aricia 03.09.2013 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2013 mam jednego w zanadrzu, na wypadek, gdyby mnie się na wieś zachciało! ale co tam, czego nie robi się dla przyjaciół!!! jak coś, to namiary podam Ci na prv!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 03.09.2013 20:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2013 Zobacz jaki szczęśliwy !Pewnie mu ziemniaki obrodziły albo pszenica w skupie dobrze stoi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 03.09.2013 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2013 łeb mie dzisiaj pęka.....po woli dopada mnie depresja jesienna chyba! póki co, 3mam się myśli, że jeszcze będzie ciepło......jeszcze będzie przepięknie!!!!! po kiego licha komu jesień? a zima, to już w ogóle głupi wynalazek !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 03.09.2013 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2013 Co Ty gadasz ? Jesień jest cudna I ciepło i kolorowo i GRZYBY !!! Mogłabym tak mieć przez cały rok. Co do zimy się zgodzę. Dać mi tu tego idiotę co to wymyślił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 03.09.2013 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2013 Ja tez juz dziś po migrenie, ale to pewnie wynik nie spania, nie jedzenia i nerwów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 03.09.2013 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2013 jesień cudna jest, dopóki temp nie schodzi poniżej 19stC!!!! a poza tym, nie przepadam za nią z założenia, bo to zwiastun zimy jest!!!!! :P:P:P:P na samą myśl o zimie dostaję gęsiej skórki muszę wykapać mojego cuchnącego piesa...i chyba walnę sobie drinunia, to mi globus ustąpi, może Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 03.09.2013 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2013 Przepraszam za off topic, ale właśnie Julka miała napad.Uciekam.Dobrej nocki.Pogadamy jutro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 03.09.2013 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2013 Przepraszam za off topic, ale właśnie Julka miała napad. Trzymaj się zatem. Czy to znaczy, że obie dziewczyny mają takie napady? Bo wcześniej pisałaś o Zuzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Romana101 04.09.2013 05:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2013 Hej, napisz co z Julką, co tam znowu się dzieje ? W sprawie domu to myślę tak jak aricia. Może zacznijcie już teraz od sprawdzenia rynku pracy, w tamtych rejonach jak już raz pisałam jest największe bezrobocie i może być ciężko. Dla Ciebie wyprowadzka na Warmię to marzenie, ale Twój mąż na pewno jest pełen obaw, przecież to on was utrzymuje, a w Warszawie ma pewną pracę. Myślę, że mieszkanie na odległość, Ty na Warmi, mąż w tygodniu w Warszawie i widzicie się w weekendy raczej nie wchodzi w grę, dlatego oddaję głos na anglika. Może zajrzę wieczorkim z hotelu w Reszowie - wyjazd służbowy. Miłego dnia życzę wszystkim !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 04.09.2013 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2013 I jak Julka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 04.09.2013 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2013 Cześć Aniu! Cześć dziewczęta! Zmartwiłaś nas Aniu informacją o Julce.Musisz zacząć działać w temacie "profesor",jakbyś miała mało na głowie...ech:hug: Dzisiaj czekasz na odpowiedż "trójcy",trzymam kciuki:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 04.09.2013 07:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2013 Cześć dziewczyny. Ano znowu, a w zasadzie nadal, nam się wszystko sra. Czy to naprawdę nie jest lekka przesada lub nawet PRZEGIĘCIE ??? Ile mamy jeszcze znieść ? Więcej już chyba nie dam rady. Jestem na granicy...... Tak się wczoraj zdenerwowałam, ze nie spałam do 2 a juz o 6 pobudka. Macie rację.... Wcześniejsze napady miała Zuzia. Siedziałam tu wczoraj z Wami i usłyszałam dziwne dźwieki w pokoju dziewczyn. Poleciałam i patrzę, jedną rzuca. Byłam święcie przekonana, że to Zuzka. Gdy zapaliłam światło, okazało się, że Zuzia smacznie śpi a atak ma Julka Wczęsniej, nic się nie działo. Kuźwa !!! OBIE ???? Teraz leży.... Od rana narzekała na potworny ból głowy...aż płakała. Dałam jej Nurofen i je śniadanie. Idzie na 11.30 więc może naładuje akumulatory. Ale, mam dziś dzień ! Zuzka na 8.00 Ola musi wyjśc z domu o 8.00 Michał na 8.45 ( własnie wróciłam) Julka na 11.30 czyli na godzine o której kończy Ola. Michał kończy o 13.00 czyli o tej samej co Zuzka. Godzine po Zuzce, kończy Julka. Kiedy mam pomieszkać ? Dobrze, że mam juz obiad, bo inaczej parówki by były albo jakas kaszana. Dzięki Wam za głosy. Skrzętnie notuję i biorę pod uwagę każdy głos. Jeśli chodzi o pieniądze...tam na Warmii. Pomyślałam, że może jednak ożywie bloga i być może uda się trochę na tym zarobić. Zawsze jakies wsparcie dla męża. Mam nadzieję, że pomożecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 04.09.2013 07:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2013 Kurczaki... Muszę naładowac komórę bo inaczej Trójca sie nie dodzwoni Czuję, że nic z tego nie będzie.... Mieli jeszcze oglądac inne 4 pokojowe. Zastanawiam sie po co 2 dorosłych aż 4 pokoje. Na majętnych to oni bardzo mi nie wyglądali. Facet na adwokata czy innego potrzebującego gabinetu, nie wyglądał. Babeczka, raczej też nie.... Nie maja i chyba już za późno na dzieci.... W takim mieszkaniu to i czynsz wiekszy i więcej sprzątania.... Wrzucam komórę na kabel i zobaczymy. Jak tylko będę coś wiedziała to oczywiście dam znać. Teraz lecę : - wypic druga kawę - nażreć się Ibupromu ( znowu migrena mnie męczy) - ogarnąć w chałupie i inne takie tam pierdoły. Ściskam kochane. PS. W sobotę jadę na grzyby i nic mnie nie powstrzyma. Muszę do lasu...MUSZĘ !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 04.09.2013 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2013 pomożemy!!! jedź do lasu, oby tylko pogoda dopisała i obyło się po drodze bez "niespodzianek" komplikujących wyjazd! :* zdrówka dla Julii! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 04.09.2013 07:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2013 ariciu :hug: Biondziu, jak priv ? Doleciał ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 04.09.2013 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2013 Wczoraj doleciał Aniu,jak tylko się ogarnę to napiszę więcej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 04.09.2013 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2013 Aniu a dlaczego Twoje dzieci nie korzystają ze świetlicy?Mogłabyś towarzystwo hurtem rozwieść i hurtem zwieźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 04.09.2013 07:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2013 ok Poczekam...spokojnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 04.09.2013 07:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2013 Starsze korzystają, ale staram się, żeby nie były (w sumie ) za długo w szkole.Nie moga siedzieć od 8 do 17.Musze je tak odbierać, żeby móc położyć maluchy spać. Hurtem sie nie da bo każdy chodzi gdzie indziej.Wozimy z mężem maluchy a z dziewczynami latam Ja. Mieszkamy obok szkoły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 04.09.2013 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2013 (edytowane) cześć dziefczyny Mari kurcze teraz Julka! idziesz do lekarza? wiem że są leki które bardzo łagodzą objawy tej choroby , czy Zuzia coś bierze? o tyle ok że dziewczyny mają ataki w domu. Kurka, trzymaj się - masakra z tym jeżdżeniem. Naprawdę nie ma kto ci pomóc? ps. ja domy które wkleiłaś znałam wcześniej booo czytam uważnie , wiec wiem że nic nie zmieniałaś Edytowane 4 Września 2013 przez Bastki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts