Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

................VIP Club.........................

marimag

Recommended Posts

a w ogóle, to mój Dzieć wykazuje mocne parcie na szkło!!!!! na giełdzie był Pan, który śpiewał różne kawałki.....moje dziecko poszło rzucić mu grosza....stanęło obok i zaczęło podrygiwać!!!!! pan podał Mu mikrofon, a Gościu normalnie zapodał refren :jawdrop:, apotem jeszcze z raz!!!!!!!!!!!!!

jak skończył dałam Mu jeszcze monetę, a Mały się mnie pyta, czy jak 2raz rzuci, to pan da Mu jeszcze raz zaśpiewać!!!! :lol2:

no dobra, nigdy nie należał do tych "skromnych". ale myślałam, że z wiekiem przyjdzie trema!!!!! a koleś 5 i pół roku i w luuuuzik pełen....dziesiątki przechodzących obcych ludzi a On pieje do mikro!!!!! ( trochę minął się z linią melodyczną, ale co tam ;) )

a w ogóle co On śpiewał!!!!!!! "Raj co nocą pragniesz"!!!!!

synku, skąd to znasz???????? a On : no nie wiem...w telewizji w jakiejś reklamie leci!!!!!!!!

Edytowane przez aricia

• Odpowiedzi 30,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• marimag

10298

• bogumil

2217

• bionda

1933

• Bastki

1507

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

O kurcze...to nieciekawie.....współczuję ci bardzo. Sama też się martwię o swoich rodziców, są w takim wieku, że ze zdrowiem coraz gorzej!

Masz z nią kontakt telefoniczny chociaż? Pewnie tak....ale wiem, że to nie to samo co być przy niej:( Trzymam kciuki za mamę i wspieram cię myślami:)...trzeba być dobrej myśli!

Edytowane przez bogumil

Na pewno da radę....najważniejsze to dobre nastawienie....wiem co mówię!!!! Wiem, że łatwo się mówi....cholera mnie bierze jak ktoś tak mi powtarza... ale to prawda!!!

Trzymam kciuki!!!!

Witam koleżanki.

Wczoraj mój kochany W, obchodził urodziny.

Upiekłam tort....boski :D

Dzis miałam rozmowę z trójcą świętą.

Powiedziałam,że mam innych kupców za 480 tys. ale musze poczekać.

Ponieważ, oni deklarują chęć kupienia, teraz i już i maja gotówkę mogę im z dobroci serca, obnizyć o 10 tys. czyli sprzedać za 470 tys. i ani złotówki mniej.

Mówie mu, że ustalaliśmy 480 tys, że potem on chciał 440 tys...a on mi na to:

- No tak. Ja sam nie wierzyłem w te 440 tys.

:jawdrop::jawdrop::jawdrop:

Jak widać, ludzie dziwni i nieprzewidywalni.

Dodam, że sami do mnie zadzwonili a umawialismy się, że to Ja do nich zadzwonie.

Teraz oni mają debatować.

Zobaczymy.

Rerus kochana, trzymam kciuki za mamę.

Wspieraj ją jak tylko możesz najlepiej.

:hug::hug::hug::hug::hug::hug: