bogumil 18.02.2013 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 Matuniu...Aniu....wspolczuje ci tej niepewnosci!!! A czy rodzice przepisza wam dom ? A jaki ten dom maja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wyanna 18.02.2013 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 Wszystko jasne ! L. nie przepisze działki bo nie zgadza sie na budowę. Powiedziała, że mój ojciec umrze, dostanie zawału a ona do tego nie przyłoży ręki. Ok, choć troszeńkę się łudziłam...ok. Pozostaje bliźniak w Katach ale.....ojcu przestał sie podobać. Wpadł na kolejnego pomysła. Zamiana tzn. My wyprowadzamy się do rodziców a oni do naszego mieszkania. Wyć mi się chce. \ O matko...... a odpowiadając na Twoje wcześniejsze pytanie, muszę się wyprowadzić, bo są nowi lokatorzy. I jakoś wcale nie wygląda na to, żebym miała dokąd się wyprowadzać. Na plac budowy chyba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 18.02.2013 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 No to ładny meksyk:bash: Ania ,a twoi rodzice to w domu czy w bloku mieszkają ,bo jakoś mi ta informacja uciekła-ot demencja:( Ale może jak mają większy metraż to bedziesz mogła je sprzedać i mieć więcej kasy na dom;) Nie wiem, tak sobie gdybam,a może bredzę No u was to naprawdę nie znasz dnia ani godziny. Morał jest jeden-o LZ ,możesz zapomnieć. Tylko tak się zastanawiam ,to po co ona kupowała tą działkę jak nie chce budowy-namiot chce tam postawić????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 18.02.2013 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 Ja juz bylam pewna ze wiesci beda dobre, a tutaj kolejny pomysl:bash:Ania a ta zamiana z Rodzicami Wam pasuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 18.02.2013 20:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 Hej dziewczyny Tak ! Znowu kibel. Znowu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bliźniak w Kątach przestał sie podobać bo to zadupie . Nagle się zrobiło zadupiem ale jeszcze z 3 tygodnie temu nim nie było...Mało tego, działka na której tata chciał nam stawiac dom też jest w Kątach. Rozumie ktoś ? Ja nie ! Dom rodziców jest wielki - 450 m, ale ma zbyt dużo ale....Rozmawiałam o tym właśnie z Mej. Dzięki kochana, że zadzwoniłaś Powiem wam tylko tyle...To bliźniak z atrakcjami ( ten dom rodziców) za ścianą LZ ! Podejrzewam, że przepisywania na nas by nie było no bo to takie bezbolesne zmienienie adresu. Kupno to co innego. Są papirki, notariusz, umowy i trzeba to na czyjeś nazwisko zapisać ...Tu nie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 18.02.2013 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 A teraz specjalnie dla Ateny, która prosiła o fotki. Smacznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 18.02.2013 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 i z pudrem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 18.02.2013 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 Hej Anula i dziefczynki dawno się nie odzywałam ale miałam odwyk od forum No to się cosik wyjaśniło i chyba dobrze, co? jeśli rodzice mają dom to tam też możesz poszaleć z remontem i zrobić w środku jak ci pasuje. Ja myślę że pomysł twojego ojca jest bardzo dobry, chyba że wyjaśnisz i sprostujesz moje myślenie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 18.02.2013 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 Ciachem sie czestuje bo wyglada zajebiaszczo Jak nie chca na Was przepisac domu to bez sensu... w dodatku miec za sciana LZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 18.02.2013 20:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 Jeszcze zimowa dekoracja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 18.02.2013 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 o matko ile tego ciacha! i wy to wszystko zjecie . U nas taka porcja to na miesiąc i jeszcze by zostało:lol2:. Jak ja bym chciała żeby mi się też tak chciało jak Tobie! Ups doczytałam że LZ za ścianą ---- no nie!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 18.02.2013 21:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 Bastki !!! Wreszcie z tej czarnej dziury wylazłaś ...i dobrze Juz prostuję. Na jakiekolwiek zmiany u starych nie będzie kaski : " Przecież mamy taki piekny dom" - cytowałam Gdybysmy na to poszli to nie trzeba by było sprzedawać innej nieruchomości. Wszystko by sie odbyło bezgotówkowo. Rzeczywiście jest to najprostsze wyjście ale mi nie leży. Mój mąż już dla świętego spokoju, zgodził by się i na to... Ja walczę do końca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 18.02.2013 21:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 Bastuś, ale to tylko 2 foremeczki bo nie nazwę ich blachami. To naczynia do tart.... Jedna okrągła i jedna prostokątna...Dałam kilka ujęć To się wciąga nosem kochana. Cieniutki , kruchy spód plus jabłka uprazone z cukrem i cynamonem i otartą skórką z cytryny. Mało ciasta, dużo jabłek. Mój mąż jest strasznym łasuchem i wiem, że da radę Daję mu maks 2 wieczory, a że chory i tylko takie delikatesy może jeść to robie jak ten głupi.... Niech chłopak ma troche radości z życia. Ale ta kryzysowa czekoladka co to na balkonie tężeje to już dla mnie i dzieciaków. Od ostatniej M nie mogę sobie wyrównac poziomu czekolady we krwi.... Co zjem kawałeczek kupnej to brzuch mnie boli. Dzis zrobiłam testy na tej mojej i brzuch w porządku więc...uszczkne sobie ciuteczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 18.02.2013 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 To walcz Nie masz wiele do stracenia. Pomysł tatusia, delikatnie mówiąc, do dooopy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 18.02.2013 21:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 O i Anula przyszła..cześć kofana Częstuj się ! Ciachem rzucili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 18.02.2013 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 oj to ja "se" wezmę duuuuuuży kawał tarty bo uwielbiam i tą czekoladę własnej produkcji, mniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 18.02.2013 21:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 Jezu, tyle bym chciała wam powiedzieć ale face to face lub na jakiejś tele konferencji bo tu na forum...nie chcę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 18.02.2013 21:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 Bastuś ...To NIE TARTA tylko forma do tarty To jabłecznik na kruchym spodzie z nutą skórki cytrynowej...zabrzmiało jak poezja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 18.02.2013 21:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 zaraz do was wrócę tylko dzieciakom antybiotyki wydam .......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 18.02.2013 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 może być jabłecznik też się poczęstuje Ania opisz sytuację na priva, jeśli chcesz A dzieciaki chore? które i na co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts