marimag 16.02.2013 13:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2013 Gosiula, miałam wstrząs anafilaktyczny....całościowy, ze wszystkimi fajerwerkami Poczytaj wcześniej..opisałam. A jak tam Twoje zdrowie ? Co się porobiło ? Rere, to świetnie. Kill dziady !!! Uciekam dziewczynki...położę się troszkę bo maluchy poszły spać i mam "chwilkę dla siebie"..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 16.02.2013 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2013 Miłego odpoczynku. Ja idę do garów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 16.02.2013 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2013 O rany, ale jazda bardzo współczuję...a i tak miałaś szczęście, że w domu był ktoś kto pomoc wezwał Kciuku trzymam i za zdrowie Twoje i męża Jak mus to mus i do szpitala trza się udać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 16.02.2013 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2013 Aniu, zdrówka!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 16.02.2013 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2013 Rere ciesze sie ze lek zadzialal Aniu odpoczywaj kiedy tylko mozesz rozmowy Taty z wiesz kim nie skomentuje Wam czas ucieka a tutaj.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 16.02.2013 20:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2013 Dzięki Moniu.....źle się ostatnio czuję..naprawdę źle. Leżakowanie, polegiwanie, drzemki są mocno w NIE moim stylu. Jesli juz leżę to naprawdę musi być kaplica. No właśnie Kasiu !!! Czas ucieka ! Dziś znowu była świetna okazja...siedział u niej kilka godzin i co ? Nastroju nie było............. Tata powiedział mi, żebym sie nie denerwowała bo to trudny temat. Zgoda. Wiem o tym, ale do jasnej cholery to nie mój pomysł. Wybraliśmy bliźniaka i było by ok ale nie !!! Trzeba znowu mieszać...żesz kuźwa..... Nasze argumenty, że szybciej, mniej nerwów, że już stoi i tylko wykończyc trzeba, że się zdecydowaliśmy są delikatnie mówiąc, olewane. Jeśli on sie uprze na budowę to tak będzie. Bez jego pomocy finansowej stoimy i ani bliźniaka ani budowy nie ogarniemy za te pieniądze, które mamy mieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 16.02.2013 21:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2013 Kasiu...co to za lampiszcza wkleiłaś u admetki ? Co to za sklep ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 16.02.2013 23:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2013 Ania naprawde nie wiem co powiedziec o tym wszystkim juz mialam nadzieje ze bedzie dobrze,a tutaj dalej konca nie widac:bash: Wysle Ci namiar na te lampy na pw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 17.02.2013 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2013 marimag szukałam czegoś w swoim dzienniku i trafiłam na takie moje chciejstwa niespełnione http://www.koma.lux.pl/index.php?a=opis&k=42&id=2700 czemu te ceny tak wysokie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 17.02.2013 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2013 Witam w niedzielę Słonko pięknie świeci,więc lecę dziś z koleżankami w rejs po starociach.Będę strzelać oczami za twym lampiszczem:yes: Jadę samochodem,żeby w razie draki niczego na plecach nie targać:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 17.02.2013 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2013 Mam nadzieje ,że już Aniu lepiej się czujesz. Uciekam Pa,pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 17.02.2013 08:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2013 Też się witam ale to chyba inna niedziela bo u mnie słońca brak Ala...pędzę do was ! Lampiszcze, anioły plisssssssssssssssss Kasiu, dzięki za namiar. Sklep znam i uwierz mi na słowo : DROGO !!! Drogo jak jasna cholera i przyznam się, że nie rozumiem tych cen. Z czego one wynikają? Rozumiem, macica perłowa, szkło Murano, prawdziwy kryształ czy perły w zwisach, to kosztuje ale kawałek blachy ??????????? Gosiu...Widząc te ceny to powinnam chyba założyć oddzielny wątek pt: Chciejstwa niespełnione Ja z tych co to po trupach ( jeśli chodzi o wykończenie domu ) więc tak łatwo się nie poddam ! Zdrówka życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 17.02.2013 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2013 Wróciłam:D Pogoda cudna,pachnie wiosną:D A co upolowałam???? Patchwork 240x220 błękitno- biały w cenie 15e i w gratisie 2 identyczne duże powłoczki na poduchy. I kupiłam DRUTY na ŻYŁCE!!!!!!!!!!!!!! Hura!!!! Nic innego nie wpadło mi w oko,generalnie były same meble pod tytułem,, Ludwik siedemnasty''. Lecę odpoczywać z kawusią i ciachem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 17.02.2013 16:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2013 No to pięknie Nogi to Ci pewnie w doopę wlazły, co ? Ala, jeśli Ty nie przejdziesz przyspieszonego kursu wklejania zdjęć to Ci..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 17.02.2013 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2013 Aniu pisalam Ci ze ceny z kosmosu tez sobie popatrzylam.... i tyle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 17.02.2013 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2013 Dobry wieczór Przeczytałam o wstrząsie. Niedobrze. Przeczytałam o mężu. Dobrze. Przeczytałam o ojcu i LZ. Wrrr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 17.02.2013 22:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2013 hej Ania No tak się u nas sra...nic nowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 17.02.2013 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2013 No to pięknie Nogi to Ci pewnie w doopę wlazły, co ? Ala, jeśli Ty nie przejdziesz przyspieszonego kursu wklejania zdjęć to Ci..... Wiem,wiem,nakopiesz mi do d___y:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 17.02.2013 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2013 hej Ania No tak się u nas sra...nic nowego Ale jak już coś się wyklaruje to dopiero będzie wydarzenie i szok:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 17.02.2013 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2013 Co do dzisiejszej wyprawy. W związku z tym ,że wybrałyśmy się autkiem,bo myślałam,że tyle,tyle....... nakupuję.Dziewczyny wymyśliły ,że jedziemy 30 km pod Paryż. No i sobie pojechałyśmy . Wróciłyśmy praktycznie z niczym:(.Wniosek nam sie nasunął jeden,że jak jeździmy same metrem,to zawsze coś znajdziemy,że potrzebny wielbłąd do transportu. Jak jesteśmy zorganizowane i zmotoryzowane to jest wielka d____pa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts