bogumil 04.09.2013 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2013 Aniu....trzymaj się!!! KURDE, co się dzieje???? Właśnie, a Zuzia bierze w ogóle jakieś leki? Julka takie same objawy ma??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anev 04.09.2013 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2013 Witaj Mari,trzymaj się dzielna kobieto! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 04.09.2013 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2013 O kurczaki. Teraz Julcia . Trzymaj się i zdrówka dla córki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 04.09.2013 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2013 Zdrówka dla dziewczynek a dla Ciebie wytrwałości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 04.09.2013 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2013 UWAGA, pytanie od czapy......wie któraś może, gdzie w Łodzi można kupić niedrogi węgiel ze sprawdzonego źródła?sezon grzewczy tuż tuż, a my musimy zopatrzyć babcię w ciepełko...A tu kurna, prawie po 800pln za tonę za "orzech" wyżej kaloryczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 04.09.2013 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2013 u nas ekogroszek 900zł za tonęniestety ale nie pomogę, nie znam u was dostawców. Lepiej kupić bardziej kaloryczny czyli jednak droższy ale w perspektywie czasu starczy na dłużej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 04.09.2013 13:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2013 Zuzia nie bierze leków bo nie zdiagnozowano tego jako padaczkę. Potraktowano to jako pojedynczy incydent i kazano mi czekac na kolejne ataki. Jesli sie powtórzą, to najprawdopodobniej mamy do czynienia z padaczką. Atak się powtórzył na Helu. W przypadku Zuzki, wiedzieliśmy, że sprawa się może skomplikować ale do jasnej cholery, co napadło z tym napadem, Julkę ??? Padam na pysk ! Druga noc nie przespana jak należy, kocioł i jeszcze małpa do mnie przylazła. Nienawidzę życia ! Rozbawiło mnie pytanie od czapy ! A odpowiedź ?! Pytają górnika skąd wziąć węgiel a ten, nie dość , że nie wie , to opowiada o ekogroszku. :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 04.09.2013 13:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2013 Czy mnie siem zdawa czy mamy nowa koleżankę A może palnęłam jak łysy grzywką i koleżanka już tu była ? Jesli tak to bardzo przepraszam, ze o Tobie zapomniałam, ale to w sumie Twoja wina ! Za rzadko bywasz :lol2: Kurczę...Drugie jeśli...Jesli jednak, witasz sie po raz pierwszy to oczywiście, serdecznie i gorąco Cię witam, równie gorąco zapraszam do odwiedzania nas częściej. Wybrnełam ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 04.09.2013 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2013 Wybrnęłaś Kurcze dziwne że obie, a moze to coś innego nie padaczka tylko ja się nie znam i nie wiem co by to mogło być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 04.09.2013 16:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2013 Diano, one sa bliźniaczkami. Może tu jest cos na rzeczy ? Kurczę, ale one są dwujądrzaste... Pamietam o Tobie, zajrzę...obiecuję ! Naprawdę masz na imie Diana ? A może Tereska ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 04.09.2013 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2013 Mari na pierwsze mam Diana na drugie Teresa, mama chciała tak a tata tak całe szczęście mama ma wiekszą siłę przebicia bo co jak co ale imie wybrała mi ładne i dobrze że o mnie pamiętasz bo ja już nic nie wiem i pomuysłów brak i naprawdę maskara. A jak bliźniaczki to może faktycznie coś na rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 04.09.2013 19:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2013 No i co ? Środa się prawie skończyła, a trójca święta, nie zadzwoniła. Mieli dac mi znać, nawet jesli nie kupią. Weź się umawiaj z ludźmi ! Dziś się pożeganm. Muszę odespać ostatnie wrażenia. Oczy mi się zamykaja od samego rana....ledwo dałam radę się powstrzymać przed komarkiem. Dobrej nocki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 04.09.2013 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2013 mari jak sie zdecydują to bierz Anglika. Wspólczuje nocnych przejśc, teraz musisz zdjagnozować drugą córkę. Wytłumacz mi tak łopatologicznie, dlaczego bliźniaczki są rozdzielone do różnych klas? czy dyrka szkoły wie, ze masz 4 dzieci, w róznych placówkach i konćzące lekcje o róznych godzinach? nie idzie tego ogarnąc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anev 05.09.2013 02:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2013 Byłam ,nie byłam no nie wiem , może w innym wcieleniu?:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 05.09.2013 05:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2013 no fakt podałam cenę ekogroszku , cena orzecha to 680zł/tonę. spadam papapappappapaaaaaaaaaaa:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 05.09.2013 06:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2013 Asiu Ż...długo by opowiadać...Mimo to, zrobię to później bo znowu w przelocie. Wczoraj wychodziłam po dzieciaki i inne sprawy 7 !!! razy. Nic nie moge zrobić w domu Zaczynam i nie kończe bo lecę ! Nie wiem jak wytrzymam do końca roku.... Zaczynam już czekać na infekcje Chyba dopiero wtedy sobie odpoczniemy. Zezowatego kota, gdzieś już widziałam Zapada w pamięć, skubaniec Witaj kofana i skrobnij nam parę słów o sobie, tylko może nie cofaj się aż do poprzednich wcieleń Bastki...bez komentarza I nie spadaj bo u Ciebie wysokości że hej ! Życzę wszystkim miłego i słonecznego dnia. Coraz bliżej do grzybów....Chyba będę nocowała w lesie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karram 05.09.2013 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2013 (edytowane) Mari - nie siedź w lesie bo jeszcze otrujesz rodzinę A może być kolejne pytanie od czapy?Bo ja mam jedno - łóżkowe pytanie muszę zakupić do naszej sypialni, ma być duże, szerokie - 160x200szukam wersji ekonomicznej bo pieniądze wydam na marmur mojego M.znalazłam z ekspozycji więc z jakimiś tam małymi defektami (mam je w nosie, mój tato odnawiał meble więc wszystkie woski i takie tam mam więc w razie czego będę zamalowywać rysy)cena 1100 uwaga z materacem i stelażemmaterac jest ten: Materac BRUKSELA - Materace KOŁOa łóżko wygląda tak:http://www.fotokoszyk.pl/_var/gfx/60916d36e44c899f939f9469e2dedd9f.jpgz tego co przeglądałam to cena jest bardzo atrakcyjna, ale się nie znam w ogóle na łóżkach, da się kupić coś innego, ładniejszego w tej cenie czy brać bez wahania? Edytowane 5 Września 2013 przez Karram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 05.09.2013 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2013 Moim skromnym zdaniem - brać bez wahania!!!!!! W takiej cenie nie kupisz w komplecie łóżka z materacem! Oczywiście, jeśli budżet okrojony:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 05.09.2013 09:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2013 Hej Aniu Łóżko jak łóżko.... Nie wiem czy bym brała z wliczonym w cenę, materacem. Trzeba by się położyc i sprawdzić czy Wam odpowiada. To materac jest najważniejszy. Cena jak np. za samą ramę...normalna. Zmieniłabym kolor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 05.09.2013 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2013 (edytowane) Ale to jest cena za wszystko Aniu......jeśli dobrze zrozumiałam? Edytowane 5 Września 2013 przez bogumil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts