marimag 16.09.2013 15:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2013 A dla Iw, w ramach przeprosin http://www.tapeta-bukiet-kwiatow-kula.na-telefon.org/tapety/bukiet-kwiatow-kula.jpeg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 16.09.2013 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2013 Nie to, że Cie nie chcę BO BARDZO CHCĘ, ale bawie się w ustawieniach i nie idzie mi wcale ! Przepraszam za testy na Tobie, ale nie powinnaś móc wejść. Idę się upić syropem. Upijanie się syropem jest fajne. Natomiast co do wchodzenia i niemocy, to powiem Ci, że ja mogłam tu wejść nawet gdy byłam niezarejestrowanym za przeproszeniem członkiem, podczytywaczem i w sumie, to zadziwiło mnie to bardzo, że tajemne podforum jest dostępne dla przypadkowych przechodniów. W ustawieniach Ci nie pomogę, bo nie lubię ustawień i nie lubię prac przy samochodzie - tych dwóch rzeczy nie lubię okropnie! Kuruj się biedna. Widzę, że przeziębienia poszły równo po wszystkich A to nie jest fajne. Tymiankowy syrop jest smaczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 16.09.2013 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2013 A dla Iw, w ramach przeprosin http://www.tapeta-bukiet-kwiatow-kula.na-telefon.org/tapety/bukiet-kwiatow-kula.jpeg O, ładne. Przyjmuję. Ale i tak się nie gniewałam. U mnie trzeba przejść poziom krytyczny, żebym się pogniewała. Potem nie ma jużodwrotu, ale Tobie do poziomu krytycznego jeszcze brakuje. Nie pytaj ile, bo sama nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 16.09.2013 15:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2013 Myślę, że wyraże opinie wszystkich tu obecnych... Słowo CZŁONEK...wywołuje u nas lęki :lol2: A jak mi dziś mąż wystartuje z rzeczonym to mu normalnie Kung - Fu Panda strzelę w śpiochy ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 16.09.2013 15:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2013 O, ładne. Przyjmuję. Ale i tak się nie gniewałam. U mnie trzeba przejść poziom krytyczny, żebym się pogniewała. Potem nie ma jużodwrotu, ale Tobie do poziomu krytycznego jeszcze brakuje. Nie pytaj ile, bo sama nie wiem. To była pociecha czy ostrzeżenie ? Jaki znak Cię naznacza ? Haniu, Ciebie tez o to pytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 16.09.2013 15:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2013 Dziewczynki przypominam ....To, że nie widać nie oznacza, że nie widzieć.....!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 16.09.2013 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2013 Ło matko co się tu dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karram 16.09.2013 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2013 chyba jestem niewtajemniczona albo nieinteligentna bo nie wiem o co chodzi:jawdrop::jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 16.09.2013 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2013 To była pociecha czy ostrzeżenie ? Pociecha. Marna? Jaki znak Cię naznacza ? O nie! Nie powiem, gdyż albowiem zostanę zaszufladkowana, a ja mam klaustrofobię. Dziewczynki przypominam .... To, że nie widać nie oznacza, że nie widzieć.....!!! Nie rozumiem, ale nie martwi mnie to. Czy powinno? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 16.09.2013 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2013 To była pociecha czy ostrzeżenie ? Jaki znak Cię naznacza ? Haniu, Ciebie tez o to pytam Aniu , jestem panna ale nietypowa bo spokojnie przechodzę koło bałaganu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 16.09.2013 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2013 **lw** dostałaś privka???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 16.09.2013 16:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2013 Hanka, kiedy miałaś torta ? Nic nie powiedziałaś a My tu chętnie... STO LAT ! STO LAT ! NIECH ZYJE, ZYJE NAM ! i wszyscy razem...... Wszystkiego co najlepsze, najcudowniejsze, najkochańsze, naj, naj, naj..... i mały prezencik dla Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 16.09.2013 16:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2013 Iw - wal śmiało. Przygotuję Ci wieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelką szyfladę. Stawiam na lwicę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 16.09.2013 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2013 Hanka, kiedy miałaś torta ? Nic nie powiedziałaś a My tu chętnie... STO LAT ! STO LAT ! NIECH ZYJE, ZYJE NAM ! i wszyscy razem...... Wszystkiego co najlepsze, najcudowniejsze, najkochańsze, naj, naj, naj..... i mały prezencik dla Ciebie [ATTACH=CONFIG]212685[/ATTACH] A dziękuję bardzo 8.09 za prezent dziękuję ale troszku maławy ja duża kobieta zwłaszcza w biuście. Jestem posiadaczką duuuuuużych niebieskich oczu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 16.09.2013 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2013 A czyli jak ktoś horoskopem nie pasuje to wylatuje tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 16.09.2013 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2013 Stawiam na lwicę Magia internetu: mogę się wykreować na lwicę - wysoką brunetkę z wielkim biustem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 16.09.2013 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2013 Iw stawiam na wodnika nie wiem czemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 16.09.2013 16:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2013 Haniu, jesteś bieliźniarką mojego mężowatego !!!! No żesz....zapamietam ! Pokaż oczy, pokaż oczy ! Lujka, Ty sie nie kreuj bo już i tacy tu byli...z naciskiem na BYLI ! Wal jak jest! Dianko, spokojnie, nikt nikogo nie wyrzuca. Ty to musisz być.......waga! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 16.09.2013 16:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2013 No to strzelec!Też mi pasujesz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 16.09.2013 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2013 Hania, to ty tak jak mój m z sierpnia....on z ostatniego:) Kurde...a jak ja nie pasuję ze swoim znakiem to co??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts