bogumil 14.09.2013 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2013 No kurde...ja to tylko okazyjnie przecież...naleweczki, szampanik, winiunio....a ty już MENEL....no ktoś stawiać musi przecież:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 14.09.2013 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2013 Moje dobrze-ale teraz nasienia męskie leżą i kwiczą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 14.09.2013 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2013 U nas jak co roku o tej porze panuje grypa pokarmowa,nazywana tu gastro! Straszne ścierwo,wymorduje człowieka na każdą stronę. Pewnie pozarażałam chłopaków:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 14.09.2013 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2013 Alu...współczuję bardzo...facet chory to strach się bać...kaplica!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 14.09.2013 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2013 Alu...współczuję bardzo...facet chory to strach się bać...kaplica!!!!!!!! Beatko,u mnie horror- mąż i chłopaki sztuk dwie chorują!!!! Toż to masakra!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 14.09.2013 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2013 Dziewczynki lecę zagnieść ciacho. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 14.09.2013 17:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2013 Beciu, aaaa to co innego. Jak stawiasz to jestem za ! Sponsorze Ty nasz kofany DZIEWCZYNY ! BECIA SPONSORUJE ZLOT !!!! Kto sie pisze ? Ja Ja Ja Ja A Ja na mojego znalazłam sposób. Dzis znowu cierpiał, nakrywał sie na łeb kołdrą i wkurzał wszystkich. Nie wytrzymałam. Zagadałam dzieci w drugim pokoju, zdjęłam stanik, pomachałam cycorami i powiedziałam, że jak będzie grzeczny to dostanie. Tak sobie wziął do serca, że i żywszy jest i pomógł posprzątać, za lekcje ze starszymi się wziął, zjadł grzecznie obiadek, nie narzeka a teraz siedzi od godziny w wannie i się szykuje na wieczór.... Bożeszszszszsz......jakie to gupie ! Nie wie, że mam piec ciasto, zmywać, prać, segregować ubrania, podgotowac pomidory do weków...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 14.09.2013 17:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2013 Korki w dupę, wiadra na sznurku na szyi i niech się za robotę wezmą. Karz im bigos gotować My musimy się ogarniać ???? Czemu nie odwrotnie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 14.09.2013 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2013 Bogumiłku mi też polej ale czegoś mocniejszego, Mari wykrakała - w skrócie, stolarz dopiero teraz dał mi znać że dzisiaj już nie przyjedzie, będzie w poniedziałek o 17.00 - no zobaczymy , czy ja już tu pisałam że nie cierpię fachowców? tak:yes: pisałam jak robili mi elewację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 14.09.2013 17:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2013 Bastuś...a nie mówiłam ?Kurna, nastepnym razem...morda w kubeł. Ja mam dla Ciebie fachowca.Dziwię się, że sama na to nie wpadłaś..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mm niewielki m05b 14.09.2013 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2013 Becia pije tylko wirtualnie. Procenty są jak najbardzej rzeczywiste : D Bać się trza Anonimowych Tym mądrym zdaniem zaczynam post numero 301 P.S. Jak będę już miała problemy , że tak sie wyrażę wewnętrzne... tzn. jakie tapety do podłogi wybrać, to pomożecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 14.09.2013 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2013 Bastki, coś mocniejszego...proszszszszszsz.... http://emoty.blox.pl/resource/menel.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 14.09.2013 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2013 O kurna...to chyba denaturat :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 14.09.2013 17:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2013 Mowa ! Taka dzis jesteś elokwentna i wogóle, że strach się odezwać Człowiek taki nie cytaty, nie kumaty, nie skuluny, że głupot nagada a potem ciężkawa atmosfera się robi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 14.09.2013 17:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2013 Nawet wirtualne picie DENATURATU uważam za chore Becia co Ci zrobili ? Kim jesteś menelska istoto? Co zrobiłaś z Becią ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 14.09.2013 17:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2013 Dziewczynki, tak mi z Wami dobrze, ale kurna musze robić fucken lekcje.Może odezwę się wieczorkiem...Musze najpierw uspic męża.Chyba zapodam mu wiadro meliski i puszczę kołysankę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 14.09.2013 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2013 http://emoty.blox.pl/resource/laie_67.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 14.09.2013 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2013 Ty nie wiadro meliski i kołysanki tylko dotrzymuj słowa.....kłamczucho!!!!!!!!!!! Biedny Wojtuś!!!! Najpierw kusi gołym cycem a potem meliska.......ehhh Anka, Anka...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 14.09.2013 17:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2013 Widzisz Beciu....Ja mu obiecywałam cyca i nic więcej.To jest pazerna bestia. Dostanie cyca i będzie chciał całą rękę a tu...oj nie nie nie.Chcesz byc na kolejnym pępkowym ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 14.09.2013 17:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2013 Riri ! To Ty jeszcze wiesz gdzie urzędujemy ???? Kobieto ! Jaki zlot ? Zabiję się ! :rotfl::rotfl::rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts