diana_teresa 31.08.2013 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2013 Tak najpierw myśleć potem pisac to jest to co zawsze robię na odwrót Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moje Chmielniki 31.08.2013 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2013 Hej:) zostawiam orła cień może i ty czasem zajrzysz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 31.08.2013 18:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2013 Diano napewno masz talent w komplikowaniu swoich wypowiedzi :lol2: Napisz parę słów o sobie. Ula, zostawiłam orła cień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karram 31.08.2013 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2013 (edytowane) dotarłam - zaraz wrzucę zdjęcia:) Edytowane 28 Września 2013 przez Karram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 31.08.2013 21:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2013 Matko Bosko !Serio ? Czekam..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karram 31.08.2013 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2013 (edytowane) Stara łazienka i po 2 miesiącach - zmiany wizualne niewielkie, powiększony otwór na okno, Edytowane 28 Września 2013 przez Karram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karram 31.08.2013 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2013 Mari i jak widać zdjęcia? kiedyś tak wrzucałam i nie było, musiałam inaczej wrzucać - teraz jest ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 31.08.2013 22:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2013 Widać ! A nie można by powiększyc okna w łazience tak, żeby jego prześwit, wypadał równo po środku ściany ?Chodzi mi o symetryczny margines muru po obu stronach okna . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karram 31.08.2013 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2013 (edytowane) za 3 lata będziemy przebudowywać łazienkę, powiększać ją na pokój kąpielowy: Edytowane 28 Września 2013 przez Karram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 31.08.2013 22:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2013 To w takim razie, zlikwidowałabym to okno w łazience.W pokoju kapielowym, będzie już jedno duże. Po co dwa ?Tę przestrzeń, będzie można fajnie wykorzystać.Gdzie kuchnia ?Czemu za 3 lata ?Nie szkoda kasy na robotę, glazurę, niszczenie posadzki pokoju obok obecnej łazienki....Strasznie dużo zamieszania.Warte to tego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karram 31.08.2013 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2013 (edytowane) lecę dalej: Edytowane 28 Września 2013 przez Karram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mm niewielki m05b 31.08.2013 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2013 Się witam z sympatycznym kołem gospodyń W pierwszych słowach mego postu pragnę donieść, że zanabyłam na allegro magiczną szczotę. Weronika ma dużo lokowatych włosów i czesanie ich to zmora. Na szczęście z przymusu trza je było ściąć (plaga niezbyt sympatycznych zwierzątek w szkole... teraz są jakieś mutanty, bo walka z nimi była mocno straszna i długotrwała, aż się boję, że od września będzie powtórka z rozrywki) Dzięki za namiar, dzięki temu nasze poranne czesanie może będzie lepsze : ) Zdam relację czy to cudo działa. Pomysł ze spotkaniem wakacyjnym fajny. Ciekawe czy udałoby się zgrać terminy? Ja raczej piszę się tylko z młodszą. Mężczyzna życia nie uznaje urlopów a Ola ma swoje plany... Dziś mamy znów dzień pod znakiem AGD... ciężki kawał roboty... Wpadło mi w oko białe Gorenje, wygląda ładnie, cena też nie zabija... jest okap w tym kolorze, mikrofala, piekarnik wygląda tak: http://www.gorenje.pl/kuchnia/piekarniki/piekarniki_do_zabudowy?c=406150 aricia durnostrojka baardzo pikna : )) Wiecie co? Fajnie, że mogę tu popisać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 31.08.2013 22:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2013 Sporo już zrobiliście.Gratuluję i zazdroszczę... Co dalej ?Jakie etapy teraz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karram 31.08.2013 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2013 (edytowane) na razie robimy poziom zero i wysokie przyziemie Edytowane 9 Kwietnia 2014 przez Karram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mm niewielki m05b 31.08.2013 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2013 Karram człowiek demolka trudniej jest poprawiać, niż budować od nowa, że się tak mądrze wyrażę Szacun... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 31.08.2013 22:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2013 Cześć Moniu Jak to nie lubi urlopów ? Nie jeździ ? Nigdy ????? Spotkanie wakacyjne...ale o którym mówisz, bo padło kilka propozycji. No kochana ! Nie podejrzewałam Cię o taki hajend.... Wygląda kosmicznie. Nie spotkałam się z białym... Nie boisz się, że pożółknie z czasem ? Że farba przy rysach zacznie złazić i będzie przebijało to coś co jest pod spodem ? Fajnie, że się lubisz tu uzewnętrzniać Bardzo mi miło... Uszczęśliwiłaś mnie na noc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 31.08.2013 22:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2013 Szkoda, takiego zamieszania...Ja bym chyba zwariowała.Kiedy planujecie się wprowadzić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mm niewielki m05b 31.08.2013 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2013 Anka stonka przyszykowana na galowo? Byliśmy dziś w M1 i Decathlonie, jakaś kurtka, buty... naciągnęła mnie Mała na rolki ... Jesuuu... masakra... nie zaglądam na konto, bo się boję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 31.08.2013 22:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2013 A jakie drzwi wybrałas ?Okna - jakiej firmy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karram 31.08.2013 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2013 (edytowane) moja ekipa cały czas mówi, że łatwiej, szybciej i taniej jest zbudować nowy dom niż przerabiać ten... Edytowane 9 Kwietnia 2014 przez Karram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts