aricia 08.09.2013 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2013 (edytowane) a w ogóle, to mój Dzieć wykazuje mocne parcie na szkło!!!!! na giełdzie był Pan, który śpiewał różne kawałki.....moje dziecko poszło rzucić mu grosza....stanęło obok i zaczęło podrygiwać!!!!! pan podał Mu mikrofon, a Gościu normalnie zapodał refren , apotem jeszcze z raz!!!!!!!!!!!!! jak skończył dałam Mu jeszcze monetę, a Mały się mnie pyta, czy jak 2raz rzuci, to pan da Mu jeszcze raz zaśpiewać!!!! no dobra, nigdy nie należał do tych "skromnych". ale myślałam, że z wiekiem przyjdzie trema!!!!! a koleś 5 i pół roku i w luuuuzik pełen....dziesiątki przechodzących obcych ludzi a On pieje do mikro!!!!! ( trochę minął się z linią melodyczną, ale co tam ) a w ogóle co On śpiewał!!!!!!! "Raj co nocą pragniesz"!!!!! synku, skąd to znasz???????? a On : no nie wiem...w telewizji w jakiejś reklamie leci!!!!!!!! Edytowane 8 Września 2013 przez aricia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mm niewielki m05b 08.09.2013 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2013 Myślę sobie, że na wiosnę damy radę przygotować naszego Niewielkiego. Będzie jeszcze przaśnie i mocno budowlano, ale miejsca nie zabraknie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 08.09.2013 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2013 No to ja się na wiosnę szykuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 09.09.2013 06:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 Witam córy anarchii Co tu się wyprawia ? Becia, widzę, że jesteś już gotowa do przyjazdu Aricia, pogło Cię z tymi czachami ? Moniu, już na wiosnę ? Wrzuć foty...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 09.09.2013 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 Dzień doberek A tu co czachy hmmm co tu się dzieje, ale ogólnie to czachy takie mi się z klasą biologiczną w szkole kojarzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 09.09.2013 08:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 Mówiłam, że tu same świrnięte przychodzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 09.09.2013 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 i na półeczce jeszcze takom ozdóbkę mom!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 09.09.2013 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 ło matko cóż za uroklowe ozdobiszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 09.09.2013 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 Hej Laseczki! Widzę, że u Was wesoło. To dobrze, bo u mnie czas bardzo nie ciekawy Buziaki zostawiam :* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 09.09.2013 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 Co się dzieje reruś??? Mam nadzieję, że ze zdrówkiem ok!!!?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 09.09.2013 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 Boguś, z moim zdrówkiem wszystko w porządku, ale już ze zdrówkiem mojej mamy nie . Ciężki czas ją czeka, a ja tak daleko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 09.09.2013 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 (edytowane) O kurcze...to nieciekawie.....współczuję ci bardzo. Sama też się martwię o swoich rodziców, są w takim wieku, że ze zdrowiem coraz gorzej! Masz z nią kontakt telefoniczny chociaż? Pewnie tak....ale wiem, że to nie to samo co być przy niej:( Trzymam kciuki za mamę i wspieram cię myślami:)...trzeba być dobrej myśli! Edytowane 9 Września 2013 przez bogumil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 09.09.2013 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 Kontakt mam i na skyepe sobie rozmawiamy, ale wiadomo nie to samo co na miejscu. Teraz będzie potrzebowała pomocy. Mam nadzieje, że mój tato sprosta temu zadaniu Dziękuję Boguś, chcę być dobrej myśli i mam nadzieję, że walkę z chorobą wygra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 09.09.2013 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 rere, na pewno wszystko będzie dobrze!!!! musisz być silna, przede wszystkim dla mamy! trzymam kciuki za szybki powrót do zdrowia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 09.09.2013 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 Na pewno da radę....najważniejsze to dobre nastawienie....wiem co mówię!!!! Wiem, że łatwo się mówi....cholera mnie bierze jak ktoś tak mi powtarza... ale to prawda!!! Trzymam kciuki!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 09.09.2013 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 Rere ja też trzymam kciuki za zdrowie Twojej mamy i za Ciebie bądź silna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karram 09.09.2013 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 Rere - oby mama poradziła sobie z chorobą a tato stanął na wysokości zadania Aricia - o rany, osobliwa ozdoba:lol2: do nas podobno dojechało łoże i marmur, ale marmuru za mało bo M policzył źle podłogi:wtf: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 09.09.2013 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 Rere - też potrzymam kciuki za zdrówko mamy Aricia no yyyyy faaaaajna ta czacha gołąbka, mam trzech sąsiadów gołębiarzy to może popytam o cały szkielet , albo sama zastrzelę te obsrańce i wypatroszę Mari a ty żyjesz? czy w trasie non stop? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 09.09.2013 18:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 Witam koleżanki. Wczoraj mój kochany W, obchodził urodziny. Upiekłam tort....boski Dzis miałam rozmowę z trójcą świętą. Powiedziałam,że mam innych kupców za 480 tys. ale musze poczekać. Ponieważ, oni deklarują chęć kupienia, teraz i już i maja gotówkę mogę im z dobroci serca, obnizyć o 10 tys. czyli sprzedać za 470 tys. i ani złotówki mniej. Mówie mu, że ustalaliśmy 480 tys, że potem on chciał 440 tys...a on mi na to: - No tak. Ja sam nie wierzyłem w te 440 tys. :jawdrop: Jak widać, ludzie dziwni i nieprzewidywalni. Dodam, że sami do mnie zadzwonili a umawialismy się, że to Ja do nich zadzwonie. Teraz oni mają debatować. Zobaczymy. Rerus kochana, trzymam kciuki za mamę. Wspieraj ją jak tylko możesz najlepiej. :hug::hug::hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 09.09.2013 19:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 Dobrej nocy kochane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts