Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

................VIP Club.........................

marimag

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• marimag

10298

• bogumil

2217

• bionda

1933

• Bastki

1507

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Aniu, Bracia Figo Fagot, ostatnio już prezentowałam ;-)znam wszystkie piosenki na pamięć, bo to moja ulubiona płyta ;-) ( takie wyznanie już nie zagrozi mojej i tak nadwątlonej reputacji :D) , zresztą to nie wstyd, chłopaki wygrali konkurs Piosenki Eleganckiej w ubiegłym roku ;-)

Tarzan zajebisty jako kontrę proponuję

Mi dom bardzo się podoba. Ale wiesz jak to jest ,świetnie coś wygląda na zdjęciach i rzutach a całkiem inaczej odbiera na żywo.Czekam na relację w ciszy i spokoju ,bo dziś mi łepetyna pęka.Dobrze ,że jutro już poniedziałek(nie wiedziałam,że to kiedyś powiem) Ale na dziś mam dość imprez i gości.

A wiesz, tak sie składa, że akurat nie znam tego języka ;-) może o cos mu chodzi, po emocjach dziewczyn wnioskuję, że jest fajnie ;-)

O rany, psychoza korporacyjna. Dobrze, że ja tak nie mam ;-)

wolę film od Arici http://www.youtube.com/watch?v=wR1VP_ksonk

Edytowane przez mayday

Dziewczyny, w oczekiwaniu na Anię, jako, że jestem w weekendowym nastroju specjalnie dla Was cos z dalekiego kraju. Proszę zwrócić uwagę na sekcję taneczną http://www.youtube.com/watch?v=wDwdrfwE_1E

:wiggle::wiggle::wiggle::wiggle::wiggle:i tanczymy :D

No ładnie ..............dziecię(19-to letnie) weszło,zerknęło i z litością powiedziało- zwariowałaś,czego ty słuchasz:lol2: