anna-maria3 18.02.2013 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 Alicja, tak przeważnie jest... Ja tak mam z zakupami ciuchowymi - zwłaszcza z butami. Jak jadę po jakieś konkretne, to takich nie ma. Jak jadę na kawę i ploty, to zawsze jaieś super na wystawie wypatrzę. Następnym razem pojedź metrem, a kuleżanka jakaś mobilna niech pod telefonem czeka, żeby po Ciebie podjechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 18.02.2013 09:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 Cześć...co tu tak pusto ? Zaganiane ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wyanna 18.02.2013 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 Cześć! Można dołączyć? W sumie wontek widziałam wcześniej, ale ja nie VIP to i pomyślałam, że nie jestem grupą docelową i nawet nie podczytywałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 18.02.2013 11:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 wyanna witaj w wątku zmaltretowanych emocjonalnie Pewnie, że możesz Mówisz, że wybieg sie udał ? Hahaha...może Ci inni też tak pomyślą Wracając do dołka. Co tam się dzieje ? Dlaczego musicie opuścić mieszkanie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atena0 18.02.2013 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 Jakie pustki tutaj Ja dziś trafiłam na filmik z "perfekcyjną panią domu" i jeśli jesteście w stanie wysłuchać sporo niecenzuralnych słów to zobaczcie tu : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 18.02.2013 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 Alicja, tak przeważnie jest... Ja tak mam z zakupami ciuchowymi - zwłaszcza z butami. Jak jadę po jakieś konkretne, to takich nie ma. Jak jadę na kawę i ploty, to zawsze jaieś super na wystawie wypatrzę. Następnym razem pojedź metrem, a kuleżanka jakaś mobilna niech pod telefonem czeka, żeby po Ciebie podjechać Anna,święta prawda:lol2: Czasami zastanawiam się czy to tylko my babeczki tak mamy,czy z facetami też tak jest. Mój mąż jak wybiera się po konkret to z nim wraca,a ja zawsze na odwrót:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 18.02.2013 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 Dziewczyny nie chcę was wkurzać,ale u mnie wiosna:D,błękitne niebo, na plusie 13 stopni aż chce się żyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 18.02.2013 15:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 Dziewczyny nie chcę was wkurzać A jednak Ci sie udało ! Niektórzy mają dobrze ! Dziewczynki, ponoć sa jakies wieści z frontu. Nie wiem o co chodzi i znając mojego ojca, podejrzewam znaczne konfabulacje ale................czekam na telefon. Jak tylko będę cos wiedziała to oczywiście dam znać...mimo, że nikt nie pyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 18.02.2013 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 Hej Aniu:)Ja czekam na wieści...nie pytam, bo czytałam, że rozmowy były ale nic nie wiadomo...więc czekam ....jak wszystkie pewnie...... na dobre wieści:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 18.02.2013 16:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 A Ja dzis lepiej sie czuję więc powera w doopie dostałam. Oprócz standardu a mianowicie sryliona dań obiadowych zrobiłam: - kryzysową czekoladę - 2 formy jabłecznika na kruchym spodzie z krateczką jak w serniku Krakowskim. Na jednym zrobiłam kwiatuszki a na drugim gwiazdeczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 18.02.2013 16:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 Hej laski Ateno i Bogumilko.....czekam na wieści. Dzwoniłam ale ojciec spożywa obiad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 18.02.2013 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 Dzień dobry się z Państwem! A nie pytamy, bo ciągłym niepokoju oczekujemy... Będzie dobrze !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 18.02.2013 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 Boże Aniu....ty faktycznie masz motorek w dupce:) Ja po imprezach piątkowo- sobotnich nie mam sił!!!!! Dopiero niedawno 18-tka córy była a teraz w piątek urodziny mojego syna i taty ...u mnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 18.02.2013 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 Kurde.......................może twój tata zjadł już ten obiad???!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 18.02.2013 17:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 Dzień dobry się z Państwem! A nie pytamy, bo ciągłym niepokoju oczekujemy... Będzie dobrze !!! To Ty masz jeszcze jakąś nadzieję ? a fotki zrobiłaś? A mam zrobić ? Boże Aniu....ty faktycznie masz motorek w dupce:) Ja po imprezach piątkowo- sobotnich nie mam sił!!!!! Dopiero niedawno 18-tka córy była a teraz w piątek urodziny mojego syna i taty ...u mnie:) Dobra, dobra. Widziałam te Twoje uczty sarmackie z poprawinami Jeśli Ja mam motorek to Ty chyba torpedę z dopalaczami na paliwo lotnicze Kurde.......................może twój tata zjadł już ten obiad???!!!!! Czuję się jak żebrzący pies. Teraz pewnie trawi lub kawkę popija. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 18.02.2013 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 Aniu, jak nie kijem , to go pałą Jak nie domek, to bliźniak...cokolwiek Twój Tata nie wskóra u Lady, to i tak gdzies się wyniesiecie. Czasem musi sie tak pokitłasić, zeby Tato sam doszedł do wniosków, do ktorych juz dawno doszliscie..Jestem dobrej mysli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 18.02.2013 18:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 Wszystko jasne ! L. nie przepisze działki bo nie zgadza sie na budowę. Powiedziała, że mój ojciec umrze, dostanie zawału a ona do tego nie przyłoży ręki.Ok, choć troszeńkę się łudziłam...ok.Pozostaje bliźniak w Katach ale.....ojcu przestał sie podobać. Wpadł na kolejnego pomysła. Zamiana tzn. My wyprowadzamy się do rodziców a oni do naszego mieszkania.Wyć mi się chce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 18.02.2013 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 ale Braziliana!!!!, Niech sie przeprowadza, ale dom przepisz na Ciebie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 18.02.2013 18:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 Mej, mogę kulnąc do Ciebie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 18.02.2013 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 O rany znowu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts