bogumil 15.09.2013 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2013 d(*L*)b.......Nie dość, że majętny to jeszcze gotujący...no, no, no.....!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 15.09.2013 13:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2013 Beciu, piszesz, ze ty tylko okazjonalnie, ale jak tak patrzę to u Ciebie okazja zawsze ! Nawet teraz po sfoszeniu....topisz smutki w kieliszku. Nie rozumiem po co Ci ten głupawy kapelusik. Wygladasz jak 7 nieszczęść :lol2: I proszę się tu na mnie nie foszyć Pijaną czy nie...i tak Cie kofam miłością czystą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 15.09.2013 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2013 No i masz szczęście...bo po pierwszych zdaniach już miałam się sfoszyć, ale doczytawszy do końca....wybaczam ci:lol2::rotfl: A tak swoją drogą....jak by ktoś to czytał z moich znajomych ...to miałby niezły ubaw....taki ze mnie pijak, że szok:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 15.09.2013 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2013 Dopiero mnie przestała głowa ciut boleć....ale ile prochów zażyłam ....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 15.09.2013 13:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2013 Haniu, a gdzie mozna wyrwać takiego lesnika ? Szukałam na allegro i nie ma takiej kategorii ;( Czemu mój nie jest lesnikiem właśnie, bądź hodowcą drobiu, bobrów czy innego źwierza. To moje serce, chyba zbyt pochopnie wybrało.... Powiedz Pluszowemu, że jest dla takiej jednej THE BEŚCIAKIEM !!!! LDB....miło mi, ze nadal zagladasz no ale powiedz sam.... Czy traktowałbyś powaznie, kogoś, kto jest tak mocno zakamuflowany, nie przedstawia się przez co nie wiemy jak się do niego zwracać, pokazuje swoje zdjęcia w negliżu i macha nam przed oczami karta kredytową .....:sick::sick: Jeśli próbujesz komuś zaimponować to pomyliłeś fora. Poszukaj może piszczących nastolatek w fun clubie J.Bibera. Na nas niestety to nie działa. Piszę teraz w swoim własnym imieniu..... Poogladalam sobie watki na których sie udzielasz. Nie rozumiem, dlaczego nadal wklejasz przepisy w wątku o gotowaniu. Autor tegoż, traktuje Cie jak.....W zyciu nie widziałam, zeby ktoś komuś tak ubliżał i to tu! gdzie regulamin dość jasno określa tego typu akcje. Nie rozumiem jak możesz sobie na to pozwalać ???? Albo masz to głęboko w de albo naprawdę....coś nie halo z Tobą. Mój wątek, jest typowo babski. Prowadzi go baba, przychodza inne baby i poruszamy tu babską tematykę. Nie wiem co tu Cię sprowadza, ale jeśli chcesz tu z nami gadać, dyskutować i brac udział w wygłupach, musisz ciutek zmienić klimat swoich postów. Powiedz jak masz na imię, skąd jesteś, co robisz na forum i tyle. Zdjęć w gaciach, bez gaci, bez głowy itp. naprawdę NIE POTRZEBUJEMY. Nie chcę być niemiła ale.....to troszkę irytujące. Nie interesuje mnie też czy jesteś przystojnym i gorącym 50 latkiem czy brzydkim i przygarbionym 70 latkiem. Majętny ???? A kogo to ??? To nie portal randkowy...i nie dyrekcja banku na Kajmanach. Mam nadzieję, że.....zrozumielismy się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 15.09.2013 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2013 Aniu, leśnika można wyrwać na parkingu pod kościołem we Wrocławiu.Ale obawiam się, że to unikatowy egzemplarz i już nie do dostania.I niestety nie Twój rocznik (mój pluszowy już szpakowaty) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 15.09.2013 14:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2013 Na parkingu mówisz ???? Pod kościołem ??? brrrrrrrr Cholera, jak ich rozpoznać ? Stoją w stroju galowym z flintą przy oku czy jak ? Pisałaś, żeś dojrzałą kobietą....czyli ? Mój mimo, że twierdzisz, że My młodsi, też szpakowacieje. Czarny jest to i szybciej widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karram 15.09.2013 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2013 że powrócę do dachu Bastki - no nie widziałam a mnie dziko interesował witam się po południu, w Ikei byłam, jakieś nowości pooglądałam, sporo bym przygarnęła:wiggle: dziecko starsze zobaczyło wydzielony takimi panelami-firanami kącik dla dziewczynki i zażądało wydzielenia dla siebie takiej przestrzeni, rozwala mi to całą koncepcję pokoju dziecięcego, hura:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 15.09.2013 14:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2013 Cześć ciotka Moim skromnym zdaniem......IKEA się zesrała. Z roku na rok, coraz mniej ciekawych rzeczy. Jakość ( wcześniej tez wątpliwa) psuje się dość konsekwentnie. Taki cukierek byle jaki, zawinięty w ładny papierek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 15.09.2013 14:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2013 Bastuś, zróbże dobrze naszej koleżance i wklej dach na chwilkę ! Plisamy Cię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 15.09.2013 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2013 Mój też szpakowaty ............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karram 15.09.2013 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2013 Cześć ciotka Moim skromnym zdaniem......IKEA się zesrała. Z roku na rok, coraz mniej ciekawych rzeczy. Jakość ( wcześniej tez wątpliwa) psuje się dość konsekwentnie. Taki cukierek byle jaki, zawinięty w ładny papierek. Oj tam, marudzisz, przynajmniej można zobaczyć wszystko w rzeczywistości, naoglądałam się w sieci różnych różności a potem w realu okazuje się, że wymarzona sofa jest tak niewygodna, że tylko za karę tam można siedzieć bo po 60 sekundach boli Cię zadek jak dla mnie Ikea zawsze miała taką jakość, kupuję tam od 15 lat i zawsze było tej samej (niezbyt dobrej) jakości, może to dlatego, że zawsze kupowałam tam tanie rzeczy, może droższe są lepsze, jedynie łóżka dzieciaków są niezniszczalne ale bardzo lubię ich wzornictwo, gorzej z materiałami z jakich rzeczy są wykonane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 15.09.2013 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2013 Aniu jestem dobrze po 40, a prawdę mówiąc już bliżej 50, ale to tylko w papierach bo w głowie i sercu "ciągle maj". Ale Beatko z tym szronem na głowie są tacy interesujący i przystojni prawda:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karram 15.09.2013 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2013 Aniu co do IKEI to powiem Ci że nie ma sklepu który by się z nią równał. Choć tegoroczny katalog mnie rozczarował , spodziewałam się czegoś więcej.. jakiś taki mroczny i "brudny" jest, ale wśród nowości jest taaaaaaaaki fotel, że w życiu nie siedziałam w wygodniejszym, tak samo z sofami, są 3 modele w Ikei, które są tak wygodne, że chesterfield odszedł w zapomnienie:yes: w sumie to już wybrałam sofę do salonu, fotel też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 15.09.2013 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2013 Haniu...to my chyba w podobnym wieku:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moje Chmielniki 15.09.2013 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2013 Witam Witam:) super nie,że Hanka z rodziną zaopiekuja sie nasza kochaną Lexie-nie wiecie jak mnie cieszy,że trafi w dobre ręce:) choć łza w oku sie kręci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karram 15.09.2013 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 15.09.2013 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2013 Ulu , będziemy się bardzo starać, chociaż jest nam smutno że Wy musicie się z nią rozstać Ale mam nadzieję, że w życiu wszystko jest po coś, a po burzy przychodzi słońce:stirthepot: Ale wiesz co nasza (mogę już chyba tak pisać) psina zrobiła , ja wyszłam z ukrycia i od naszej rozmowy piszę na forum z małą przerwą na obiad, który podgrzał i wykończył mój mąż, bo ja przecież muszę na forum:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 15.09.2013 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2013 Haniu.....:hug:"......Ludzie to anioły bez skrzydeł, i to jest właśnie takie piękne, urodzić się bez skrzydeł i wyhodować je sobie [...]." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 15.09.2013 15:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2013 Nie mówię, że IKEA jest bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeee. Cenię ją za całokształt , uniwersalność, ponadczasowość. Podziwiam załozyciela...Ze skromnego wsiowego wizjonera do sieci na całym świecie. Bardzo mi sie podoba pomysł na kompleksowość. Wchodzisz i możesz wyjść z gotowym mieszkaniem czy domem. Inne firmy czy sklepy maja albo...albo. Fotel, który wkleiła Karramcia doskonale znam, tez mi sie podoba i tez uważam, ze jest wygodny. A jakie sofy ? Ateno, pisałam już, że tegoroczny katalog to porażka. Chyba brak pomysłów Hanko, Haniu...wiesz, że nie znam zadnej innej Hanki ? No może poza Hanka Mostowiak Młoda dupa z Ciebie Spod jakiego jesteś znaku ? Wkleisz swoja fotkę ? Choc na chwilkę....plisssssssssssssss Pokaż tez tego Waszego psa - pchełkę. Lubię sznaucery i też rozważam taki gabaryt lub półkę wyżej. Ula, fajnie, że Hania spadła z nieba A tak na marginesie... Co Was opętało, żeby brać drugiego tak dużego psa, gdy w domu sa już dwa ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts