marimag 14.09.2013 16:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2013 Daniel Lubi Blondynki.... Dla ciebie Luba Bałamucę..... Dobrze Liżę Brzuch........ Dlaczego Lubisz Brzydszych ....... Dancer Latino Bydgoszcz......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mm niewielki m05b 14.09.2013 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2013 Golasa bez twarzy witamy tradycyjnie solą na mokro Skąd się takie debile biorą? Sprzedaż mieszkania to ciężka sprawa... Dużo zależy od szczęścia. I ceny. Wytrzymaj jeszcze chwikę, wiecznie się nie może pierniczyć: )) Mówię to ja, Jarząbek : D Poukłada się a im dłużej czekasz, tym bardziej docenisz. Wiem, nie pomogłam... ale będzie dobrze. Kropka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mm niewielki m05b 14.09.2013 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2013 to proste... głupio uśmiechnięty małolat ze słuchawkami na pysku... dalej nie wnikam, bo tylko owo cóś karmimy... a ten weekend to chyba za karę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 14.09.2013 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2013 Ania...to daj znać , że zarejestrowałaś a nie........http://emoty.blox.pl/resource/bezradny.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 14.09.2013 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2013 Monisiu...aleś poleciała na ostro:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 14.09.2013 16:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2013 Monisiu...aleś poleciała na ostro:lol2: Wyjete mi z ust na mokro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 14.09.2013 16:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2013 Beciu, następnym razem będę pisała DRUKOWANYMI LITERAMI ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 14.09.2013 16:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2013 Moniu, cieszę się, że chociaż Ty, widzisz jakieś światło w tunelu i pocieszasz mnie. Kropka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 14.09.2013 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2013 Ok:D Powiem wam dziewczynki, że na małolata toto mi nie wygląda...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 14.09.2013 16:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2013 Beciu, w naszym wieku...... każdy to małolat Life is brutal ! :bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 14.09.2013 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2013 Cześć dziewczyny! Nic mi się nie chce(nic nowego),Antek przeziębiony,Filipowi muszę na szybko zmienić szkołę,wybór jest wielki ,jedna do wyboru,jak go tam nie wezmą to chyba przyjdzie mi go wozić do Kat do pryw, pod warunkiem,że jeszcze sa miejsca. Ma ktoś mocny sznurek???? Klasa mojego dziecka to czysta mikołowska patologia.chyba się powięszę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 14.09.2013 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2013 A co do kupców...ależ ty masz szczęście do ludzi hahahaha....A wizytówkę zachowaj...może się kiedyś przyda. Po takich wizytach dziwnych odszkodowanie ci się należy jak nic:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 14.09.2013 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2013 Bastko ,tylko czarne fronty,resztę zrobisz dodatkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 14.09.2013 16:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2013 Biondzia, ale co jest nie tak. Pisałas o durnej babie ale co dalej ? Kurna, już zmieniacie ???? Ja jeszcze poczekam. Najpierw wychowam dziadów i piekło im zgotuję ! Beciu.....mam farta do przygód. Ja taki Przygoda z Va bank ! Likwidacja szkód..... Jesli jeszcze raz, przyjdzie do mnie jakiś kosmita to mu taka szkodę wyszkodzę, że się zesra w gacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mm niewielki m05b 14.09.2013 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2013 Dobra... teraz mój normalnie najbardziej zajebisty 300 post ever... i to capsem pisany... DOBRZE, ŻE JESTEŚCIE. LUBIĘ Z WAMI PIĆ RANO KAWĘ, PO POŁUDNIU SZYBKO PRZELATUJĘ TO, CO ZOSTAŁO NAPRODUKOWANE. DZIĘKUJĘ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 14.09.2013 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2013 O matulu, jakie wyznanie:D To ja na ten twój 300 post otwieram i pijemy!!!! http://emoty.blox.pl/resource/sluze.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 14.09.2013 17:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2013 Moniu, aż nie wiem co powiedzieć No cieszę sie ogromno ! Nawet nie wiesz jak bardzo mnie cieszą takie posty. Miło mi, że Wam u mnie miło. Ale żeśmy sobie posłodziły....w mordę ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 14.09.2013 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2013 Alo,u mnie szpital,męski ród chory, w ich mniemaniu -umierający:lol2: Ja przy garach od rana,chyba ta pogoda deszczowa spowodowała że wpadłam w jakiś amok pichcenia. Jeszcze tylko machnę ciacho kruche ze śliwkami i lecę na kanapę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 14.09.2013 17:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2013 Becia, czemu mnie to nie dziwi ????? Jak dojdziesz do OLIMPA, to dodamy Ci pod nickiem: CZOŁOWY MENEL FORUM. MENEL WIELKIM SERCEM :rotfl: Az strach sie bać tego zlotu ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 14.09.2013 17:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2013 Oooooo Ala !Jak tam zdrówko TWOJE, kochana ?Co tym Twoim chłopom dolega ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts