alicja5 09.09.2013 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 Reruś,przytulam mocno:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 09.09.2013 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 Wprawdzie zaraz pęknie mi kręgosłup, bo od [nie pamiętam ilu] godzin siedzę w robocie, ale pomacham jeszcze ostatkiem sił. Może zakwasów nie dostanę barbe-cue szacun za wiedzę i umiejętność jej przekazania : )) Kochana, dzięki, ale czymże ja sobie na takie miłe słowa zasłużyłam? Bardzo staram się tu nie wymądrzać, ale widać kiepsko mi to idzie Basiula!!!!!!!!!! CUUUUDNIEEEE !!!!!!! lepiej niż "Renegat" !!!! Eeee? To chyba o naszą Beatkę chodzi? Chyba że Beatka to też Basiula i na półeczce jeszcze takom ozdóbkę mom!!!!!! Aricia, fajne te Twoje zdobycze, takie charrrakterne. Boguś, z moim zdrówkiem wszystko w porządku, ale już ze zdrówkiem mojej mamy nie . Ciężki czas ją czeka, a ja tak daleko... Trzymaj się, Rere. I Mama niech się dzielnie trzyma przede wszystkim. Dzis miałam rozmowę z trójcą świętą. Powiedziałam,że mam innych kupców za 480 tys. ale musze poczekać. Ponieważ, oni deklarują chęć kupienia, teraz i już i maja gotówkę mogę im z dobroci serca, obnizyć o 10 tys. czyli sprzedać za 470 tys. i ani złotówki mniej. Mówie mu, że ustalaliśmy 480 tys, że potem on chciał 440 tys...a on mi na to: - No tak. Ja sam nie wierzyłem w te 440 tys. A nie mówiłam? Blef jak złoto. Wiem, bo sama nie tak dawno kupowałam mieszkanie . Trzymam kciuki, żeby trójca się nie rozmyśliła. I nie opuszczaj już ceny, bo nawet na stodołę na Warmii Ci nie wystarczy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 10.09.2013 05:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2013 No to trzymam kciuki by się to mieszkanie sprzedało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 10.09.2013 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2013 czesć dziewczyny! To co Aniu,zaczynasz targi z warmiakiem? Rere,trzymaj się dziewczyno:hug: Becia,jestes prawdziwy easy rider no i super babka z Ciebie! Miłego dnia wszystkim! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 10.09.2013 07:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2013 (edytowane) Heloł Zobaczymy co będzie. Jestem już tym wszystkim strasznie zmęczona. Basiu, to nie blef, to szczera prawda. Nie umiem kłamać Powiem Wam, że sprzedaż w tym momencie, nie bardzo mi leży. Będę musiała jak ten głupi jeździć od rodziców tu. Michała odstawiam tu, dziewczyny też. Jedynie z Ola będzie łatwiej bo jej przedszkole mieści się w dzielnicy rodziców. Nie mam ochoty, mieszkać z rodzicami tyle czasu ,a w ciągu roku szkolnego, dzieciaków nie poprzenoszę. Warmia, powoli odchodzi w zapomnienie bo mąż nie chce i koniec dyskusji. Jest mi z tym bardzo źle. Jak pomyślę, że na to by nam starczyło i skończyły by się wszystkie nasze problemy lokalowe to....... Nawet jesli teraz sprzedamy mieszkanie to i tak na nic nam nie starczy. Będzie trzeba czekać, aż ojciec się weźmie za sprzedaż ,a to może trwać latami. Gdyby trójca chciała kupić teraz , ale wprowadzic się np. w maju to byłoby super. Oni chcą teraz.... Czekam na wiadomości. Debatują. Dzięki Wam wszystkim za kciuki. Baśka, spojrzałam na godzinę Twojego posta i normalnie zrobiłam tak http://emotikona.pl/emotikony/pic/036.gif W jakiej Ty fabryce robisz, że o tej porze Cię tam trzymają ??? Kurna Olek ! Jak doktorat ? Edytowane 10 Września 2013 przez marimag Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 10.09.2013 07:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2013 Biondziu jak grzyby ?Są ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 10.09.2013 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2013 barbe...Beatka to Beatka...nie Basiula:D Widziałam ale już nie poprawiałam:lol: biondziu....dzięki...ale z was również fajne babeczki choć nie wszystkie widziałam.... to w was wyczuwam kobietki szczere i dobre!!!! ( nie po wyglądzie oceniam ludzi Aniu....w końcu nadarza się okazja do sprzedaży a ty się wycofujesz?? No coś ty!!!!! ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 10.09.2013 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2013 Trochę nazbierałam ale sucho było.teraz pada a ja w tym roku już nie dam rady pojechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 10.09.2013 07:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2013 Nie wycofuję, ale czas mi nie leży.Wytrzymałabyś ze zgagami pod jednym dachem ???No wytrzymałabyś ????? Przecież Ja tam to.... http://emotikona.pl/emotikony/pic/45chill.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 10.09.2013 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2013 Aniu...ja z moim dzieciem i mężem mieszkałam w trzy -pokojowym mieszkaniu z rodzicami przez półtora roku, póki nie mieliśmy mieszkania......dasz radę...tylko nie daj sobie w kaszę dmuchać!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 10.09.2013 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2013 Wykorzystaj sytuację, bo druga szansa się może szybko nie trafić!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 10.09.2013 07:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2013 Tam jest główne leże złych mocy ! Ojciec, mamuńcia, LZ....jeszcze czasem wpada na gościnne wystepy moja sweet sister. Prozac i flaszka! Tylko to mnie utrzyma przy zyciu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 10.09.2013 07:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2013 Najpierw niech kupią a co potem to siem obaczy. Może wydzierżawię garaż od którejś z Was ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 10.09.2013 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2013 Mari jak zechcą to sprzedawaj z rodzicami dasz radę będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 10.09.2013 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2013 Dawaj do mnie!!!! coś się wymyśli....mój m rozłoży dywan w garażu, telewizor wstawię, z dostępem do kuchni i łazienki :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 10.09.2013 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2013 No chyba że wynajmiesz kawalerkę w wawie w dowolnej lokalizacji a potem zobaczysz jaka bedzie radośc z przeprowadzki do własnego domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 10.09.2013 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2013 Jasne....tyle marzeń miałaś......sprzedawaj i kupuj domek, nawet mały ale swój z ogródeczkiem...itd.......nie wymyślaj hektarów, mały biały domek i mieszkasz!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 10.09.2013 08:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2013 Po co łazienka ? Będziemy nawozic ogródek Kuchnia ? No wiesz ! Gościom nie nagotujesz ???? Po naszej wizycie, będziesz musiała otworzyc nowy wątek ogrodowy. Ogródek Beci - reaktywacja po przejściu tajfunu. :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 10.09.2013 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2013 Każdy dostanie haczkę, grabie i będziecie mieli co robić....dopiero "Maja w ogrodzie" zrobi program:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 10.09.2013 08:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2013 Miałam TYLE marzeń...miałam Nic się nie udało, nic się nie spełniło. Jedyny dom, który nam obojgu BARDZO sie podoba to Anglik. To w nim i dla niego, serce me poharatane, zabiło mocniej. Nie moge przeboleć braku ogródka i braku garażu. Garaż był ale go zasypali, wstawili okno i zrobili salę piwniczną. Cena jak na takie braki, spora. Musze użyć wszystkich mozliwych i nie możliwych technik negocjacyjno - szantazowych co by mi zlazła z ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts