Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

................VIP Club.........................

marimag

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• marimag

10298

• bogumil

2217

• bionda

1933

• Bastki

1507

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Cudnie, wrzosy piękne i kula świetna. Ja mam wrzosy na rabacie.

Mamy chyba te same płytki na schodach.

Anetko...co to za pytanie ???

Pewnie, że nie zadowolony.

Ululałam go.

Siedział jak na szpilkach, czekając, kiedy odejde od kompa.

Zerwał się i szybko wyłączył swojego.

Poszłam na obchód po dzieciach, potem do kuchni, potem na fajka, potem do kuchni, potem na balkon i tak łaziłam, załatwiając oczywiście BARDZO ważne sprawy ;)

Co przechodziłam obok łózka to słyszałam nerwowe klepanie rąsią po prześcieradełku i niesmiałe pytanie : Kładziesz sie już ...?

W końcu musiałam zalec, no bo za malowanie ścian czy zmienę glazury o 12 w nocy, brać się głupio.

Porozmawialiśmy sobie trochę.....dość długo iiiiiii ...... nic nie pamiętam bo film mi się urwał.

Od rana znowu jęczy, marudzi i źle się czuje.....

Chyba ktoś ma swój sposób na zbałamucenie żony :lol2: ( Asiu żono nie o Ciebie chodzi )

Beciu wiem co robię :lol2:

Jak tak długo marzysz o lizaku i liżesz go przez szybkę to jak go w końcu dostaniesz to WIESZ JAK SMAKUJE ???!!!!

Żarty, żarty oczywiście.....

Beciu kocham go okrutnie, uwielbiam jego towarzystwo, razem się wygłupiamy i rżymy jak stare konie ale....co Ja mam zrobić, że do tego jakos nie mogę się zabrać ?

No zupełnie mnie to nie kręci :(

Powinnam iść do seksuologa ?

Psychiatry ?

Poradni małżeńskiej ?

KURDE....dziewczyny.....nas tu obrażają...normalną patologię z nas robią nie mówiąc już o menelstwie:jawdrop::mad:

Toż my tylko okazjonalnie.....nie???

No to z tej okazji, że Hania wpadła na ten wątek...... http://emoty.blox.pl/resource/223.gif

:D:D:D

A tak w ogóle to ty Ania uważasz , że my nie fachowe w ....tym fachu???????????

Beatka bardzo dziękuję z przyjemnością się z Tobą 223.gif , tylko że ja tak delikatnie winko, szampan, piwko, denaturatu jeszcze nie piłam więc nie wiem czy będzie Wam odpowiadało moje towarzystwo.

Ale wpadłam z tym pisaniem, rodzina bez obiadu bo żywicielka siedzi na forum i pisze lotem orła co chwilę krzycząc help do córki, bo mój awatarek i zdjęcia to jej dzieło

Haniu...nie wierz Ance- szklance!!!! My tak delikatnie jak ty:D i to najczęściej wirtualnie:rotfl:

A z forum tak właśnie jest....ja jestem już uzależniona:lol2: robię wszystko w locie, żeby tylko popatrzeć na chwilkę.....co tam kto napisał:D

Wpadłaś jak śliwka w kompot:)

Zapraszam w odwiedzinki do mojego wątku....nie to żebym Ani zabierała gości, ale zapraszam również do mnie:D

Haniu witaj.

W sumie to juz jesteś nasza, tylko dopiero teraz się ujawniasz, za co nie omieszkam pokazać Ci :p

Ciszę się, że opuściłas partyznatkę ;)

Nie wiem czy Cie kochac czy nienawidzić.

Napisałaś coś co mna zatrzęsło........MAZURY !!!!

Bożeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee !

Jesli uwaznie czytałac VIp-a to wiesz, ze mnie tez tam ciagnie.

Juz wiecie gdzie ?

Macie coś na oko ?

Czemu tam ?

Co zrobiłaś mężu, że się zgodził ?

Beciu, to nie Ja robię z Was menele ;) :rotfl:

Kochaj, kochaj to będziesz miała do kogo przyjeżdżać na wakacje.

Czemu tam bo tam jest wszystko co kochamy oboje las, przyroda, dużo przestrzeni i mało ludzi. Wszystko to co mieliśmy tutaj, ale od jakiegoś czasu nasza okolica staje się sypialnią Warszawy i przestaje być tak fajnie.

Miejsca jeszcze nie mamy bo to jeszcze trochę czasu, córka musi trochę dorosnąć - zacząć studia lub coś co będzie chciała zostaje w kawalerce w Warszawie a wtedy my na Mazury.:yes:

Mężowi nic nie musiałam robić to On wywiózł mnie z centrum dużego miasta (Wrocław) i przywiózł do lasu. Mój Pluszowy jest synem leśnika, z wykształcenia leśnikiem i w mieście się dusi. Ale na chleb z masłem i potrzeby swoich kobiet zarabia wykonując inny zawód.