marimag 13.09.2013 09:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2013 Karram, Ty to sobie potrafisz znaleźć ekipę ! Mam teraz smuta.... Znowu nic z moich planów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 13.09.2013 10:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2013 Dzięki Anetko zajrzę do Ciebie na chwilkę, ale odpowiem potem bo mam dedlajn ! Dziś dzień terapii - 3 ! Wciągnęłam dziewczyny na SI. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 13.09.2013 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2013 Hej babeczki i "dziadku" ?! Anulka, kupiłabyś już coś bo mnie kciuki od zaciskania, ręce od mieszania bolą Nie wiem co jest na tapecie. Najbardziej podobał mi się ten dom w stanie surowym, pomiędzy drzewami. Moja bajka Łeb mi od 3 dni pęka. Mam nieustającą migrenę. Prochy nie pomagają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 13.09.2013 11:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2013 Renia ! Co u Was ? Jak mama ? Kochana na tapecie, jak zwykle ...dom. Kombinuję. Chyba kurna mogę, co ? Analizuję wszystkie za i przeciw. Porównuję ceny i jakości oraz potencjalny wklad, lokalizację itp. Jakieś wariactwo sie porobiło. Stale ktoś dzwoni w sprawie mieszkania. Jedni chcą oglądnąć inni pytają.... Jutro mam kolejną, nawiedzona babę. Proste to to jak budowa cepa. Ni cholery nie mogłam jej wytłumaczyć, że w tej sekundzie nie mogę bo wychodzę. Uparła się i prawie z drzwiami chciała wejść. Gdy stanowczo, podkresliłam, ze NIE MOGĘ i dodałam trudno, odpowiedziała trudno i pieprznęła słuchawką. Za chwilę dzwoni znowu i mówi...no skoro ma Pani dziec to mogie innym razem. Tych ludzi to juz całkiem pogieło. Ona mi robi łachę, że przyjdzie kiedy mi pasuje ? Wiem ! Kryzys, ale ludzie kochani ! Nie będę wszystkich po dupach całowała, ze łaskawie do mnie przyjdą...pooglądać. Może jeszcze obiadem powinnam ja podjąć ??? Tym bardziej, że świrnięta...dzwoniła do mnie wczoraj i stwierdziła, że moje mieszkanie jest za duże. Dziś już za duże nie jest. Podejrzewam, ze babka uprawia turystykę rekreacyjną. Zawróci głowę, zabierze czas i nic z tego nie będzie. Nawet o cene nie zapytała. Co za jełop ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 13.09.2013 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2013 Dużo ludzi Cię nawiedza, szkoda, że nikt konkretny :/ Mama, psychicznie ma się o wiele lepiej niż parę dni wcześniej. Fizycznie bez zmian. Wiemy już na czym stoi i co jej będą wycinać, tzn. to że będą to wiedziała, tylko nie wiedziała ile. Chyba zakręciłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 13.09.2013 11:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2013 Czy dobrze podejrzewam ?Chodzi o zwierzę co tyłem chodzi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 13.09.2013 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2013 , wredota jedna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 13.09.2013 11:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2013 Kurna ! Przykro mi A wredny z niego typ czy da sie lubić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 13.09.2013 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2013 Niestety wredny, ale na szczęście przerzutów nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 13.09.2013 13:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2013 Kutas jeden ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karram 13.09.2013 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2013 Rere - bardzo mi przykro, wstrętna choroba... Mari - im bliżej końca roku tym większe zainteresowania będzie, ma się zmienić prawo i od 2014 obowiązkowy będzie wkład własny w wysokości 20% wartości nieruchomości czyli nikt już nie dostanie kredytu na cały dom czy mieszkanie, to ożywi rynek w ciągu kilku miesięcya może to wszystko wiecie i się wygłupiam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 13.09.2013 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2013 Dziewczyny, niestety nie ona pierwsza i nie ostatnia. Nic mi nie pozostaje jak być dobrej myśli, bo moje umartwianie w niczym jej nie pomoże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 13.09.2013 18:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2013 Właśnie wróciłam z terapii. Juzuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ...nie zyję Wychodziłam dziś z domu 10 razy ! I wszystko co zrobiłam, było w między czasie ( o ile taki istnieje). Potrzebuję WAS !!! Błagam, niech ktoś coś zapoda bo padam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 13.09.2013 18:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2013 Karramciowa, o tych przepisach wiem, co nie szkodzi, zebyś uświadomiła innych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moje Chmielniki 13.09.2013 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2013 Hej Aniu:)jesteś kobietą z dużą wiedzą-zapodaj jakiś przepis na przetwory z jeżyn.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karram 13.09.2013 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2013 Terapia w piątek to masochizm. Ja docieram do domu o 15tej i oficjalnie zaczynam weekend, ilość bałaganu w domu rośnie, zabawki wszędzie, dzieci biegają i wrzeszczą - ja mam weekend! Mam to gdzieś. Mari - dla Ciebie: http://emotikona.pl/emotikony/pic/18icon_pom.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 13.09.2013 21:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2013 Wódko pozwól żyć Dzięki Anula. Ula, jeżyn nie lubimy więc nie przetwarzam, ale można z nich zrobić wiele dobrego. Nalewki, wino, konfiturę czy choćby sok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 13.09.2013 21:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2013 Ściskam Was wszystkie. Dobrej nocki. Pora odpocząć i męża troszkę poprzytulać bo rozchorowała mi się bida Chyba grypsko go bierze a jęczy jakby rodził. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moje Chmielniki 14.09.2013 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2013 Wódko pozwól żyć Dzięki Anula. Ula, jeżyn nie lubimy więc nie przetwarzam, ale można z nich zrobić wiele dobrego. Nalewki, wino, konfiturę czy choćby sok. nie lubimy? szkoda,dla mnie-pychotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 14.09.2013 08:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2013 Cześć sobotnie skowronki Jakie plany na dziś ? Kto się byczy ? Kto chleje ? Kto ma wszystko w de ? Co dziś jemy ? U mnie dziś: zupka koperkowa, kotleciki mielone, kalafior z bułką lub ogóreczek własnego kiszenia. Kompocik no i ciacho ze śliwkami. Jutro: zupa koperkowa, kopytka hand made, gulasz i surówka porówka. Kompocik i trójkąciki francuskie z owocami i budyniem. Może zrobie mufunki bo mam zamówienie od takiej jednej małej Ja juz po zakupach...jakies 40 kg Lecę w agary no i ogarnąć chcę zanim cep przyjdzie. Chociaż, po ostatnich odwiedzinach trójcy i " pierdolniku artystycznym: stwierdzam, że im wiekszy syf tym lepiej. Może nie będę się spinać i na slow obrotach, będę sobie dłubać. A co ? Muszę zwolnić, bo pompka mocno przeciążona. Czuję to. Nie dość, że napędza TIR-a to jeszcze ten TIR, wiecznie 100 na godzinę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts