Bastki 16.09.2013 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2013 Bogumiłku piona ja też strzelec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 16.09.2013 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2013 Beciu a On to taka typowa panienka co na okrągło sprząta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 16.09.2013 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2013 A Panny to na okrągło sprzątają? bo moje dziecię jest to by nie było żle jakby tak młoda sprzątała hmmm to wogóle znakomity pomysł jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 16.09.2013 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2013 A Panny to na okrągło sprzątają? bo moje dziecię jest to by nie było żle jakby tak młoda sprzątała hmmm to wogóle znakomity pomysł jest Podobno, tak stoi w horoskopie, ale sądząc po sobie to trochę im nie wyszło, chyba że ja to wyjątek potwierdzający regułę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 16.09.2013 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2013 Nie na okrągło....ale jest bardzo drobiazgowy.....jak już zacznie swoje gadki....klękajcie narody:bash: Bastki http://emoty.blox.pl/resource/0825.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 16.09.2013 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2013 A to typowa panna rodzaju męskiego:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 16.09.2013 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2013 Typowa w 100 % Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 16.09.2013 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2013 Aniu...ty się nie rozkładaj......syropu ci poleje i od razu wstaniesz na nogi:D http://emoty.blox.pl/resource/drinkchampagne.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moje Chmielniki 16.09.2013 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2013 Witam piękne Panie:)Niedawno wróciłam dopiero z pracy:( -a tu jak zwykle ,,rozmowy w toku";) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moje Chmielniki 16.09.2013 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2013 Jak tam Haniu-naumiałaś sie już foty wklejać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 16.09.2013 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2013 A ja w tym samym czasie pisałam u ciebie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 16.09.2013 17:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2013 Tabcin w drodze!Zdycham na koklusz! Pamiętacie horoskop Tyma, który tu wklejałam ?to była najprawdziwsza prawda. Panna, wcale nie musi sprzątać.Ta jej porządnickość, może przejawiać się w różny sposob.Jedna jest u nich stałe.Pierdzące to!Zrzędzi, gdera pod nosem, marudzi, upierdliwiec i tyle.Sypiam z pewna panna płci męskiej to wiemPoza tym mam specjalizację z panny bo u nas w rodzinie jest ich 6! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 16.09.2013 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2013 A masz ten horoskop gdzieś pod ręką? Przypomniałabyś go bo fajny był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 16.09.2013 17:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2013 Baran 21.III - 20.IV MarsBaran to złośliwa małpa i jest ogólnie głupi. Głupi i zarozumiały.Baran dużo czyta, przeważnie gazety, z których nic nie rozumie.Dlatego Baran dzwoni po znajomych, o których wie, że oni rozumieją,co czytają (to są głównie Wagi), żeby się od nich dowiedzieć, o czymczytał. Baran jest uparty jak osioł, a w dodatku sam się nie myje iinnym też nie da się umyć.Jak Baran posprząta, to robi się jeszczewiększy bałagan. Dlatego Baran ma bałagan coraz większy, bo Baransprząta. Urodzeni pod znakiem: Hitler, Goebbels, Pinochet, Stalin,Lenin, bin Laden i Pol Pot. Byk21.IV - 20.V WenusKobieta urodzona pod znakiem Byka jest głupsza niż grubsza i ryczyna męża, którego zdradza. A zdradza go ta łajza stale i jeszczekłamie, że była u krawcowej.Tylko, że jak gdzieś wychodzi (a ciągle gdzieś wychodzi, bo chwili wdomu nie usiedzi), to zawsze się skarży, że nie ma co na siebiewłożyć. Nie ma co włożyć, a nago nie wyjdzie, dlatego kobieta Byknigdy nigdzie nie wychodzi, tylko siedzi w domu i zagęszczaatmosferę. Byk w rodzinie to rozkład każdego małżeństwa. Nawet usąsiadów. Urodzeni pod znakiem: Hitler, Goebbels, Pinochet, Stalin,Lenin, bin Laden i Pol Pot. Bliźnięta 21.V - 21.VI MerkuryBliźnięta to przede wszystkim zboczeńcy i drobna administracja.Narkotyki u Bliźniąt to rzecz pewna. Poza tym - kazirodztwo: córka zmatką do kina, matka z ojcem do łóżka, słowem wszystkie orientacje!Ponad 95 proc. Bliźniąt przez całe życie siedzi w więzieniu.Urodzeni pod znakiem: Hitler, Goebbels, Pinochet, Stalin, Lenin, binLaden Pol Pot. Rak 22.VI - 22.VII KsiężycRak to złodziej i narkoman. Zawsze spocony ze strachu, bo chodzityłem i boi się, że na coś wpadnie. Rak nie pachnie zbyt ładnie.Panuje opinia, że Rak to chodzący fetor! Nawet, jeśli się myje. GdyRak się nie myje, fetor jest trochę mniejszy. Dlatego Raki się niemyją. Urodzeni pod znakiem: Hitler, Goebbels, Pinochet, Stalin,Lenin, bin Laden i Pol Pot. Lew 23.VII - 23.VIII SłońceLew to moczymorda i kanalia. Najczęściej pseudointeligent izarozumialec. Lubi się popisywać w towarzystwie znajomością np.twierdzenia Pitagorasa, że "ciało wrzucone do wody traci tyle nawartości, ile wypiera". Uwielbia być politykiem, więc często jest.Lew nie zmienia skarpetek, dlatego można go rozpoznać nawet wzupełnych ciemnościach. Urodzeni pod znakiem: Hitler, Goebbels,Pinochet, Stalin, Lenin, bin Laden i Pol Pot. Panna 24.VIII - 22.IX MerkuryPanna to najgorsza swołocz. Sama nie zje i drugiemu nie da.Zakłamana szantrapa - jedną ręką pisze, a drugą ręką ściera. Więcnawet nie wiadomo, co ta łajza napisała. Panna, gdyby mogła, to bycały świat w łyżce wody utopiła - takie skąpiradło. Urodzeni podznakiem: Hitler, Goebbels, Pinochet, Stalin, Lenin, bin Laden i PolPot. Waga 23.IX - 23.X MerkuryWaga to odwaga, wdzięk i inteligencja. Duża wrażliwość. Waga jestsamodzielna i opiekuńcza. Urodzeni pod znakiem Wagi to ludzieodpowiedzialni i pracowici, zorganizowani i godni zaufania,wszystkie swe talenty poświęcają dla dobra ogółu. Wagi są mądre,szczere i uczciwe. Waga ma tak, że gdyby kogoś oszukała, to by sięze wstydu spaliła. Oszczędna dla siebie i szczodra dla innych, otocała Waga.Spod znaku Wagi: Kościuszko, Szopen, Beethoven, Cervantes,Washington, Kopernik, Czajkowski, Einstein, Miłosz, Szymborska,Wolszczan, Małysz, Curie-Skłodowska, Szekspir, Wieniawski,Chrobry... i Stanisław Tym. Skorpion 24 X - 22 XI Mars i PlutonKleptoman i intrygant. Rozwali każde małżeństwo. Własne także.Skorpion ma często braki w uzębieniu. Leń i aspołecznik. Jeśli zrobiniechcący coś pożytecznego - ciężko to odchorowuje. Skorpion częstobywa sadystą i wtedy jest dentystą. Wówczas jego pacjenci mają brakiw uzębieniu. Urodzeni pod znakiem: Hitler, Goebbels, Pinochet,Stalin, Lenin, bin Laden i Pol Pot. Strzelec 23.XI - 21.XII JowiszStrzelec to moczymorda i ochlapus, zawsze się załapie na krzywegoryja, A tak się schla, że się uwali i leży. Gdy tylko wstanie i mamożliwość, to zawsze zdradzi ojczyznę. Poza tym Strzelec topolityczna huśtawka, anarchista i podziemiegospodarcze. A już przynajmniej mafia albo gangster. Czasami aż sięinni zastanawiają skąd się bierze i jak się mieści tyle świństwa wjednym człowieku. U urodzonych pod znakiem Strzelca zawsze sięzmieści. Dzieci Strzelca i Panny to najgorsza zaraza. Jak uczciwypolicjant kogoś goni, to wiadomo, że to Waga goni Strzelca. WśródStrzelców jest dużo zboczeńców, dlatego rodzi się u nich najwięcejBliźniaków i w końcu nie wiadomo, które gorsze i to jest najgorsze.Urodzeni pod znakiem: Hitler, Goebbels, Pinochet, Stalin, Lenin, binLaden i Pol Pot. Koziorożec 22.XII - 20.I SaturnKoziorożec jest wyjątkowo abominacyjny. Zawsze się ślini. Udajeprzed tobą przyjaciela, ale tylko po to, żeby cię okraść luboszukać, a praktycznie i jedno, i drugie. I jeszcze ci żonęzbałamuci, szczególnie gdy masz żonę Pannę albo Byka.Koziorożec, gdy już nie ma kogo oszukać, to od samego siebie pożyczysto złotych i nigdy nie odda. Kłamie nawet wtedy, gdymówi "dobranoc". Urodzeni pod znakiem: Hitler, Goebbels, Pinochet,Stalin, Lenin, bin Laden i Pol Pot. Wodnik 21.I - 19.II Uran i SaturnWodnika łatwo poznać po tym, że stale coś pierze, a wszystko mabrudne. Wbrew nazwie znaku Wodnik niczego nie pierze w wodzie, tylkowszystko chemicznie, dlatego śmierdzi siarkowodorem, chlorkiemrtęci, nitrodwuetylotoluenem, dwuchloro-dwufenylo-trójmetyloheksanemoraz przeterminowaną naftaliną.Karaluchy, mole i przędziorki czują się u Wodnika jak Ryby w wodzie.Urodzeni pod znakiem: Hitler, Goebbels, Pinochet, Stalin, Lenin, binLaden i Pol Pot. Ryby 20.II - 20.III Neptun i JowiszRyby to chodząca nieuczciwość i korupcja. Ryby czują się u Wodnikajak karaluchy, mole i przędziorki. Mówi się, że rybka lubi pływać.Owszem, ale tylko w przemycanym alkoholu, na którym społeczeństwostraci, a Ryby zarobią brudne pieniądze, które upiorą i wydadzą nawódę. Upiorą u Wodnika, bo to dobrana para, czyli trójkąt: Ryby -Wodnik. Ale Ryby gorsze. Urodzeni pod znakiem: Hitler, Goebbels,Pinochet, Stalin, Lenin, bin Laden i Pol Pot. i Jarosław Wójcik, 18-403 Wrota Małe, ul. Minerwy 4 m. 18 (pana żona wszystko nam o panuopowiedziała. Wstyd!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 16.09.2013 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2013 Jak tam Haniu-naumiałaś sie już foty wklejać? Jeszcze nie bo mój dzieć dziś mocno zajęty, ale obiecała pomóc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 16.09.2013 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2013 O rety ale horoskop, dobrze że ja antypanna więc to chyba nie o mnie:no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moje Chmielniki 16.09.2013 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2013 skąd ty go wziełaś?:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 16.09.2013 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2013 świetne:rotfl::rotfl::rotfl: Wyniosą mnie z domu...każemu przeczytałam jego horoskop:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 16.09.2013 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2013 Ale wg horoskopu czy wg Ani horoskopu:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moje Chmielniki 16.09.2013 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2013 Wczoraj obiecałam, dzisiaj jestem po pierwszej lekcji, więc się oficjalnie przedstawiam:D [ATTACH=CONFIG]212688[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]212689[/ATTACH] Witaj piękna Pani:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts