marimag 10.09.2013 10:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2013 Romciu, czyli klasyka demolki No kochane, teraz mi nie powiecie, że zwariowałam. Nie wiem o co chodzi bo działka jakas pokreslona a zdjęcia nie można odpowiedznio przyblizyć, ale...... Wychodzi, że CAŁA !!!! , powtarzam CAŁA !!!! działka ma 300 metrów z jakims małym plusikiem. Przed domem ciut, z boku ciut, pod domem odchodzi 100 to ile ogródka zostaje ???? Ja się chyba potnę ! :cry::cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 10.09.2013 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2013 ojacie!!!! pewnie że Becia, a nie Basia!!!!!!! proszę o nieumieszczanie tej pomyłki w protokóle PRZEPRASZAM BEATKO!!!!! Anula....czymam kciukasy.....mam mieszać? bo jak nie, to wykasuję:stirthepot::stirthepot::stirthepot::stirthepot::stirthepot::stirthepot::stirthepot::stirthepot::stirthepot: Romcia, ale przecudniaste wrota!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 10.09.2013 10:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2013 Zamieszałaś z tym mieszaniem Niech i tak będzie... Wolę nie zapeszać. Kurczę, jak bym wiedziała, że Ty taka czaszkolubna to bym ci czachę z lasu przywiozła. znalazłam takie dziwne cuś. Małe z duzymi otworami po oczach, miało ząbki. Z przodu malutkie z tyłu kły. Stawiam na kota. Piekna, bialutka i slicznie wyczyszczona przez wszelakie organizmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Romana101 10.09.2013 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2013 Romcia, ale przecudniaste wrota!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dzięki, zabraliśmy wszystkie komlety drzwi jakie były w starym domu, mamy chyba z 8 par, więc jest co robić. Główne wejściowe były brązowe, pozostałe wewnętrzne białe. Drzwi są masywne, ciężkie, a drewno zdrowe. Wszystkich nie uda nam się zamontować, bo są szerokie (2 cześci dają 115cm), ale mam zamiar wykorzystać je np. do zbudowania szaf lub innych rzeczy, może jakieś lustro, wieszak ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 10.09.2013 10:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2013 Kiedy przeprowadzka ?Jaki macie byznes plan ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Romana101 10.09.2013 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2013 Kiedy przeprowadzka ? Jaki macie byznes plan ? Przeprowadzka jak dobrze w przyszłym roku. Z ekip na ten rok, to ekipa od dachu i instalacji wodno-kanaliacyjnej, obyśmy tylko z wylewkami się wyrobili. Pozostałe rzeczy, czyli ocieplenie poddasza, parteru, sufity, okładziny ścienne chcemy robić sami, więc trochę to potrwa. Teraz musimy poprosić bank o drugą transzę, ciekawe, czy znowu coś wymyślą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karram 10.09.2013 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2013 Romciu, czyli klasyka demolki No kochane, teraz mi nie powiecie, że zwariowałam. Nie wiem o co chodzi bo działka jakas pokreslona a zdjęcia nie można odpowiedznio przyblizyć, ale...... Wychodzi, że CAŁA !!!! , powtarzam CAŁA !!!! działka ma 300 metrów z jakims małym plusikiem. Przed domem ciut, z boku ciut, pod domem odchodzi 100 to ile ogródka zostaje ???? Ja się chyba potnę ! :cry::cry: w tyłku Ci się przewraca od możliwości wyboru! ja mam 298 m a dom stoi na 100 paru, ogródek z każdej strony otoczony sąsiadami i niską siatką więc każdy nas ogląda z każdej strony nie istnieje dom idealny, tzn istnieje, ale nie za pieniądze, które posiadam:bash ja byłam zdesperowana, żeby wreszcie coś kupić i wyprowadzić się z mikro nory, w której mieszkamy poszłam na kompromis - nie ma garażu, ogródek średni a sąsiedzi za płotem, plus wielki remont w zanadrzu - sama wiesz! jak jesteś zdesperowana, żeby się wyprowadzić to kupuj anglika! ma mnóstwo zalet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 10.09.2013 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2013 Karram.....normalnie cię kocham:hug:Wyjęłaś mi to z ust....mierzmy siły na zamiary i odwrotnie!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 10.09.2013 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2013 Romana zazdroszczę tych drzwi i czekam na dalsze efektyMari no bez przesady 200m do biegania ja sprintem po 100 ledwo dysze a Ty co igrzyska chcesz urządzać, 200 to dobra liczba nie trzeba tygodnia kosić, można mieć kwiata jakiegoś albo meble tarasowe i jest fajnie. Ja mam działkę 1000 m i co z połowy urządziłam sobie las który nie rośnie bo po co mi tyle spokojnie połowa by mi wystarczyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karram 10.09.2013 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2013 Karram.....normalnie cię kocham:hug: Wyjęłaś mi to z ust....mierzmy siły na zamiary i odwrotnie!!!! Beciu ja się tam boję, że Mari obrazi się na mnie i wyrzuci mnie z wątku:lol2: no, ale anglik jest taki piękny, taki fajny ogródek, idealny dla całej rodziny, taki metraż a ona marudzi:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 10.09.2013 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2013 To jesteśmy obie.....ja też uważam, że Ania marudzi...nie mając większych funduszy, bierze się to, na co nas stać!!!! I AMENT:D Gdybym ja miała większą kasę....to miałabym chatę taką jaka mi się marzyła....przestrzenie, salony......ehhhh!!!!!!!!!!!!!! ALE NIE MAM!!!!!!!!!!!! Więc mam domek taki na jaki mnie było stać...ale jestem bez sąsiadów pode mną, nade mną ......mam ciszę, spokój, i tyle w tym temacie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 10.09.2013 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2013 Myślę, że Ania się nie obrazi, bo nikt nie chce dla niej źle.....tylko kurde...NIECH ZEJDZIE NA ZIEMIĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 10.09.2013 11:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2013 Ach Wy ! Judasze wstrętne. Karramciu, ale nie bierzesz pod uwagę, że ten Twój kompromis to kupienie domu w CENTRUM miasta niemal że. Wiadomo, że tam i ogródka wielkiego miec nie będziesz, ale wybrałaś bliskość do.... Anglik jest pod miastem. Dom na peryferiach. Na ziemi to Ja już od dawna, tylko analizuję bo to będzie jedyny taki zakup w moim zyciu. JEDYNY ! i najważniejszy. A może w okolicy jest coś ciekawszego ? A może coś tańszego a z większą działką. Szukam, szukam i...znalazłam. Szkoda, ze nie ma Mejki. Zapytałabym czy warto bo Jej Z, to chłop od tego typu spraw. Wrzucam Wam linka. Cena dobra i jeszcze do negocjacji. Pomyślałam o rozbudowie. Karramciu, Ty też się babrzesz na budowie. Ile przeznaczycie na dorabianie piętra, zmianę dachu, podnoszenie i inne cuda ..plus oczywiście wykończeniówka całości. Chodzi o koszty całego remontu. Robił Wam ktoś kosztorys ile wyjdzie za całość ? Macie, sępy przebrzydłe Oglądajcie i oceniajcie a Ja lecę po syna. Odezwę się wieczorkiem bo mam dziś 2 zebrania u córek. Muszę się kuźwa sklonować http://otodom.pl/dom-nieporet-137m2-520000-pln-id21126459.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karram 10.09.2013 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2013 Mnie 3 lata zajęło zrozumienie, że nie kupię w centrum Krakowa domu z ogródkiem otoczonego zielenią, tzn. kupię ale za co najmniej 1 mln, czyli nie kupię nie wiem jak długo Mari szuka domu, może musi jeszcze powybierać wybierz anglika!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Romana101 10.09.2013 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2013 Aniu i bardzo dobrze, że szukasz nadal !!! Pod głosowanie podałaś 3 domy i głosowałyśmy, ale wiadomo, że to Ty z mężem podejmiecie ostateczną decyzję. Proszę nam tu nie strzelać focha Wiemy, że to trudna decyzja. Jak już kupisz dom, to nie sprawdzaj i nie oglądaj wiecej ogłoszeń, bo zawsze kiedyś może znaleźć się coś większego, lepszego itp..., itd.... Twoje obawy są zupełnie normalne, ale w końcu jakąś decyzję trzeba podjąć i pójść na jakieś kompromisy, jak będzie już kasa ze sprzedaży mieszkania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Romana101 10.09.2013 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2013 Macie, sępy przebrzydłe Oglądajcie i oceniajcie a Ja lecę po syna. Odezwę się wieczorkiem bo mam dziś 2 zebrania u córek. Muszę się kuźwa sklonować http://otodom.pl/dom-nieporet-137m2-520000-pln-id21126459.html Działka super, wygląda na zadbaną, ale metraż domu za mały jak na Wasze potrzeby. Są 4 sypialnie, ale pewnie malutkie, bez rozbudowy się nie obejdzie. Szkoda, że tak mało informacji w ogłoszeniu. Jedź, oglądaj, sprawdzaj możliwości i dziel się wrażeniami. Ogólnie dom mi się podoba, cegła, drewno, to klimaty, które lubię, trochę rozjaśnić trzeba wnętrza, ale to już kosmetyka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 10.09.2013 13:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2013 wybierz anglika!!!! Karramciu, Ja Cię zastrzelę ! :lol2: Co Ty z tym Anglikiem ? Rozumiem, podoba się ale trzeba stanąć twardo na ziemi. Pamiętasz ? Nie dajmy się zwariować. Dom to nie wszystko. Romciu, no mały jest, skubaniec jeden. Góra do całkowitej zmiany. Poszłabym w cegłę, tak jak na dole. Dobudowałabym tez cos i gdzieś tylko nie wiem co i gdzie, dopóki nie zobaczę. Umówię się na oglądanie, ocenię czy ma potencjał, pogadam z kim trzeba, coś przemyślę, zaprojektuję, dam do wyceny i dopiero zacznę się zastanawiać czy warto. Lecę bo strasznie dziś lachę połozyłam na wszystko i jestem w głębokiej du...ie. Zebranie na 17.00 a Ja dopiero kończe gotowac zupę Jestem uzalezniona od Was ! Pora się leczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karram 10.09.2013 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2013 mnie niepokoi: ogrzewanie - kaloryfery elektryczne ( olejak) (KOSZTY ogrzewania???)dojazd drogą utwardzoną (straszne błoto i dziury)Kanalizacja: szamboDach: papa (tu się nie znam, ale mi się źle kojarzy)Są to cechy niepokojące, ale nie dyskwalifikujące. Najbardziej martwi mnie rozmiar - za mała powierzchnia piętra:( trzeba jechać i zobaczyć przepiękna działka, blisko Warszawy - pytanie tylko z której strony Warszawy ten Nieporęt i jak się ma do Twoich zajęć A ile kosztował Anglik??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 10.09.2013 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2013 Karram,też chciałam sobie to przypomnieć i zajrzałam na ogłoszenie dot.sprzedaży anglika a tam informacja:"nieaktualne". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 10.09.2013 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2013 O cholera!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts