diana_teresa 12.09.2013 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2013 Mari wow logistycznie nie do ogarnięcia pogubiłabym połowę dzieci a na zebranie poszła nie do tego co trzeba więc podziwiam co do pań to kurne na przerwie mają obowiązek zająć sie dziećmi więc i oprowadzisz szczególnie w klasie integracyjnej, no inaczej być nie może ehhh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 12.09.2013 15:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2013 Dianko, miałabyś tyle to bys musiała. Gdy widzę matke idącą z jednym dzieckiem to jej zazdroszczę. Ile czasu mozna temu dziecku poświęcić, ile w tym wszystkim spokoju, brak pospiechu, można przysiąść, poczuć, że się żyje... A u mnie ? Ze wszystkim sporty ekstremalne ! A teraz z innej beczki... Nie ukrywam, że Karramcia troszkę mnie zaniepokoiła z tym banerem co to go sama zdjęła.... Zadzwoniłam dziś w sprawie Anglika.... Rozmawiałam z właścicielką i WIEM NA 100%, że jest nadal na sprzedaż. Mimo, że sie stale waham, to jednak jest to jedyny dom w moich okolicach, który mi lezy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 12.09.2013 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2013 To się wywahaj i wykombinuj bo widać że trudno twe preferencje zaspokoić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 12.09.2013 18:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2013 No wiesz ! Ten dom jest najlepszą jaka do tej pory znalazłam, alternatywą dla Warmii. Nie znalazłam nic co by konkurowało z anglikiem. Albo ten albo żaden...jak na razie Nadal szukam i przeglądam. Ogłoszenia znam na pamięć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 12.09.2013 19:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2013 O w mordę ! Ale komplementa dostałyśmy ! ale z czyich ust szkarłatnych ...? bo powiem szczerze, ze ldjfcfvgb[]ldjd\';mdn ...jakos do mnie nie przemawia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 12.09.2013 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2013 (edytowane) To się wywahaj i wykombinuj bo widać że trudno twe preferencje zaspokoić Aniu.....Dianka dobrze prawi....kombinuj, kombinuj bo na wiosnę zjadę http://emoty.blox.pl/resource/jeep.gif do stolycy i spotkanko urządzimy:D:D:D Edytowane 12 Września 2013 przez bogumil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 12.09.2013 19:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2013 Tiaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Juz to kuźwa widzę ! Ty w stolicy ? Taki kawał od domu ? Gdyby była chata to i melanż MOCNO zakrapiany byłoby gdzie urządzić a tak..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 12.09.2013 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2013 Becia, to Ty Hamera zamierzasz zanabyć na tę okoliczność ??? :jawdrop: Chyba pół wsi, nerki sprzedało, co ? DLB, bardzo się cieszę z nowego gościa ale zdradź się trochę bo zabezpieczenia masz na wzór Alcatraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 12.09.2013 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2013 Kurcze, a kto to taki Aniu u ciebie? Przedstaw się choć, żebyśmy wiedziały z kim gadamy!!!! Ania....staraj się Nawet jak chaty nie będzie to może być melanżyk na mieście:) z dziewczynami się skrzykniemy i już!!!! http://emoty.blox.pl/resource/witch.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 12.09.2013 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2013 Ja i traktorem jak będzie trzeba:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 12.09.2013 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2013 Dawaj fotkę facet!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 12.09.2013 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2013 Na mieście w Wawie ? W tyle osób ? Becia, kumulacje najpierw muszę wyhaczyć Facecie naj... Bez jaj ! Tu sa tak różne baby, tak różne preferencje, tak różne gusta, że uwierz mi, nie chciałbyś być tym naszym naj. Toż to picasso ! Zdradź chociaż swoje imię, żebyśmy wiedziały jak się do Ciebie zwracać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 12.09.2013 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2013 nocnego...????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 12.09.2013 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2013 Traktorem ? To chyba musisz już się pakować ! :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 12.09.2013 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2013 Ty nie wiesz jaka ja w pakowaniu dobra jestem:cool: Dobra Ania.....ja już uciekam ......filmik kręcić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 12.09.2013 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2013 Zobaczcie co znalazłam!Co Wy na to ?To jeszcze bliżej mojej hipotetycznej bazy niż Nieporęt. http://jozefow.domiporta.pl/nieruchomosci/sprzedam-dom-jozefow-231m2/128173722 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 12.09.2013 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2013 A to rozbudziło moją chorą wyobraźnię ....Kurde ! Czemu nie ? http://jozefow.domiporta.pl/nieruchomosci/sprzedam-dom-jozefow-280m2/128224227 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karram 12.09.2013 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2013 a czemu ten drugi taki tani a ten pierwszy w stanie surowym taki drogi?bierz ten tani! już doczytałam - bierz ten tani! przeróbkę zrobisz za 100-200 tys, możesz rozłożyć na raty, część teraz część potem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 12.09.2013 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2013 Ten drugi kochana, to jakiś zakład produkcyjny.Bryłę ma gites ale jakie koszty przebudowy ?Czy dali by zgodę na zmianę przeznaczenia budynku itp itd ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 12.09.2013 21:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2013 No i mam skurczybyka ! Gdyby tak, zbic cenę i dobudowac pięterko czy cóś ? http://skuteczneogloszenie.pl/dom_legionowo_162m_sprzedam-o-4345.html Te balustradki są takie....hu..owe znaczy się ale może można by je killim ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts