marimag 16.09.2013 13:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2013 no to pojechałeś jak nie zobaczę to nie uwierzę Bastki ! Błagam cię ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 16.09.2013 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2013 (edytowane) no wiesz --- gadka szmatka a rzeczywistość pewnie szału nie robi:lol2: Edytowane 16 Września 2013 przez Bastki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 16.09.2013 13:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2013 zapytaj żonki m, widziala w moje odbicie w lustrze, co prawda w stanie spoczynku przed prysznicem. jak sie kobietki cieszyly, pisaly ze normalnie "merry Christmas". and Happy New Year ! Proszę o odrobinę opamietania. Komu sztywnieje to niech sztywnieje, komu zwisa to niech zwisa i zakończmy te rozmowy. Dobrze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 16.09.2013 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2013 Bastki ! Błagam cię ! Mari bo ja ciekawska dziewczyna chciałam zobaczyć starego co wygląda jak trzydziestoparoletni gach. :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 16.09.2013 13:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2013 Bastki, jak bukszpany ? Beciu, czy królik ma sie lepiej ? Romciu, jak tam wyjazd na narty ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 16.09.2013 13:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2013 Mari bo ja ciekawska dziewczyna chciałam zobaczyć starego co wygląda jak trzydziestoparoletni gach. :lol2: Ja jakos ciekawa NIE jestem i wierzę na słowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 16.09.2013 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2013 Bukszpaniki - wykulkowane Mari stolarz dziś o 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 16.09.2013 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2013 fronty zamawiam czarne (dzięki tobie ) ale chyba nie błyszczące raczej mat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 16.09.2013 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2013 Bastki....jadę w celu wypoczynku i zwiedzania ...na Bawarię ruszam....na Oktoberfest może zajrzymy....Monachium....i inne takie. Zdam relację jak wrócę, na pewno:D:D Martwi mnie tylko pogoda... Ale damy radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Romana101 16.09.2013 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2013 Romciu, jak tam wyjazd na narty ? Narty może niekoniecznie, ale zakończenie sezonu rowerowego w listopadzie jest w planach Panowie od dachu mają obsuwę i przyjadą (mam nadzieję) w przyszły poniedziałek Jak nie zrobią dachu, to nie możemy pisać o drugą transzę i wszystko się przesuwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 16.09.2013 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2013 Bastki....jadę w celu wypoczynku i zwiedzania ...na Bawarię ruszam....na Oktoberfest może zajrzymy....Monachium....i inne takie. Zdam relację jak wrócę, na pewno:D:D Martwi mnie tylko pogoda... Ale damy radę Ale fajnie, najbardziej zazdroszczę tego Oktoberfest. Baw się dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 16.09.2013 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2013 Oj buciki pod kolor paska ależ to nie modne to modne było lat 20 temu za czasów naszych mam, to znaczy mojej mamy być moze twojej rówieśnicy drogi dlb (rozgryzłam Dla Lubiących Bajer) a co do robienia beczek w basenie to niestety ale nie wyrzeźbią one klaty tak by była seksowna najwyżej spowodują że nie będzie ohydnych zwisów , wiesz na basen chodzę raz w tygodniu i chodzą tam tez tacy panowie co mają lat 50 pare i chyba nawet uważają się za przystojnych ale uwierz to że myślisz że wyglądasz na 35 nie oznacza że kobietki na basenie też tak myślą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 16.09.2013 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2013 Dzięki dziewczynki:D:D:D Jeszcze do jutra mam czas na pogadanie z wami...nie wiem jak ja tydzień prawie wyrobie bez was!!!??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 16.09.2013 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2013 Koniecznie zrób masę zdjęć a potem będziemy oglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 16.09.2013 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2013 Aniu...kurcze ....SORKI.....zapomniałam ci pogratulować OLIMPU!!!!! Dla ciebie:D http://img33.imageshack.us/img33/8629/oyx0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 16.09.2013 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2013 Dianko...póki czubki są na świecie to nie wiem czy fotki powklejam....chyba że na privy:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 16.09.2013 14:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2013 Dziękuję Beatko Źle się czuję. Bierze mnie i to zapalenie oskrzeli...kurna ! Zdjęcia wklejamy ale bez szczegółów, mogących ułatwić różne rzeczy. OT ! Proszę się rozejrzeć dookoła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 16.09.2013 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2013 Aniu...uważaj na siebie...taka pogoda sprzyja przeziębieniom! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 16.09.2013 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2013 Anullka...a wczoraj wklejałaś fotki z Helu...daj na privka jakąś swoją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 16.09.2013 14:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2013 Mam straszny kaszel z odruchami wymiotnymi a jak odkasłuję to....posmak ropy mam. ( sorki :sick:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts