Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

................VIP Club.........................

marimag

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• marimag

10298

• bogumil

2217

• bionda

1933

• Bastki

1507

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Wszystko jasne !

L. nie przepisze działki bo nie zgadza sie na budowę. Powiedziała, że mój ojciec umrze, dostanie zawału a ona do tego nie przyłoży ręki.

Ok, choć troszeńkę się łudziłam...ok.

Pozostaje bliźniak w Katach ale.....ojcu przestał sie podobać. Wpadł na kolejnego pomysła. Zamiana tzn. My wyprowadzamy się do rodziców a oni do naszego mieszkania.

Wyć mi się chce.

\

O matko......:bash:

a odpowiadając na Twoje wcześniejsze pytanie, muszę się wyprowadzić, bo są nowi lokatorzy. I jakoś wcale nie wygląda na to, żebym miała dokąd się wyprowadzać. Na plac budowy chyba...

No to ładny meksyk:bash::eek:

Ania ,a twoi rodzice to w domu czy w bloku mieszkają ,bo jakoś mi ta informacja uciekła-ot demencja:(

Ale może jak mają większy metraż to bedziesz mogła je sprzedać i mieć więcej kasy na dom;) Nie wiem, tak sobie gdybam,a może bredzę:(

No u was to naprawdę nie znasz dnia ani godziny.

Morał jest jeden-o LZ ,możesz zapomnieć.

Tylko tak się zastanawiam ,to po co ona kupowała tą działkę jak nie chce budowy-namiot chce tam postawić?????

Hej dziewczyny :bye:

Tak ! Znowu kibel. Znowu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :bash:

Bliźniak w Kątach przestał sie podobać bo to zadupie . Nagle się zrobiło zadupiem ale jeszcze z 3 tygodnie temu nim nie było...Mało tego, działka na której tata chciał nam stawiac dom też jest w Kątach. Rozumie ktoś ? Ja nie !

Dom rodziców jest wielki - 450 m, ale ma zbyt dużo ale....Rozmawiałam o tym właśnie z Mej. Dzięki kochana, że zadzwoniłaś :hug:

Powiem wam tylko tyle...To bliźniak z atrakcjami ( ten dom rodziców) za ścianą LZ !

Podejrzewam, że przepisywania na nas by nie było no bo to takie bezbolesne zmienienie adresu.

Kupno to co innego. Są papirki, notariusz, umowy i trzeba to na czyjeś nazwisko zapisać ...Tu nie !

Hej Anula i dziefczynki :) dawno się nie odzywałam ale miałam odwyk od forum :D

No to się cosik wyjaśniło i chyba dobrze, co? jeśli rodzice mają dom to tam też możesz poszaleć z remontem i zrobić w środku jak ci pasuje.

Ja myślę że pomysł twojego ojca jest bardzo dobry, chyba że wyjaśnisz i sprostujesz moje myślenie :D.

Bastki !!! Wreszcie z tej czarnej dziury wylazłaś ...i dobrze :)

Juz prostuję. Na jakiekolwiek zmiany u starych nie będzie kaski : " Przecież mamy taki piekny dom" - cytowałam :bash:

Gdybysmy na to poszli to nie trzeba by było sprzedawać innej nieruchomości. Wszystko by sie odbyło bezgotówkowo.

Rzeczywiście jest to najprostsze wyjście ale mi nie leży. Mój mąż już dla świętego spokoju, zgodził by się i na to...

Ja walczę do końca.

Bastuś, ale to tylko 2 foremeczki bo nie nazwę ich blachami. To naczynia do tart....

Jedna okrągła i jedna prostokątna...Dałam kilka ujęć :)

To się wciąga nosem kochana. Cieniutki , kruchy spód plus jabłka uprazone z cukrem i cynamonem i otartą skórką z cytryny. Mało ciasta, dużo jabłek.

Mój mąż jest strasznym łasuchem i wiem, że da radę :lol2: Daję mu maks 2 wieczory, a że chory i tylko takie delikatesy może jeść to robie jak ten głupi....

Niech chłopak ma troche radości z życia.

Ale ta kryzysowa czekoladka co to na balkonie tężeje to już dla mnie i dzieciaków. Od ostatniej M nie mogę sobie wyrównac poziomu czekolady we krwi....

Co zjem kawałeczek kupnej to brzuch mnie boli. Dzis zrobiłam testy na tej mojej i brzuch w porządku więc...uszczkne sobie ciuteczek ;)