marimag 15.09.2013 21:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2013 Na przystawke proponuję cos lekkiego, bosko wygladającego ale łatwego w przygotowaniu.Zupy - zrobiłabym dwie no bo dzieci...mogą kręcic nosamiMięsa tez ze dwa plus coś lżejszego dla tych którzy są nie teges.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 15.09.2013 21:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2013 A ile osób ma być ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 15.09.2013 21:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2013 Asiu, bo przysypiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 15.09.2013 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2013 Sorki,z doskoku pomachałam szmatką w kuchni. Aniu,tak jak napisałaś brzmi dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 15.09.2013 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2013 Osób tak z 6 bez nas. Kochana ,mam czas do przyszłej soboty,coś przez tydzień mi podrzucisz, nie chcę Cię teraz męczyć ,godzina faktycznie nieprzyjazna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 15.09.2013 21:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2013 A może by obejść przystawke i zaserwowac coś co przypomina przystawke a Jest dodatkiem do zupy ???Mniej sie narobisz.Kurna ! ile osób mam byc ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 15.09.2013 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2013 NIE!!!Nie wierzę!!!Jestem Elyta,cholercia,teraz to alkocholizowanie się na forum już nie wypada co?:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 15.09.2013 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2013 6+2 to 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 15.09.2013 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2013 NIE!!!Nie wierzę!!!Jestem Elyta,cholercia,teraz to alkocholizowanie się na forum już nie wypada co?:lol2: Barbe dostanie drgawek po przeczytaniu zdania z taką cudowną składnią,mam nadzieję,że nie przeczyta:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 15.09.2013 21:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2013 eeeee to zmienia postac rzeczy. Na tak mało osób to warto się pobawić. Zapunktujesz u teściowej i mąż Cię będzie bardziej kochał Przystawkę proponuje nastepującą: - na ciepło : pieczona pieczarka faszerowana plus dwie małe grzanki trójkatne z ziołami ( to porcja na łebka) lub jakaś fajna mini zapiekaneczka grzybowa z ziołami ( fajnie by podac każdemu w jego własnym mini naczynku), lub trójkąciki z ciasta francuskiego z jakims farszem, może paszteciki ??? - na zimno : rolada z wędzonego łososia z masą z sera i ziół lub jakas galantyna, może pasta z ryby plus grzanka, lub warzywa grillowane z jakims dipem.....? Co Ty na to ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 15.09.2013 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2013 Galantyna byłaby super ale nigdy nie robiłam,rolada z łososia brzmi przyjaźnie ,masz przepis?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 15.09.2013 21:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2013 Lubię sezonowość i wstrzelenie się w całokształt. Jesli to elegancki obiad to bez ozora w galarecie, sałatki jarzynowej z majonezem i jajek na twardo. Niech to będzie obiad przez wielkie O. Nie znoszę takiego misz maszu. Stół ugina sie od zimnych przekasek, wódka się leje a na stół wjeżdża rozól i bigos. Na sama mysl, wątroba mi puchnie i wyobrazam sobie co się dzieje w zołądku. Gratuluje elity ! Ja chyba za chwilke stane sie kurna OLIMPEM. Jak Ja sobie z tym poradzę :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 15.09.2013 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2013 Chyba towarzystwo syberii się szykuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 15.09.2013 21:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2013 Nie którym to dobrze!Cale życie na leżaku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 15.09.2013 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2013 Lubię sezonowość i wstrzelenie się w całokształt. Jesli to elegancki obiad to bez ozora w galarecie, sałatki jarzynowej z majonezem i jajek na twardo. Niech to będzie obiad przez wielkie O. Nie znoszę takiego misz maszu. Stół ugina sie od zimnych przekasek, wódka się leje a na stół wjeżdża rozól i bigos. Na sama mysl, wątroba mi puchnie i wyobrazam sobie co się dzieje w zołądku. Gratuluje elity ! Ja chyba za chwilke stane sie kurna OLIMPEM. Jak Ja sobie z tym poradzę :lol2: Aniu Ty już na Olimpie!!! Taki scenariusz z sałatką ,jajkami i wódą oraz bigosem nie wchodzi w grę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 15.09.2013 21:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2013 No !Zaczynam się zastanawiać nad konkretnym ruchem.W sumie to nie syberia ale coś mi nie lezy.Rozumiesz ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 15.09.2013 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2013 Tak....nie jest to fajne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 15.09.2013 21:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2013 O MATKO !!!!! Jestem w Grecji !!!! Nie zauwazyłam ! :rotfl: Jaka Ja oswiecona ! Myślałby kto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 15.09.2013 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2013 Aniu,dokończymy w tygodniu,lecę zrobić co zrobić i do wyrka. Dzięki i Miziu,miziu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 15.09.2013 21:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2013 A wrzuć w wujka i przełącz na grafikę.Ja w ten sposób szukam przepisów.Cos co mi lezy optycznie, z reguły sie sprawdza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts