Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

................VIP Club.........................

marimag

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• marimag

10298

• bogumil

2217

• bionda

1933

• Bastki

1507

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Bastuś, chcieć budować to jedno a móc to drugie. Najgorsze jak się wyobrażenia o wspólnym domu rozjeżdżają. Trzeba iść na jakieś kompromisy.

Na dom bezokapowy mój mąż powiedział kategoryczne nie :(

No to w nagrodę, temu Panu w odpowiednim momencie też powiedziałabym kategoryczne NIE !

No to w nagrodę, temu Panu w odpowiednim momencie też powiedziałabym kategoryczne NIE !

ja trochę inaczej na to patrzę

Dom, w sumie chyba największa wartościowo - materialna rzecz jaką będziemy wspólnie posiadać to nie poranny numerek ;) czy pomalowanie sufitu na czarno

Edytowane przez Bastki

Z tą drobna różnicą KUR>>>A, ze on ze mna nie omawiał.

Powiedział nie i kropka.

Zawsze przy takich ustalaniach, ktos musi ustapić.

Jesli byście chcieli tego samego to nie byłoby o czym dyskutować, z czego rezygnować, kompromisować itp

dokładnie, my z moim m umiemy się dogadać, on nie chciał kostki bo mu się to źle kojarzy, pół śląska to kostki :lol2: tylko takie ;)

a ja nie miałam sprecyzowanego gustu co do wyglądu a nawet pojęcia o funkcjonalności, układzie i takich tam, domu. Szukaliśmy domu nie za dużego ale żeby każdy miał swój kąt, a dzieci pokoje ok 15 m2 - takie mieliśmy kryteria. Na działce mieliśmy ograniczenia budowlane i wtedy w oko wpadł nam ten projekt, zmieniliśmy co nieco z projektantem i tak oto jest :)