anev 06.09.2013 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2013 z różowego marmuru;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 07.09.2013 05:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2013 Dzień dobry.I jak marmur? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karram 07.09.2013 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2013 miał przyjechać na 13tą, ale nie przyjechał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 07.09.2013 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2013 Jak grzybobranie?? Spodziewam się foty kosza,z którego wystają prawdziwki.koźlaki... Ja jutro jadę na grzybki:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 07.09.2013 19:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2013 Witam ... Jestem w wielkiej rozpaczy Nie ma grzybów Zebrałam tylko 21 sztuk. A tak mi się śniły skubane.... W "moim" lesie sucho jak pieprz. Może za tydzień, gdzieś machnę.....może pod Wyszków. Spory kawałek ode mnie i cała wyprawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 07.09.2013 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2013 Cześć, grzybiareczko! Przyznam się, że ja na grzybach byłam raz jedyny. W życiu się tak nie wynudziłam! Już wolę zbierać jagody, bo przynajmniej można sobie podjeść . Dość nietypowo, jak na dziewczę (prawie)z lasu. Na grzybach się nie znam, nie kręci mnie łażenie po lesie z patykiem, ale jeść lubię. Na szczęście tata - zapalony grzybiarz, więc grzybów mam zazwyczaj do wyboru, do koloru. Ze spraw zaległych. Anula, bardzo współczuję tych roszad szkolnych i związanych z nimi dojazdówek-rozjazdówek. Praca na pełen etat, nie ma co. W jakim miejscu w Warszawie dzieciaki się szkolą? Jak starsze dziewczyny znoszą rozłąkę (bo one chyba do tej pory uczyły się w jednej klasie)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 08.09.2013 05:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2013 Szkoda że grzybków nie ma, ja zbierać nie lubie za to zostaje przymuszona przez tatę który kocha grzybobranie, nie no dobra nie przymuszona jade na grzyby żeby zobaczyć jak się on cieszy Raz zabłędziłam w puszczy i zorientowałam się ze coś nie tak jak już doszłam do pasa granicznego z Rosją okazało się ze zrobiłam 4 km i nie zorientowałam się że ide nie w tą stronę bo twardo szłam do samochodu takie to moje rozeznanie w terenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mm niewielki m05b 08.09.2013 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2013 Witam piękne grzybiarki Melduję, że chyba żyję. Wczoraj montowaliśmy drzwi techniczne pomiędzy kotłownią a garażem. Niezły hardcore... chcę o tym jak najszybciej zapomieć, Ciężkie cholery do łez a i montażysta nie lekki z charakteru... Wyżej wymienione zakupione okazyjnie w markecie szanowanej firmy H(nie mam umlauta) orman okazały się lekko kiepskie. No ale są zamontowane. Koszty? Znudzony dzieć - inspirowany moim pomysłem "Jak się nudzisz, to idź do samochodu i udawaj, że jesteś kierowcą bombowca" - na prawdę nie wiedziałam, co zrobić, żeby nie jęczała - wyrwał bańką lusterko. Chłopulek oburzony,,, Się nie odzywa... : D Nurtuje mnie nazwa naszej ulicy. Sąsiad na przeciwko mieszka na Kmicica. My na Kiemliczów... Rada miasta Marki ma chyba lekką schizę na punkcie Trylogii (szukam sztucznych problemów, coby nie zwariować : )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mm niewielki m05b 08.09.2013 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2013 (edytowane) Mam... dorwałam osobę ukrywającą się pod nickiem Jagna Jest co czytać, polecam : )) Anka kliknij, że jesteś Beti... jak Cię mogę zwabić na mój marecki ugór? Nie dam rady sama... barbe-cue szacun za wiedzę i umiejętność jej przekazania : )) Dianka - bez komentarza... mistrzyni szycia... Jesuu... kompleksów się tu nabawię Edytowane 8 Września 2013 przez m&m niewielki m05b Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mm niewielki m05b 08.09.2013 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2013 Dobra... już nie gadam sama ze sobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 08.09.2013 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2013 alo Babusy byłam dziś na GIEŁDZIE MOTO!!! boszszsz!!! motory, części do nich, skóry, paski, dziary,ćwieki, cuuuda, panie , cuuuuda!!!!!! pochłonęłam kiełbę z musztrą, obejrzałam pokaz latających modeli!!! mogła bym tak co najmniej raz w tygodniu! ...no cóż, następna dopiero w maju i czachy!!! ewryłer!!!! mówiła już, że kocham czachy??? na jednym ze stoisk ze starociami wygrzebałam takie cudeńko!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mm niewielki m05b 08.09.2013 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2013 Aaa... czyja to czacha jest? Kijanki? : ) Bo chyba nie tej kiełby z musztrą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 08.09.2013 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2013 gołąbka a było całe stadium rozwoju żaby, w troszkę większej kostce...ale się zgapiłam, a później już nie było..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mm niewielki m05b 08.09.2013 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2013 Dawaj zdjęcia motorów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 08.09.2013 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2013 nie robiłam fotek....taka pipka jestem jak wyszliśmy, dopiero pożałowałam! next time!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mm niewielki m05b 08.09.2013 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2013 Nie no spoko... motor już kiedyś na fotce widziałam Najważniejsze, że dobrze się bawiłaś : )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 08.09.2013 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2013 (edytowane) No to ja wam wkleję motorek:D:D:D wołala:DJa tu byłam:D Edytowane 9 Września 2013 przez bogumil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mm niewielki m05b 08.09.2013 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2013 :D Beti kofam Cię :D:D Nie gadaj, że pod Warszawkę na spotkanie forumowe od Ciebie za daleko : )))) Fajnie, że taki mix tu mamy... szkoda, że nie spotkamy się na żywo... A może jednak się uda? : )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 08.09.2013 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2013 Kurcze.....do Stolycy przylece, choć to kawał drogi...mówcie tylko kiedy http://emoty.blox.pl/resource/4_16_1.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 08.09.2013 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2013 Basiula!!!!!!!!!! CUUUUDNIEEEE !!!!!!! lepiej niż "Renegat" !!!! jak ja marzyłam o motorze!!!! ale mama mi zawsze powtarzała, że Jej nie stać.......na opłacanie karetki, która by za mną jeździła non stop!!!!! więc zostały mi tylko te skóry, czachy i ćwieki...a i jeszcze tauaże!!!! ale kocham ten klimat! nawet na tej durnej giełdzie czułam się genialnie no i zakochałam się trochę w torebce harleya...ale była za malutka jak na 400pln Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts