alicja5 05.09.2013 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2013 O takie,, GUPIE'' to my nie jesteśmy. Pani dostaje od nas przelew.Siostra nawet nie ma szans na powąchanie kasy:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 05.09.2013 12:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2013 Nie ukrywam, że sie o to martwiłam...nie chciałam wprost o tym pisać A jak dała babie w łeb, zrobiła sobie operacje plastyczna i zabiera kasę ? Takie cholere to stać na wszystko. To o czym wcześniej pisałaś, nie przyszłoby mi do głowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karram 05.09.2013 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2013 Biorę to łóżko, jak mnie przytłoczy to przeszlifuję i przemaluję na biało:cool:obecnie śpię na 15 letniej sofie, która na wysokości łopatek ma 2 cm uskok, jakikolwiek równy materac będzie lepszy (miejmy nadzieję przynajmniej)no risk no fun jeszcze raz - DZIĘKI za pomoc! Mari - a macie swojego sprawdzonego psychiatrę i neurologa? bo to się tylko do nich kwalifikuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 05.09.2013 13:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2013 Kto sie kwalifikuje ? Odezwę sie później bo karmie piersią Aaaa zapomniałam się Wam pochwalic, co za debilizmy mi ostatnio chodza po głowie. Chcem dzidziusia !!!! :sick::bash::mad::rotfl::cry::wtf: Nie powtórzę Wam, co na to odpowiedział mi mój dawca z banku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 05.09.2013 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2013 Anka,szczęka mi opadła:jawdrop::jawdrop::jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 05.09.2013 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2013 Karram ,mi to łóżko bardzo się podoba:),mam bardzo,ale to bardzo podobne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 05.09.2013 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2013 Mari Ty to musisz lubić dzieci A co do bliżniaczek to może być reakcja organizmu na stres i nerwy ja bym do dobrego dziecięcego psychologa poszła, Ty chyba stolicowa jesteś to polecam Fundację Dzieci Niczyje, psychiatrę też mają jakby co. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 05.09.2013 13:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2013 Mam jakieś dziwne potrzeby :confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 05.09.2013 13:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2013 Ale moje dzieci są czyjeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karram 05.09.2013 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2013 te objawy się kwalifikują (twoich dziewczyn), chociaż Twoje pragnienie dziecka chyba też:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 05.09.2013 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2013 Twoje w sensie że chcesz ich tyle posiadać jak dla mnie więcej niż jedno to dużo wiec zostaję przy jednym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karram 05.09.2013 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2013 cudownie, kupiłam łóżko, wysłałam do M, maila - kupiłam łóżko a on dzwoni za 15 minut i mówi - ja też:lol2: no to mamy dwa:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 05.09.2013 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2013 cudownie, kupiłam łóżko, wysłałam do M, maila - kupiłam łóżko a on dzwoni za 15 minut i mówi - ja też:lol2: no to mamy dwa:D :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 05.09.2013 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2013 Anka:bash: KURDE......ja się zawsze śmiałam, że mam niezaspokojone instynkty macierzyńskie .....ale ty bijesz mnie na głowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 05.09.2013 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2013 Karram....m kupił to samo czy inne??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karram 05.09.2013 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2013 to samo, nie dogadaliśmy się kto je ma kupić a były dwa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 05.09.2013 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2013 To można z jednego zrezygnować jeszcze czy nie??????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karram 05.09.2013 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2013 pewnie że można:) jak kupujesz przez sieć to możesz dokonać zwrotu do 10 dni od otrzymania towaru, grunt, że nie zapłaciliśmy:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karram 05.09.2013 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2013 Karram ,mi to łóżko bardzo się podoba:),mam bardzo,ale to bardzo podobne. ha! czyli ma w sobie to coś, nie tylko cenę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 05.09.2013 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2013 Aaaa zapomniałam się Wam pochwalic, co za debilizmy mi ostatnio chodza po głowie. Chcem dzidziusia !!!! Czy dobrze się domyślam, że chodzi raczej o takiego słodziaka? http://cdn.cutestpaw.com/wp-content/uploads/2012/04/s-happy-french-bulldog-is-happy.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts