĄCO wszystkim poczochranym sierściuchom. Nasz szampon: Nasza odzywka : http://p.alejka.pl/i2/p_new/42/42/lor-elseve-odzywka-cement-ceramidy_0_b.jpg Po myciu i wysuszeniu ( częściowym) włosów ręcznikiem. Olejek: http://1.bp.blogspot.com/-5NFM7Hfuzys/UUntDaSSUrI/AAAAAAAAEGc/LkQVxfY3xlk/s1600/PC291091.jpg Bardzo wydajny, ładnie pachnie i naprawdę widac efekty. Wystarczy 2 - 3 kropelki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 30.08.2013 20:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2013 Witaj Reruś Pisz.... Jak budowa ? Jak lot ? Co u Was ? Jak dzieciaki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 30.08.2013 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2013 maria lepiej dziękuję, jesli mnie pytałaś. Dlaczego na fotkch wyglądasz jakbyś miała proste włosy? poka, poka dzieci po fryzjerze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 30.08.2013 21:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2013 Asiulka, bo fryzjerka usiłuje mi je wyprostować. Na długo to nie pomaga ale do zdjęcia wytrzymują Dzieciaków po fryzjerze nie fotografowałam. Pewnie, że Ciebie pytałam... To dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 30.08.2013 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2013 Ja dzisiaj się szopowałam na 3 stawach:wiggle: W końcu kupiłam żelazko i dzieciom ciuchy. Otworzyli tam taki fajny sklep z ubraniami dla dzieci,jakaś francuska marka bardzo fajne rzeczy pod każdym względem. A właśnie może Ala mi wyjaśni dlaczego te francuskie ciuchy to takie wąskie i długie :lol2:naprawdę wszystkie takie cienkie w tej Francji?? Niestety,o zgrozo....ale tak:P Co prawda francuska numeracja jest całkiem inna od naszej,ale rodowici franuzi to ,,szparagi''. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 30.08.2013 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2013 Anka ,gadaj co to za nagły problem zdrowotny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!I proszę mi się tu nie wstydzić!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 30.08.2013 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2013 Bionda zdradź co to za firma francuska? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 30.08.2013 23:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2013 Ala, o tym TO NAWET JA i TU mówić nie będę.... Problem jest wstydliwy..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts