rere79 14.09.2013 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2013 I ja też spadam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karram 14.09.2013 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2013 EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE, no i nie zobaczyłam dachu Bastki:( :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 14.09.2013 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2013 A ja cichcem podglądałam:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 14.09.2013 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2013 U mnie cisza,marudy chrapią,a ja mam święty spokój:wiggle: Ktoś ma ochotę na lampkę winka,bo jak nie to sama wyżłopię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karram 14.09.2013 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2013 Alicja - ja już swojego tyyyle wypiłam, że jeszcze jedno mi nie zaszkodzi:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 15.09.2013 07:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2013 Witam dziewczynki. Jak to nie widziałaś dachu Bastki ? Wszyscy widzieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 15.09.2013 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2013 Witam dziewczynki w niedzielne południe......obiadek podszykowany, ciacho zrobione.....kawka wypita...i ŁEB NAPIERNICZA jak cholera:mad:A tak pięknie się zapowiadało...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 15.09.2013 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2013 Zono zobacz czym się dzisiaj zajmowałam, wiem ze ty kwiatowa dziewczyna jesteś http://i1.fmix.pl/fmi2770/fc4a8c55002172335234b63c/zdjecie.jpg http://i2.fmix.pl/fmi1073/822eed2900151f0f5234b681/zdjecie.jpg http://i2.fmix.pl/fmi2165/3379a1940001daab5234b657/zdjecie.jpg Cudnie, wrzosy piękne i kula świetna. Ja mam wrzosy na rabacie. Mamy chyba te same płytki na schodach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 15.09.2013 11:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2013 Anetko...co to za pytanie ??? Pewnie, że nie zadowolony. Ululałam go. Siedział jak na szpilkach, czekając, kiedy odejde od kompa. Zerwał się i szybko wyłączył swojego. Poszłam na obchód po dzieciach, potem do kuchni, potem na fajka, potem do kuchni, potem na balkon i tak łaziłam, załatwiając oczywiście BARDZO ważne sprawy Co przechodziłam obok łózka to słyszałam nerwowe klepanie rąsią po prześcieradełku i niesmiałe pytanie : Kładziesz sie już ...? W końcu musiałam zalec, no bo za malowanie ścian czy zmienę glazury o 12 w nocy, brać się głupio. Porozmawialiśmy sobie trochę.....dość długo iiiiiii ...... nic nie pamiętam bo film mi się urwał. Od rana znowu jęczy, marudzi i źle się czuje..... Chyba ktoś ma swój sposób na zbałamucenie żony ( Asiu żono nie o Ciebie chodzi ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 15.09.2013 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2013 Aleś ty chitra Aniu jesteś.!!!!!!!! Tak kręci tego swego chłopa i mu żałuje...no!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 15.09.2013 11:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2013 Beciu wiem co robię Jak tak długo marzysz o lizaku i liżesz go przez szybkę to jak go w końcu dostaniesz to WIESZ JAK SMAKUJE ???!!!! Żarty, żarty oczywiście..... Beciu kocham go okrutnie, uwielbiam jego towarzystwo, razem się wygłupiamy i rżymy jak stare konie ale....co Ja mam zrobić, że do tego jakos nie mogę się zabrać ? No zupełnie mnie to nie kręci Powinnam iść do seksuologa ? Psychiatry ? Poradni małżeńskiej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 15.09.2013 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2013 ANKA.......toż ty młoda dziołcha jesteś toż chyba musimy cię na terapię wziąć z dziewuszkami:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 15.09.2013 12:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2013 Umówmy się.... Ty, Biondzia, Ala i czasem Bastki to spece od zachliwania twarzy Wino, Denaturat i Acnosan.....Sama rozumiesz Ja musze pogadać z kims naprawdę...fachowym Może z jakąś ....kurtyzaną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 15.09.2013 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2013 Witam się oficjalnie u Ciebie moja prawie imienniczko. Przenosząc naszą rozmowę od Uli. Domku nie da się rozbudować:, trzeba wybudować nowy. A nowy chcemy wybudować lub kupić za jakieś pięć lat ale na mazurach:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 15.09.2013 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2013 KURDE....dziewczyny.....nas tu obrażają...normalną patologię z nas robią nie mówiąc już o menelstwie:jawdrop: Toż my tylko okazjonalnie.....nie??? No to z tej okazji, że Hania wpadła na ten wątek...... http://emoty.blox.pl/resource/223.gif :D:D A tak w ogóle to ty Ania uważasz , że my nie fachowe w ....tym fachu??????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 15.09.2013 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2013 Beatka bardzo dziękuję z przyjemnością się z Tobą , tylko że ja tak delikatnie winko, szampan, piwko, denaturatu jeszcze nie piłam więc nie wiem czy będzie Wam odpowiadało moje towarzystwo. Ale wpadłam z tym pisaniem, rodzina bez obiadu bo żywicielka siedzi na forum i pisze lotem orła co chwilę krzycząc help do córki, bo mój awatarek i zdjęcia to jej dzieło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 15.09.2013 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2013 Haniu...nie wierz Ance- szklance!!!! My tak delikatnie jak ty:D i to najczęściej wirtualnie:rotfl: A z forum tak właśnie jest....ja jestem już uzależniona:lol2: robię wszystko w locie, żeby tylko popatrzeć na chwilkę.....co tam kto napisał Wpadłaś jak śliwka w kompot:) Zapraszam w odwiedzinki do mojego wątku....nie to żebym Ani zabierała gości, ale zapraszam również do mnie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 15.09.2013 13:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2013 Haniu witaj. W sumie to juz jesteś nasza, tylko dopiero teraz się ujawniasz, za co nie omieszkam pokazać Ci Ciszę się, że opuściłas partyznatkę Nie wiem czy Cie kochac czy nienawidzić. Napisałaś coś co mna zatrzęsło........MAZURY !!!! Bożeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ! Jesli uwaznie czytałac VIp-a to wiesz, ze mnie tez tam ciagnie. Juz wiecie gdzie ? Macie coś na oko ? Czemu tam ? Co zrobiłaś mężu, że się zgodził ? Beciu, to nie Ja robię z Was menele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 15.09.2013 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2013 Normalnie z tobą nie gadam....foch... http://emoty.blox.pl/resource/DrunkAgain.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 15.09.2013 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2013 Kochaj, kochaj to będziesz miała do kogo przyjeżdżać na wakacje. Czemu tam bo tam jest wszystko co kochamy oboje las, przyroda, dużo przestrzeni i mało ludzi. Wszystko to co mieliśmy tutaj, ale od jakiegoś czasu nasza okolica staje się sypialnią Warszawy i przestaje być tak fajnie. Miejsca jeszcze nie mamy bo to jeszcze trochę czasu, córka musi trochę dorosnąć - zacząć studia lub coś co będzie chciała zostaje w kawalerce w Warszawie a wtedy my na Mazury. Mężowi nic nie musiałam robić to On wywiózł mnie z centrum dużego miasta (Wrocław) i przywiózł do lasu. Mój Pluszowy jest synem leśnika, z wykształcenia leśnikiem i w mieście się dusi. Ale na chleb z masłem i potrzeby swoich kobiet zarabia wykonując inny zawód. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts