Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

................VIP Club.........................

marimag

Recommended Posts

Alicja, tak przeważnie jest... Ja tak mam z zakupami ciuchowymi - zwłaszcza z butami. Jak jadę po jakieś konkretne, to takich nie ma. Jak jadę na kawę i ploty, to zawsze jaieś super na wystawie wypatrzę. Następnym razem pojedź metrem, a kuleżanka jakaś mobilna niech pod telefonem czeka, żeby po Ciebie podjechać ;)

• Odpowiedzi 30,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• marimag

10298

• bogumil

2217

• bionda

1933

• Bastki

1507

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

wyanna witaj w wątku zmaltretowanych emocjonalnie ;)

Pewnie, że możesz :)

Mówisz, że wybieg sie udał ? Hahaha...może Ci inni też tak pomyślą ;)

Wracając do dołka. Co tam się dzieje ? Dlaczego musicie opuścić mieszkanie ?

Alicja, tak przeważnie jest... Ja tak mam z zakupami ciuchowymi - zwłaszcza z butami. Jak jadę po jakieś konkretne, to takich nie ma. Jak jadę na kawę i ploty, to zawsze jaieś super na wystawie wypatrzę. Następnym razem pojedź metrem, a kuleżanka jakaś mobilna niech pod telefonem czeka, żeby po Ciebie podjechać ;)

Anna,święta prawda:lol2: Czasami zastanawiam się czy to tylko my babeczki tak mamy,czy z facetami też tak jest. Mój mąż jak wybiera się po konkret to z nim wraca,a ja zawsze na odwrót:lol2::lol2:

Dziewczyny nie chcę was wkurzać

A jednak Ci sie udało ! :mad:

Niektórzy mają dobrze !

Dziewczynki, ponoć sa jakies wieści z frontu. Nie wiem o co chodzi i znając mojego ojca, podejrzewam znaczne konfabulacje ale................czekam na telefon.

Jak tylko będę cos wiedziała to oczywiście dam znać...mimo, że nikt nie pyta :oops:

A Ja dzis lepiej sie czuję więc powera w doopie dostałam. Oprócz standardu a mianowicie sryliona dań obiadowych zrobiłam:

- kryzysową czekoladę

- 2 formy jabłecznika na kruchym spodzie z krateczką jak w serniku Krakowskim. Na jednym zrobiłam kwiatuszki a na drugim gwiazdeczki :rolleyes::oops:

Boże Aniu....ty faktycznie masz motorek w dupce:):) Ja po imprezach piątkowo- sobotnich nie mam sił!!!!! Dopiero niedawno 18-tka córy była a teraz w piątek urodziny mojego syna i taty ...u mnie:):)

Dzień dobry się z Państwem! A nie pytamy, bo ciągłym niepokoju oczekujemy... Będzie dobrze !!!

To Ty masz jeszcze jakąś nadzieję ?

a fotki zrobiłaś?

A mam zrobić ?

Boże Aniu....ty faktycznie masz motorek w dupce:):) Ja po imprezach piątkowo- sobotnich nie mam sił!!!!! Dopiero niedawno 18-tka córy była a teraz w piątek urodziny mojego syna i taty ...u mnie:):)

Dobra, dobra. Widziałam te Twoje uczty sarmackie z poprawinami :) Jeśli Ja mam motorek to Ty chyba torpedę z dopalaczami na paliwo lotnicze :)

Kurde.......................może twój tata zjadł już ten obiad???!!!!!

Czuję się jak żebrzący pies. Teraz pewnie trawi lub kawkę popija.

Wszystko jasne !

L. nie przepisze działki bo nie zgadza sie na budowę. Powiedziała, że mój ojciec umrze, dostanie zawału a ona do tego nie przyłoży ręki.

Ok, choć troszeńkę się łudziłam...ok.

Pozostaje bliźniak w Katach ale.....ojcu przestał sie podobać. Wpadł na kolejnego pomysła. Zamiana tzn. My wyprowadzamy się do rodziców a oni do naszego mieszkania.

Wyć mi się chce.