bionda 31.08.2013 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2013 Dzień doberek w ostatni weekend wakacji!! Wakacje jak wakacje ale lata szkoda!! Mnie dzisiaj czeka szmata i odkurzacz ...no i żelazko ofkors:) Ale kto może niech korzysta z wolnych dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 31.08.2013 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2013 bionda zdradź co to za firma francuska? tape à l'œil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 31.08.2013 07:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2013 Witaj Asiula... Spać nie możesz ? Ale nawrzucałaś demotywatorów z rańca. :bash: A mi się nic nie chce. Chcę spać, ale te cholery, budza mnie skoro świt ! :mad::mad: Idę wstawiać zupę bo wczoraj padłam i nic nie zrobiłam. Muszę upiec ciasto i zrobic kurczaka w galarecie bo dziś wraca W. Nawet nie wspominam o stertach ciuchów do ułożenia w szafach Jutro mam zwiedzających. Aaaa i jeszcze muszę wyjść z dzieciakami na zakupy i kupić Julce coś na galę. Sama nie wiem...Sukienkę ? Spódnicę ? Nie wiem czy coś dostanę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 31.08.2013 07:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2013 Dziewczynki, która z Was jest miszczem w Painta ? Usiłuję coś stworzyc i mi nie wychodzi Już jestem prawie na finiszu ale nie umiem zrobic jednej malutkiej rzeczy. Zabiję się .....najpierw oczywiście poryczę :cry::cry::cry::evil::evil::evil: ARICIU !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 31.08.2013 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2013 Hej! Mari, dawaj spróbuję pomóc A teraz po kolei: Stoją fundamenty w ciepłym wdzianku, obsypane ziemią i to na ten rok tyle. Od wiosny lecimy dalej ( no może nie my, a teść). Lot przeżyliśmy. O 6.30 wylot, a pobudka była przed 3 w nocy żeby zebrać się i dojechać na to lotnisko. Dobrze, że nam tą autostradę zrobili. Dzieciaki szczęśliwe. Stęsknione za tatą i swoimi zabawkami. Szymi tylko teraz marudzi, że za babcią tęskni. A tak to gonitwa prze Pani za butami do szkoły i innymi pierdołami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 31.08.2013 08:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2013 Reniu, to mąż nie pojechał z Wami ???? Myślałam, że Wy całościowo na spotkanie z ojczyzną.... Chcę zrobić wizkę w paincie. Mam zapisane zdjęcie na które chcę wkleić element z drugiego. Nauczyłam się wycinać i przesuwać wycięte element ale nie wiem co zrobić z tłem tego wyciętego elementu bo mi zostaje na zdjęciu. Nie wiem czy wystarczająco klarownie wytłumaczyłam. Czy można wkleić oba zdjęcia obok siebie i przenieść element z jednego na drugie ??? Jakos mi nie idzie :bash: Powoli tracę cierpliwość bo wiem co chcę a nie wiem jak to zrobić :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 31.08.2013 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2013 Tak, możesz wkleić jedno obok drugiego, tylko wcześniej powiększ sobie kartkę. Wytnij to co masz wyciąć i wklej na właściwe miejsce, a resztę usuń zmniejszając kartkę.Zrozumiałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 31.08.2013 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2013 A mężu był z nami tylko 3 tygodnie. Wykonaliśmy najcięższą pracę wtedy, a potem ja już kosmetyka. Dosypywałam ziemię tam gdzie koparka nie dała rady, wyciągałam gwoździe z desek i układałam je, żeby potem do szalowania stropu były. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 31.08.2013 08:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2013 Mniej więcej...Ale jak wkleić dwa ?Ona się na siebie nakładają i nie da się przesunąć....KUŹWA !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 31.08.2013 08:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2013 Kosmetyka mówisz..... Wyciaganie gwożdzi, raczej nie bardzo mi się widzi jesli chodzi o zabiegi kosmetyczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 31.08.2013 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2013 Mari, jak wkleisz już drugi obrazek to musisz go przesunąć obok. Obrazek powinien być w przerywanej obwódce. Jeśli jest to możesz go przesuwać do woli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 31.08.2013 08:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2013 Zrobione Dzieki kofana .... Jeszcze się nauczę robic cuda wianki i co to będzie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 31.08.2013 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2013 Ja głownie w paincie obrabiam wizki. Brakuje mi tylko jedynie swobodnego obracania elementów, bo w programie tylko co 90 stopni można. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 31.08.2013 10:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2013 Podstawy już znam... Wydaje się, że tam bardzo mało możliwości jest.... Uświadom mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 31.08.2013 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2013 Mało możliwości, ale jak do nieprofesjonalnej obróbki wystarczający Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 31.08.2013 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2013 Dziewczynki, która z Was jest miszczem w Painta ? Usiłuję coś stworzyc i mi nie wychodzi Już jestem prawie na finiszu ale nie umiem zrobic jednej malutkiej rzeczy. Zabiję się .....najpierw oczywiście poryczę :cry::cry::cry::evil::evil::evil: ARICIU !!!! w painta nie koniecznie bardziej w GIMPIE operuje a co potrzebujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 31.08.2013 13:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2013 GIMP a co to za swołocz ? Kuźwa, moja frustracja rośnie z każdą chwilą :bash::bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 31.08.2013 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2013 GIMP to taki darmowy odpowiednik Photoshopa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 31.08.2013 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2013 Zwiałam bo mugaty pod prysznicem lepiłam Gimp to takie cos do obróbki zdjęć, a może po prostu chcesz wyciąć tło z jednego zdjęcia i nałożyć je na drugie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 31.08.2013 15:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2013 Jak darmowy to go lubię Diano, własnie to chciałam zrobić i zrobiłam Sama przecież widziałaś u Luizy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts