Karram 15.09.2013 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2013 Photoshop rulez... a sio!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 15.09.2013 20:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2013 Bardzo fajne buty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 15.09.2013 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2013 ja kiedyś oklejałam szafki kuchenne, robota masakra (musisz pilnować tych bąbelków powietrza, które robią się przy przyklejaniu do powierzchni) ale wtedy byłam bardzo dumna bo ładnie wyglądały w moim akademickim pokoju. Prawie jak nówka sztuka plus do tego wymieniłam uchwyty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 15.09.2013 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2013 Haniu jak czegos nie wiesz to smiało pytaj. Pomożemy. Ja tez kiedyś kompletnie nic nie kumałam. Teraz też w sumie niewiele więcej, ale za to jaki mam staż ! :rotfl::rotfl: Ania ale ze mną to praca od podstaw, np,jeszcze nie wiem jak się zgrywa zdjęcia, jestem leń i do tej pory bezwstydnie wykorzystywałam rodzinę, ale dziś postanowiłam się usamodzielnić ku ich ogromnej radości, a co mają zabawy przy tym to ich:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karram 15.09.2013 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2013 Bastki - ja też kleiłam, tak ze 20 lat temu, bąble pamiętam:mad:mam szafę w pokoju dzieci, okropna, jest, trza z nią coś zrobić - może okleić i jakieś naklejki dać...plan był inny, ale po dzisiejszej wizycie w Ikei dzieć zażądał prywaty i się posypało:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 15.09.2013 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2013 i relaks! http://imageshack.us/a/img34/7910/mrhd.jpg ale się nudzisz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 15.09.2013 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2013 Hejo Lasencje! Nie nadążam Was nadrobić. Stukacie jak szalone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 15.09.2013 20:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2013 A widzisz...tej tajemnej wiedzy nie posiadłam do dziś ! :rotfl: Mąż dostaje wylewu, gdy go proszę. Drze twarz....kiedy wreszcie sie nauczysz ! A kiedy mam to zrobic jak on nie tłumaczy tylko robi za mnie. Ma za swoje Pamiętacie jak Wam obiecywałam fotki z Helu ???? Mam zamiar dziś Was nimi uraczyć. Proszę docenić artyzm, kompozycję i niezwykłe wyczucie fotografa. A jakie Ja pozy przyjmowałam ! Bałam się, że ktos po karetke zadzwoni i zawiozą mnie na OIOM :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 15.09.2013 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2013 Dziewczyny...ja idę http://emoty.blox.pl/resource/bath.gif Powiem wam, że we wtorek wieczorem wyjeżdżam http://emoty.blox.pl/resource/witch.gif i....już za wami tęsknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 15.09.2013 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2013 Karram - pomaluj, też kiedyś malowałam dębową szafę i wyszła super. Kupiłam specjalną farbę do malowania drewna, ale użyłam jej też do szafki kuchennej z jakiegoś laminatu. Dobra kryjąca poradzi sobie. Jak wyschnie przykleisz naklejki. Malowanie na pewno lepiej będzie wyglądać niż okleina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 15.09.2013 20:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2013 Nie oklejałam ale zręczne rąsie mam więc chyba dalabym radę.Chyba..... Pokaż foty szafy. Może by przemalować ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 15.09.2013 20:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2013 Becia, bierz przykład ze mnie. Nie myj się ! To odstrasza komary, wąglika i natrętnych samców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 15.09.2013 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2013 Becia a po kiego Ty tam jedziesz ???B dał sie namówić ?Z wojskiem jedziecie czy sami ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 15.09.2013 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2013 Bogumiłku to dobrej nocki i cześć rere jak minął dzionek, lepiej się czujesz? czy cię rozłożyło totalnie? Mari poka foty? bo ja też zaraz zmykam lulu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 15.09.2013 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2013 Nie odpowiedziałeś na moje pytanie?!!! Kolego z tarasu..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karram 15.09.2013 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2013 zdjęć nie mam, a teraz nie nie zrobię bo dzieci śpią:lol2: zwykła,. 8 letnia. z BRW, bardzo kiepska jakość, ale ma jeszcze ze 3 lata wytrzymać... mam jeszcze komodę... to mówicie malować?????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 15.09.2013 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2013 Chwilunia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 15.09.2013 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2013 Dziewczyny...ja idę http://emoty.blox.pl/resource/bath.gif Powiem wam, że we wtorek wieczorem wyjeżdżam http://emoty.blox.pl/resource/witch.gif i....już za wami tęsknie Dobrej nocki i do usłyszenia:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 15.09.2013 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2013 Aniu...wszystko opowiem jak przyjadę:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 15.09.2013 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2013 Bastuś, a już trochę lepiej. Trzeba była się postawić do pionu. Jutro szkoła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts