marimag 16.09.2013 20:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2013 Ja się już przygotowuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 16.09.2013 20:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2013 Hania to jest obecna ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 16.09.2013 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2013 Dobranoc wszystkim!! Mari,Ty tu się nie fochaj, bo impreza musi być u Gospodyni!! A, ze ryzyko takiej wizyty równe jest najazdowi Hunów, to pójdziemy w plener..w krawacie, gośc w krawacie mniej awanturujący jest!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 16.09.2013 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2013 Aniu jestem, jestem tylko latam po internecie:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 16.09.2013 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2013 łomatko, Mari w skórzanych spodenkach jodłująca:rolleyes:, przestań, bo ja się zaraz spakuje, zeby to zobaczyc:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 16.09.2013 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2013 Ale Ja własnie czekam na tę wiekopomna chwilę co by Was ugościć u siebie Marzę o wielkim stole w ogrodzie a przy nim....120 osób z fm. Rodziny, dzieciaki, psy, króliki z big stopami.... Sielsko anielska impra na powietrzu. Już nawet sobie wszystko zaplanowałam :oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 16.09.2013 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2013 To nie JA mam jodłowac tylko BECIA ! Ja mam juz sztuczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 16.09.2013 20:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2013 Zademonstruję Wam, jak w sekundę można się zepsuć w kazdej pozycji i wszędzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 16.09.2013 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2013 Haniu a pokażesz nam ten swój mikro domek ?Skąd go macie ?Stawialiście czy kupiliście gotowca ? Aaaa i zapomniałam spytać...Co Was tu przywiało.Tam skąd pochodzisz tzn. tam gdzie ten parking z lesnikami...jest masa lasów i pięknych domów.Musieliście na mazowsze, gdzie niemiec wytłukł i spalił wszystko co najpiekniejsze ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 16.09.2013 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2013 Romciu, najwięcej nas z okolic Wawy. Liczę głosno: - Ala - Bulwka - Hania - Iw - Barbi - Ja - pewna niesmiała co podczytuje cichaczem - dianka - Monia - - Potem mamy ciutek w dół i: - Mejka - aricia - - Niżej: - Aneta - Katarzyna - Riri Niżej w bok: - Rere - Asia żona Niziutko: - Biondzia - Bastuś Wyżyny: - Ula - Romcia Wyzyny boczne: - Morlena - Megiska Koniec świata: - Becia Czy o kims zapomniałam ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 16.09.2013 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2013 23 laski...jakos mało mi wyszło Pomyslę..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 16.09.2013 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2013 Aniu, pewnie kiedyś pokarzę. Co nas tu przywiało mojego męża szkoła i praca, jego rodzina pochodzi z Warszawy. A mnie mąż przywiózł z Wrocławia, znudziło mu się jeżdzić na randki 330 km w jedną stronę Działę kupił jeszcze zanim się poznaliśmy, postawił mały domek letniskowy i tak sobie mieszkał zimą w Warszawie, latem na działce. Aż dojrzał do budowy domu, 25 lat temu w systemie kanadyjskim. I mój naiwny misiu myślał, żę jak zapłaci dobrze firmie to mu dobrze wybudują, Postawili stan surowy zamknięty, i nastąpiła przerwa. Potem my się poznaliśmy i doszliśmy do wniosku że wykańczamy dom kolos 350 m. Przyjechała jedna firma, druga i nikt nie chciał tego robić, a my nie wiedzieliśmy dlaczego. Dopiero znajoma firma pokazała nam jakie błędy konstrukcyjne popełniła poprzednia firma. Rzeczoznawca wycena, nie opłacało się tego ratować, ogromne koszty i masa słupów w środku. Więc mieliśmy wybór kawalerka w centrum Warszawy gdzie mąż psa na spacer wywoził samochodem, albo coś robimy na szybko. Rozbudowaliśmy, ociepliliśmy domek ma ok,65m i tak sobie mieszkamy. Ale za to działkę mamy piękną i grzyby na działce i za płotem. Teraz już nie będziemy już tu inwestować, za 5 lat sprzedajemy, wyjeżdzamy na mazury i tam coś budujemy lub kupujemy gotowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 16.09.2013 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2013 Oooo lista na imprezę. Szkoda, że na wiosnę, bo ja dopiero od lata będę mogła . Jak coś to ja poproszę o szczegółowy raport z VIP Party Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 16.09.2013 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2013 Aniu ja pochodzę z Wrocławia pięknego miasta też bardzo zniszczonego przez wojnę,. Warszawa to nie moja bajka, nie lubię tego miasta. Dobrze się czuję we Wrocławiu, jestem tam przynajmniej parę razy w roku i to jest moje miasto, ale mieszkać tam na stałe już nie:no: Jestem teraz kobieta leśno- wiejska i dobrze mi z tym:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 16.09.2013 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2013 Widzę, że u Was tez przygoda Podziwiam, że się nie baliście i się udało Jak tam zmieścisz 3 psy ? No dwa i 1/4 Reruś, spokojnie. Pewnie nic z tego nie wyjdzie...Umawiamy się już od ho ho... Nawet jeśli to chyba możesz machnąć tanimi liniami z dzieciakami.... No nie wyobrażam sobie impry bez Ciebie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 16.09.2013 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2013 Ale Aniu czego mieliśmy się bać? A psiaki będą na dworze mają wypasione budy, 3000m wybiegu. To pasterskie psy nie bardzo nadają się do domu.A jeszcze na wiosnę dostaną kury do towarzystwa:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 16.09.2013 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2013 Tanie linie to chyba tylko z nazwy. Ostatnio jakoś nie trafiam na tanie bileciki, a jak już to potem 150 dodatkowych ukrytych kosztów wyskakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 16.09.2013 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2013 Idę lulu. Miłej nocy życzę Paniom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 16.09.2013 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2013 Ja też się żegnam:goodnight: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megiska 17.09.2013 00:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts