marimag 17.09.2013 07:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 Cały czas, robię wszystko co mogę, żeby imprezka była za free czyli u mnie, ale same widzicie....nie wychodzi mi :cry: Ala, to Ty wzięłaś sobie urlop opiekuńczy na tych zdechlaków ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mm niewielki m05b 17.09.2013 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 Na szczęście nic poważnego - gluty, gardło i lekki kaszel bez gorączki więc lajtowo. Stwierdziłam, że bardzo chętnie pobędę z nią w domu i odpocznę od fabryki durszlaków i linii produkcyjnej dziurek Mnie do listy nie doklikacie? Becia ma rację - trza zaplanować spotkanie i plan wykonać. Z tym, że ja też absolutnie na bociany się nie piszę... Tylko może nie w Wawce, tylko w jakimś sympatyczniejszym miejscu... jakieś Mazury czy cóś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 17.09.2013 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 Co ty,zwolnienie mam na samą siebie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 17.09.2013 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 Jak by nas 8 było to jeszcze w moim salonie byśmy się pomieściły w tym roku w mym salonie odbywało się np spotkanie szyciowe akcji "uszyj jasia" więc nie tylko same dziewczyny z ciachem i kawą ale jeszcze z materiałami i maszynami do szycia bo szyłyśmy jasie dla oddziałów dziecięcych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 17.09.2013 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 Ania, wynajmiemy kawałek pola, namioty roztawimy i będzie imprezka jak się patrzy....szpilek tylko nie ubierzemy ale będzie fajnie!!!!! Przecież my nie paniusie wielkie........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bulwa 17.09.2013 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 Kto wie, może do wiosny "dojrzeję" do zlotu? w końcu w moich stronach miałby być... Tylko mnie tu nie popędzać bo się schowam w skorupie i tak będę siedziała..... No i ja strzelec to wg horoskopu moczymorda jak się uwalę tak leżę... Nie wiem czy się przydam na zlocie jako "leżak" żeby mnie przenosić Prawdziwków już mało, teraz podgrzybki są Od niedzieli nie byłam, ale zaczyna konkurencja duża być - coraz więcej ludzi chodzi Ogólnie to ja się może za robotę wezmę wreszcie bo siedzę i Was czytam zamiast na lizaki dla dzieci zarabiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 17.09.2013 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 1. Beatka 2. Romana 3. aricia 4. Małgosia 5.Hanka 6. Ula 7. Diana 8. Megiska9. Monika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 17.09.2013 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 Bulwka ".... No i ja strzelec to wg horoskopu moczymorda jak się uwalę tak leżę..." to możemy sobie podać rękę bo ja też strzelec:D:D:D Uwalimy się razem. hahahaha! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 17.09.2013 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 Kawałek pola też mam jak to Mari nazwała tramwaj bo długie to to a wąskie namiosty stawiac można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 17.09.2013 07:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 Kochana........ja jeszcze te królowe bym nauczyła, jak się ubierać...nalewke swoje wezmę i będę się rozgrzewać wiśnióweczką:rotfl: No to im pokazesz ! My dla nich to to samo co ruskie z czerwonymi nosami. Gdy byłam w ogólniaku, wyjechaliśmy do szwabii na wymiane kulturalną. Bylismy tam 10 dni a po kilku dniach, oni przyjechali do nas. Przed przyjazdem do Polski, pytali nas czy : - znamy coca- colę - mamy salami - czy w Polsce sa kina i markety - czy to prawda, ze u nas nie ma ulic i chodników i chodzi sie po deskach Jak sie nasłuchaliśmy, gdzie i jak zyjemy, postanowiliśmy im kulturalnie ( bo to przeciez wymiana kulturalna była) wylac kubeł zimnej wody na durne łby. Ale była mobilizacja w narodzie. Odbieralismy ich prywatnie z dworca. Ci co mieli starsze samochody, pozyczali jakieś zaje fury po rodzinie. Chałupy odpicowane, sprzęt grający kupiony nowy lub pożyczony. Najlesze ciuchy. Matki na rzęsach stawały co by godnym i wyszukanym jadłem gości podjąć. Jako atrakcje, prowadzalismy ich bo najbardziej bajeranckich knajpach, centrach handlowych i klubach. Było tak drogo, że nawet oni, trzymali się za kieszeń. Przeżyli terapię szokową i kulturalną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 17.09.2013 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 Dałybyśmy radę:D:D i szkód dużo nie narobimy....od razu w ogrodzie nasadzenia zrobimy:wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 17.09.2013 07:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 Bulwka ".... No i ja strzelec to wg horoskopu moczymorda jak się uwalę tak leżę..." to możemy sobie podać rękę bo ja też strzelec:D:D:D Uwalimy się razem. hahahaha! Taaaaa Jedna na drugiej ! Tylko kto Was posprzata ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 17.09.2013 07:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 Moniu, ale przecież jestes na liście !Spójrz na moje wyliczenia.Nie wiem na której to stronce.Wczoraj liczyłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 17.09.2013 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 Aniu...ja w latach 80 byłam w tamtejszym RFN...przeżyłąm szok, jak Kargul i Pawlak w Ameryce.....kurde...nie dziwię się, że oni o nas wtedy tak myśleli, wtedy kiedy ja tam byłam, nie ty gówniaro:rotfl: bo potem już u nas było lepiej. Teraz jak oni do nas przyjeżdżają, to nie ma różnicy ale wtedy....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 17.09.2013 07:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 O faktycznie ! Diana ma pole ! Wydzierżawić by trzeba. Namioty ???? Kurna, mrówki w pasztecie....takie mam skojarzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 17.09.2013 07:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 Gówniaro ? GÓWNIARO ???? Coraz lepiej ! Ale Ja nie hyłam w latach 80 tylko.....musze policzyć............. 19 lat temu. Więcej tam nie pojadę. Źle sie u nich czuję. Nie znosze tej nacji. Mam uraz powojenny....historie rodzinne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 17.09.2013 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 To już ci mówiłam, że z moim m podać sobie rękę możecie....aż się boję o mojego, coby nie zaczął tam strzelać, muszę dobrze go przeszukać zanim pójdziemy w miasto:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 17.09.2013 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 NO MÓWIŁAM, ŻE GÓWNIARO hahahahahahahaahahahahaha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 17.09.2013 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 Anulka:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 17.09.2013 07:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 bulwka co Ty z tą skorupą ?Wyłaź i nie rób wsi.Duża dziewczynka a zachowuje sie jak......Nawet nie wiesz, jak bardzo bym chciała Cie bliżej poznać. Myslisz, że Ja tak smigam i lecę ???Wiesz, jak bardzo się krepuję takiego kontaktu i to kurna zmasowanego ????Po jednej, jakoś bym Was ogarnęła ale TAK ??????? Już widzę tydzień przed spotkaniem.Nie jem, nie spię, ciągle mam odruchy wymiotne i sikam co sekunda - tak reaguje na stres.Wy takie światowe a Ja? Shrek kuchenny ! Muszę sie naumiec malowac, kupic kosmetyki ( nawet nie bardzo wiem jakie), ubrac się jak człowiek, schudnąc z 60 kilo, włosy ogarnąć, pazury nakleić ( u nóg też). Przecież to większa akcja niz przed ślubem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts