marimag 15.09.2013 22:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2013 Masz tu pierwszego linka. http://przepisy.magazyn-kuchnia.pl/przepisy/spis/159349882/w%C4%99dzony+%C5%82oso%C5%9B++z%C2%A0cytrynowym+twaro%C5%BCkiem/p Wkleiłam więcej ale mi zeżarło Dobrej nocki Asiula. Jutro pogadamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 15.09.2013 22:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2013 I zostałam sama...samiutka.....emerycja spi I Ja się w takim razie pożegnam. :bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 16.09.2013 05:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2013 Dzień Dobry!! Ja rano tylko coś mocniejszego Atenko,:lol2::lol2:np espresso.Duo ofkors. Aniu a ja na tę stronę ,którą mi zalinkowałaś nigdy nie trafiałam,wychodzą te przepisy?? Kiedyś dawno temu gdy pojawiły się takie gazetki jak Tina,Naj itp gotowałam wg przepisów tam zamieszczanych...porażka,nie wiem kto wtedy tłumaczył te gazety ale wyglądało to tragicznie. Miłego dnia :bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Romana101 16.09.2013 05:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2013 (edytowane) Macham z rana widzę, że niezła impreza mnie tu ominęła , może jakieś zaproszenia następnym razem, żeby wszystkie baby i czarownice mogły się zlecieć. Nowy kolega - hmmmm, dziwny Bionda polecam na imprezę: http://www.wielkiezarcie.com/recipe28371.html lub http://www.wielkiezarcie.com/recipe338.html http://www.wielkiezarcie.com/recipe21897.html (tu jest trochę zabawy z wyjęciem kości, ale da się zrobić, a po trzecim udku już całkiem dobrze idzie) Miłego dnia dla wszystkich Edytowane 16 Września 2013 przez Romana101 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 16.09.2013 06:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2013 Hej dziewczęta i chłopięta Ateno Ja bym znalazła drugiego...tak na zastepstwa Witamy nowego kolegę ale KURNA !!! nie jestem w stanie napisać Twojego nicka...nawet przeczytać nie umiem. Język połamałam 4 razy, a taki język, zwłaszcza u mnie to cenna rzecz :rotfl: Dzieki LDB za przepis Biondziu, Ja mam tak, że jakos widzę czy cos dobre czy nie. W tym co Ci dałam ( jako propozycję - przykład) nic sie nie może zwalić. No co tu nie gra ? Ryba więc cytryna jak najbardziej. Serek też pasuje. Nie wiem czy bym dała ogórka......On tu pełni funkcję bardziej dekoracyjną no ale w paszczy wyląduje. Później powklejam inne przepisy. Romciu...zaproszenie powiadasz ? Kiedy My same nie wiemy, ze nam aż tak odwali Jakoś wyszło, ze się spotkałysmy. Wpadaj częściej... Idzie zima, więc napewno, ktos tu zawsze będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 16.09.2013 08:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2013 Dzięki za cenne wskazówki Czy ten Twój nick to cos znaczy ???? Wpadłeś przypadkiem, późną pora jako brunet czy blondyn.....nie ma to większego znaczenia. Wszystkich ładnie i grzecznie witam, bo Ja taka gościnna w mordę jeża, jestem :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 16.09.2013 08:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2013 Pożyjemy zobaczymy Klonowanie jest zabronione A może ma brata bliźniaka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 16.09.2013 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2013 Ja z nicka kolegi zrozumiałam tylko końcówkę:"...gare" czyli gary czyli znowu o żarciu:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 16.09.2013 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2013 Ateno ale to 2 klony +oryginał???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 16.09.2013 09:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2013 A może to TOP GARE czyli o motoryzacji ...? GAREu - pospiewa nam kolega Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 16.09.2013 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2013 (edytowane) Widzę,że koleżanka w formie:jawdrop: Pozazdroscić mam na mysli kolezankę Atenkę. Edytowane 16 Września 2013 przez bionda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 16.09.2013 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2013 Atenko,ja jednego nie umiem ...hm...obsłużyć w pełni,jakby mi jeszcze dwóch truło...hm...głowę to bym z domu uciekła:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 16.09.2013 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2013 Chyba,że klony pojawiałyby się tylko ostatniego,mam na mysli,że z wypłatą:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 16.09.2013 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2013 A u nas już sezon grzewczy rozpoczęty,wungiel leży ,trzeba go zwieźć...widzę coraz więcej możliwosci wykorzystania klonów:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 16.09.2013 10:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2013 Na wypłate trzeba zasłużyć, droga koleżanko. Samo oddychanie nie wystarczy. Mój mąż wręczył mi podanie z prosbą o użytkowanie. Komisja ma rozpatrzyć w trybie natychmiastowym, bo inaczej udusi tę komisję i da wronom na pożarcie. Komisja debatuje ale juz widzi, że brak odpowiednich pieczątek, podpisów i znaczek skarbowy nie ten. Poza tym z tego co sie orientuję, komisja ma miesiąc na odpowiedź, więc jeszcze się przeciągnie :lol2: Garu...teraz Ja nie rozumiem. Wątek ma taka nazwę i tyle. Dziewczyny, które tu przychodzą, wiedzą dlaczego, skąd i jak. Członkinie klubu to osoby o niewyobrazalnym poczuciu humoru, o niezwykłej inteligencji i elokwencji, porazającej urodzie, przerażającym apetycie i niewiarygodnie zdrowych trzustkach. Kolejnymi atutami są: przeogromna wiedza na tematy wszelakie, ogromniaste serca i wielka jak pytka Zbysia, empatia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 16.09.2013 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2013 Aniu to teraz Ty wręcz mu podanie z prosbą o zmianę sposobu uzytkowania,no jeszcze mozna reklamację z groźbą oddania do serwisu:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 16.09.2013 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2013 Bionda ja pomyślałam inaczej.. tak egoistycznie:oops: i jak ja bym to widziała (tzn że mąż nr1 byłby w pracy , gdzieś daleko , nawet za granicą mógłby być , mąż nr 2 zajmowałby się sprawami logistycznymi - zawoziłby dziecko do przedszkola , psychologa , logopedy itp. , zaopatrzeniem - zakupy spożywcze , chemia itd. , i miałby czas dla teściowej A mąż nr 3 byłby tylko dla mnie i dla Zu . Tak sobie to wymyśliłam a Ty mi tu burzysz moje wyobrażenie na ten temat :lol2: Atenko ales ty naiwna ,tak pięknie to jest tylko po slubie ,potem zaczynają się roszczenia:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 16.09.2013 10:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2013 Do serwisu ??? Ja mu szrotem zagrożę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 16.09.2013 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2013 Witam moje drogie babeczki......dzień paskudny a roboty od cholery i ciut, ciut!!!!!!!!!! Kurde....albo ja jakaś nie kumata...albo ten facet z leżaka!!!! O co mu chodzi?? zadaję pytanie chyba któryś raz ...po jasny gwint mu na fotkach ten monitor???????????? A teraz jeszcze się eksponuje z zegareczkiem????!!!!! FACET......komu ty chcesz zaimponować??????????? Nam???? Przeniosłeś się tutaj z kulinariów bo tam cię nikt nie chce??????? Sory Aniu....ale nie lubię takich "cwaniaczków"!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 16.09.2013 10:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2013 Beciu, spakowałaś już ...? http://pracaikariera.e-magnes.pl/sites/default/files/artykuly_foto/bawaria6.jpg :lol2: privek leci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts