mm niewielki m05b 31.08.2013 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2013 Jest - wydaje mi się trochę zobowiązujący... wymusza styl pomieszczeń.Drewno wg mnie jest bardziej neutralne, ale ja się nie znam : ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mm niewielki m05b 31.08.2013 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2013 A jakie pomysły na wnętrza miałaś wcześniej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 31.08.2013 22:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2013 No widzisz... A Ja bym kupiła którys z tych dwóch po prawej. Najbardziej podoba mi się ten jasny z tyłu. Duży prostokąt. Najbardziej neutralny, delikatny i bardzo elegancki. Jesli chodzi o tak drogie i niezniszczalne podłogi to: - bałabym sie kupić coś co mnie chwilowo zauroczy a za parę lat, nie będę mogła na niego patrzeć - ten różowy jest dalece nie trawertynowaty i napewno za bardzo wyrazisty. Przy takiej podłodze zapomnij o deseniach, wzorkach i kontrastach. Ta podłoga będzie się ze wszystkim gryzła. Tu trzeba będzie wprowadzić wszystko gładkie, jednolite i jasne. Będą pasowały też beżę i brązy ale gładkie. Ja bym nie ryzykowała. To zbyt duża płaszczyzna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karram 31.08.2013 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2013 no to teraz opnie poproszę - widzialyście coś takiego w domach??? Mari - płytki odpadają, od 2 miesięcy szukam i nic mi nie odpowiada, podobają mi się cementowe, ale mąż nie toleruje, no i cena jest zabójcza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karram 31.08.2013 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2013 (edytowane) aaa - już napisałyście, dzięki:) Edytowane 9 Kwietnia 2014 przez Karram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 31.08.2013 22:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2013 Nie zrozum mnie źle...Jest ciekawy ale na np. blat kuchenny czy na blat łazienkowy.Poza tym to róż !Moda na kolory przemija.Za parę lat, ta podłoga będzie wyglądała jak w Romskim pałacu a nie w domu.Tak to widzę...Sorki. Szukajać domu, naoglądałam się i na żywo i na zdjęciach, różnych takich ..."wynalazków"Ludzie mieli pomysła a teraz ???Chałupa straszy.Pamiętam Twoje wizje i pomysły.Poszukaj czegos innego.Sama pisałaś, że chciałaś trawertyn bo neutralny a teraz chcesz kupić wariację ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 31.08.2013 23:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2013 A co to jeden kamieniarz u Was ? Masz czas. Porozglądaj się trochę. Poczekaj, wrzucę Ci link do mojego raju kamiennego. Upatrzyłam tam sobie coś i choruje na to od kilku lat. To i tylko to ! Mają duży wybór. Pooglądaj realizacje i typy kamienia. Może coś, wpadnie Ci w oko. Poszukamy dla Ciebie - jeśli będziesz chciała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mm niewielki m05b 31.08.2013 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2013 Spokojnie... prześpij się z tym : ) Nie ma co za bardzo się stresować, bo człowiek nie dotrwa do końca remontu/budowy ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karram 31.08.2013 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2013 (edytowane) m&m - kuchnia miała być biała, angielska (taka bardziej współczesna)do jadalni miałam upatrzony taki stół:i salon podobnieno tyle że ten różowy marmur to jakoś nie koniecznie do tego pasuje Edytowane 9 Kwietnia 2014 przez Karram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 31.08.2013 23:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2013 http://www.focus-stones.pl/materialy/wapien-32 Obejrzyj wszystko.Może wapień ?Podobny do trawertynu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karram 31.08.2013 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2013 kamieniarzy u nas sporo, ale ten dał mi świetną cenę na schody i podłogi... same schody są bardzo drogie a w tym zestawie cena jest świetnano chyba, że zamówię ten krem ale matowy, bez polerowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mm niewielki m05b 31.08.2013 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2013 Szczerze? chyba nie... Zostaw na dziś ten temat, podumasz o tym jutro : )) Anuś oglądacze chałupy byli dziś czy to dopiero jutro? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mm niewielki m05b 31.08.2013 23:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2013 Ups, późno się zrobiło a jutro skoro świt lecim na budowę. Znikam, dobranoc : * Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karram 31.08.2013 23:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2013 Mari a który Ci się podoba? widziałaś go na żywo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 31.08.2013 23:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2013 Powiem Ci, że ten stół i pan pinki, nie będą się BARDZO gryzły.Będzie bardzo ciężko.Jak u starych ramoli a nie młodego małżeństwa z dwójką dzieci. Do tego zestawu, pasuje mi jeszcze jeleń albo dzik na ścianie, kilim w kąciku bibliotecznym i samowar.Masz inne zdjęcia pinkiego ?Coś w poziomie ?Zrobię Ci wizkę - jesli chcesz ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 31.08.2013 23:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2013 rzychodza jutro.Ale się kuźwa zdziwią !Mieszkanie zrobi na nich piorunujące i niezapomniane wrażenie bo, PIERDOLNIK MAM JAK ...... Nie widziałam na żywo, ale to co ukochałam , podoba mi się na zdjęciach.Jesli na żywo będzie wyglądało gorzej to tym lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 31.08.2013 23:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2013 Spróbuję wkleić..Nie spodoba Ci się...Wiem bo to z tych trolowatych..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karram 31.08.2013 23:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2013 (edytowane) ja się chyba z tym faktycznie prześpię... Edytowane 9 Kwietnia 2014 przez Karram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 31.08.2013 23:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2013 Nie da się Wejdź na wapień i szukaj tego : JININ STONE STARY KAMIEN BRUKOWY powiększ i zachwycaj się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 31.08.2013 23:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2013 Nie patrz na jeden kawałek. Przy takiej kolorystyce i zyłkach, tak wielka podłoga będzie :sick: Nie zastanowiło Cię skąd ta okazyjna cena ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts