Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

................VIP Club.........................

marimag

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• marimag

10298

• bogumil

2217

• bionda

1933

• Bastki

1507

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Beatko nie zawstydzaj mnie, nie jesteśmy aniołami, po prostu kochamy zwierzęta, mamy dla nich miejsce w domu i w sercu, i nie jesteśmy miłośnikami wymuskanych ogródków (przy naszej powierzchni to i tak niemożliwe:rotfl:

A nasze dziecko wychował i był najlepszą niańką sznaucer olbrzym nasz Bilbo który już od nas odszedł

To po prostu był zbieg okoliczności, Ula miała problem a my myśleliśmy o towarzystwie dla naszej Lunki, żeby miała towarzystwo:)

A Ty byłaś dobrym duszkiem który nas skontaktował:wiggle:

Ania w domu jest malutki, na podwórku będą dwa, bo jednemu smutno:P

Psy a zwłaszcza pasterskie to zwierzęta stadne, człowiek też przecież kogoś musi mieć, nie lubi być sam.

Co do zdjęć to na razie kłopot bo mój guru komputerowy odrabia lekcje, a ja jestem na etapie szukania dziurki w aparacie gdzie wsadzić kabelek i dalej czarna magia:jawdrop:

Ale już jestem umówiona na korepetycje u własnego dziecka:) za to pisanie idzie mi coraz szybciej:wiggle:

a

Mari bardzo wygodny jest Ystad, na tym zdjęciu mi się nie podoba, jakieś ma proporcje dziwne, w rzeczywistości podoba mi się dużo bardziej

ystad-sofa-trzyosobowa__0115113_PE268328_S4.JPG

ta jest super wygodna, ale ma jakiś taki wysiedziany wygląd i jest zbyt kubistyczna dla mnie:D

skogaby-sofa-trzyosobowa__0124690_PE281613_S4.JPG

a ta ma kształt, który mi się bardzo podoba, jest bardzo wygodna, ale ma tylko materiałowe obicie, musiałabym ją 2 razy dziennie prać przy moim potomstwie

ektorp-sofa-trzyosobowa__0096940_PE237102_S4.JPG

od 2 miesięcy siadywałam na wielu sofach, ale te 3 całorodzinie pokochaliśmy

Dobra dziewczynki....parzcie kawke...przynoszę ciasto ....z naszymi brzoskwinkami:D:D:D

http://img694.imageshack.us/img694/5071/4tzv.jpg

Może tu nie wygląda...ale dosyć dobre:D

Mniam,pysznie wygląda:)

to i ja z moim przychodzę-proszę sie częstować babeczką

http://img801.imageshack.us/img801/5576/crtm.jpg